صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • ورزش جهان
  • منهای فوتبال
  • پرونده
  • پرسپولیس
  • لیگ برتر
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و صد و نود و هفت - ۰۵ شهریور ۱۴۰۵
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و صد و نود و هفت - ۰۵ شهریور ۱۴۰۵ - صفحه ۴

بحران در بازی‌های آسیایی با هشدار استاندار آیچی

2هزار شرکت‌کننده، بدون سقف بالای سر

افزایش ۱۳درصدی شرکت‌کنندگان در بازی‌های آسیایی آیچی ناگویا، بحران اسکان را برای میزبان به وجود آورد ومسئولان برگزاری بازی‌های آسیایی آیچی-ناگویا در حال مذاکره با شورای المپیک آسیا هستند تا آمار نهایی شرکت‌کنندگان را که احتمالاً از مرز ۱۷هزار نفر فراتر می‌رود، مدیریت کنند. در حالی که هدف اولیه میزبانی از ۱۵هزار نفر بود، گزارش‌های محلی حاکی از افزایش این تعداد به حدود ۱۷هزار ورزشکار و همراه است. این رشد آماری که در فاصله کمتر از یک ماه مانده به افتتاحیه نگرانی کمیته برگزاری را برانگیخته، عمدتاً ناشی از اضافه شدن رشته‌های جدیدی همچون پدل و تک‌بال و حضور ۴۵کشور در این دوره از رقابت‌هاست.
براساس آخرین آمار اعلام‌شده، تعداد کل شرکت‌کنندگان به ۱۷,۰۰۰نفر رسیده است که در مقایسه با پیش‌بینی اولیه ۱۵,۰۰۰نفری، رشد بیش از ۱۳درصدی را تجربه کرده است. از این تعداد، ۱۱,۰۰۰نفر را ورزشکاران و ۶,۰۰۰ نفر را مقامات رسمی و مربیان تشکیل می‌دهند. هیده‌آکی اومورا، استاندار آیچی صراحتاً اعلام کرده است که این استان توانایی پذیرش ۱۷,۰۰۰نفر را ندارد. وی تأکید کرد که برخلاف رویه معمول در ادوار پیشین، دهکده ورزشکاری برای این دوره احداث نشده و تمامی زیرساخت‌های اسکان و بودجه‌ریزی‌ها براساس ظرفیت ۱۵,۰۰۰نفر تدوین و تصویب شده است. به گفته وی کمبود فضای اقامتی، بزرگترین مانع پیش‌روی ستاد برگزاری محسوب می‌شود.
با توجه به غیرممکن بودن کاهش تعداد ورزشکاران ثبت‌نام‌کننده، برگزارکنندگان تمرکز خود را بر کاهش تعداد مقامات و مربیان همراه معطوف کرده‌اند. منابع آگاه از انجام مذاکرات فشرده در این خصوص خبر می‌دهند و اعلام کردند که تعدیل این بخش، تنها راهکار موجود برای جبران کمبود ظرفیت اسکان است.
در موازات این مذاکرات، ستاد برگزاری راهکارهای اضطراری را نیز در دستور کار قرار داده است. استفاده از کشتی‌های کروز مستقر در بنادر نزدیک و همچنین کانتینرهای چوبی بازطراحی‌شده به‌عنوان اقامتگاه‌های موقت از جمله گزینه‌هایی است که برای رفع بحران اسکان مورد بررسی قرار گرفته است.
هیچ اطلاعیه رسمی درباره تأثیر این تغییرات بر کیفیت برگزاری مسابقات یا برنامه زمانی آن منتشر نشده است. کارشناسان معتقدند نتیجه مذاکرات با مقامات و مربیان، نقش کلیدی در تعیین مسیر نهایی مدیریت این بحران خواهد داشت و استان آیچی را می‌توان با یکی از دشوارترین چالش‌های میزبانی خود در سال‌های اخیر روبه‌رو دانست.
جستجو
آرشیو تاریخی