صفحات
  • صفحه اول
  • ورزش ایران
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و صد و نود و دو - ۳۱ مرداد ۱۴۰۵
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و صد و نود و دو - ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ - صفحه ۲

جذاب‌ترین بازی فصل یک لیگ ایرانی

امروز، دوئل یحیی و علیمنصور در عراق

در بین لیگ‌های خارجی که در آن بازیکنان ایرانی فعالیت می‌کنند، نام لیگ عراق برای مخاطبان فوتبال ایران تازگی دارد. پیش از این شاهد حضور مقطعی برخی از بازیکنان ایرانی در فوتبال عراق بودیم اما اکثر این بازیکنان، نزدیکی جغرافیایی و فرهنگی به عراق داشتند و همین موضوع باعث حضور آنها در فوتبال این کشور شده بود اما حالا با حضور سرمربیان و بازیکنان ایرانی در این لیگ، عراق به یکی از مقصدهای ایده‌آل برای بازیکنان ایرانی تبدیل شده است؛ جایی که فوتبال درست مانند ایران در فرهنگ و خون هواداران ریشه دارد و شاهد لیگی هستیم که شاید کیفیت لیگ‌های عربستان، قطر و امارات را نداشته باشد، اما شور و شوق هواداران در آن به مراتب از لیگ‌های قطر و امارات بالاتر است. روند حضور ایرانی‌ها در لیگ فصل گذشته عراق با پیوستن علیرضا منصوریان به باشگاه الطلبه آغاز شد و حالا این روند در فصل جدید سرعت بیشتری پیدا کرده است.
با پیوستن یحیی گل‌محمدی به نیمکت تیم دهوک به‌عنوان سرمربی، حالا دو سرمربی باتجربه سابق سرخابی‌های پایتخت در لیگ عراق فعالیت می‌کنند اما حضور ایرانی‌ها در لیگ عراق تنها محدود به این دو بازیکن سابق تیم ملی ایران در جام‌های جهانی نیست و برخی بازیکنان لیگ برتری نیز با توجه به حضور این دو سرمربی به عراق سفر کرده‌اند. یحیی گل‌محمدی در دهوک سه بازیکن سابق خود یعنی سینا اسدبیگی، محمدرضا سلیمانی و سینا مریدی در فولاد را جذب کرده و الطلبه نیز جعفر سلمانی و سیاوش یزدانی، دو مدافع سابق استقلال را برای علیرضا منصوریان به خدمت گرفته است. حالا امروز در هفته دوم لیگ عراق شاهد یکی از مسابقات خاص این فصل فوتبالی عراق بین دو تیم ایرانیزه هستیم؛ جایی که دهوک در هفته دوم رقابت‌ها در ورزشگاه خانگی خود از تیم الطلبه با هدایت علیرضا منصوریان پذیرایی می‌کند.
الطلبه که فصل گذشته با منصوریان نتایج قابل قبولی کسب کرده بود، در نخستین بازی فصل و در حالی که با یک گل از تیم دیالا پیش بود، در دقایق پایانی پیروزی را از دست داد و به شکل تعجب‌آوری با نتیجه دو بر یک متحمل شکست شد تا فصل را با یک شکست آغاز کرده باشد. یحیی گل‌محمدی اما در اولین بازی خود به‌عنوان سرمربی در لیگ عراق به‌مصاف تیم الغراف رفت و پس از اینکه با یک گل از حریف خود عقب افتاد، با گلزنی ایگور هنریکه، مهاجم برزیلی خود کار را با تساوی آغاز کرد. مسابقه امروز بین دو تیم دهوک و الطلبه، سیزدهمین تقابل بین سرمربیان سابق نفت تهران، تراکتور و ذوب‌آهن خواهد بود که 6پیروزی سهم یحیی گل‌محمدی بوده، 2دیدار با نتیجه تساوی به اتمام رسیده و ۴مسابقه نیز با برتری تیم‌های علیرضا منصوریان به پایان رسیده است.
جستجو
آرشیو تاریخی