صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و صد و هشتاد و پنج - ۲۰ مرداد ۱۴۰۵
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و صد و هشتاد و پنج - ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ - صفحه ۶

شایعه عجیب درباره جابه‌جایی بین پرسپولیس و سپاهان

ابرقویی برود، کریمی یا لیموچی بیاید

درست در گیر و دار نقل‌وانتقالات پرسپولیس و در شرایطی که مدیران این باشگاه دنبال چانه‌زنی برای جذب دانیال ایری بودند خبر پیشنهاد سپاهان به حسین ابرقویی برای سرخ‌ها قوز بالاقوز شد. نکته اینجاست که این خبر درست بعد از بازی تدارکاتی پرسپولیس مقابل آلومینیوم اراک رسانه‌ای شد و حتی خود ابرقویی هم این پیشنهاد را تأیید کرد.
ماجرا از این قرار است که در بازی تدارکاتی مقابل آلومینیوم اراک که جدی‌ترین محک تیم تارتار پیش از شروع فصل بود زوج کنعانی – زارع در ترکیب اصلی قرار گرفتند و ابرقویی اصلاً به میدان نرفت تا بر این مدافع اهل شهرری مسجل شود که قرار است فصل تازه را با نیمکت‌نشینی شروع کند. به همین خاطر این شائبه حالا به وجود آمده که ابرقویی با در نظر گرفتن اینکه قرار نیست مدافع فیکس پرسپولیس باشد تمایل دارد که به سپاهان بپیوندد که اگر این‌گونه شود شرایط پرسپولیس را در مرکز خط دفاع وخیم خواهد کرد چراکه غیر از کنعانی و زارع مدافع دیگری در این پست باقی نخواهد ماند.
شماره 5 سرخ‌ها فصل قبل در اوج انتقادها به پرسپولیس آمد اما یکی از معدود خریدهای موفق باشگاه بود و بعد از اعتماد وحید هاشمیان به او و نمایش‌های کم‌نقصش به تیم ملی هم رسید و تا قبل از اردوی آنتالیا پیش از جام جهانی عضو تیم ملی بود. با وجود این دیروز گفته شد باشگاه پرسپولیس تا با مدافع میانی جدیدی به توافق نرسد اجازه جدایی را به ابرقویی نخواهد داد که طبیعی و عاقلانه است چراکه حتی با وجود این بازیکن به یک مدافع میانی دیگر نیاز دارد.
اما اخبار عجیبی از جزئیات مذاکرات بین دو باشگاه سپاهان و پرسپولیس به گوش می‌رسد. اینکه اگر ابرقویی به سپاهان بپیوندد یک بازیکن از آن تیم به پرسپولیس خواهد پیوست. گفته می‌شود سپاهانی‌ها دو بازیکن را برای معاوضه مدنظر دارند. یکی محمد کریمی، هافبک میانی و کاپیتان دوم آنهاست و دیگری مهدی لیموچی که از دو سال قبل مدنظر پرسپولیس بود. با وجود این نکته اینجاست که پرسپولیس در هر دو پست به وفور بازیکن دارد و نه هافبک مرکزی با خصوصیات کریمی می‌خواهد نه وینگر. تازه گفته شده اگر لیموچی به پرسپولیس بیاید سرخ‌ها باید غیر از ابرقویی مقداری پول هم بپردازند.
جستجو
آرشیو تاریخی