صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و صد و هشتاد و چهار - ۱۹ مرداد ۱۴۰۵
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و صد و هشتاد و چهار - ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ - صفحه ۶

اردوگاه سرخ

سند ورزشگاه شهید کاظمی در مسیر انتقال
ورزشگاه شهید کاظمی که در ماه‌های گذشته در اختیار باشگاه پرسپولیس قرار گرفته، هنوز از نظر مالکیت به نام این باشگاه نشده است. با این حال، پیگیری برای انتقال سند ادامه دارد و تثبیت مالکیت این مجموعه یکی از موضوعات مورد توجه مدیریت باشگاه است. پرسپولیس در سال‌های گذشته همواره با مشکل نبود یک مجموعه ورزشی ثابت و متعلق به خود مواجه بوده و به همین دلیل تعیین تکلیف ورزشگاه‌هایی که در اختیار این باشگاه قرار می‌گیرند، اهمیت زیادی دارد. همچنین بازسازی مجموعه‌های موجود نیز دنبال می‌شود. یکی از مجموعه‌های ورزشی باشگاه که ورزشگاه شهدای گمنام در جنوب شرق تهران است به‌طور کامل در حال بازسازی است و تغییراتی در ساختار آن ایجاد خواهد شد تا امکانات مناسب‌تری در اختیار تیم‌های پرسپولیس قرار بگیرد.


ورزشگاه اختصاصی سرمایه‌گذار ندارد
پروژه ساخت ورزشگاه اختصاصی پرسپولیس نیز همچنان روی میز است. یک زمین در غرب تهران به باشگاه معرفی شد که کوچک بود چرا که باشگاه پرسپولیس دنبال ورزشگاهی است که حداقل 66 هزار نفر گنجایش داشته باشد. البته اجرای چنین پروژه‌ای نیازمند سرمایه بسیار زیادی است و شرایط اقتصادی فعلی کشور، جذب سرمایه برای ساخت ورزشگاه را دشوار کرده است. با این حال، اصل پروژه کنار گذاشته نشده و باشگاه به دنبال مدلی برای تأمین سرمایه آن است. پرسپولیس معتقد است با توجه به ابعاد و جایگاه باشگاه، داشتن ورزشگاه اختصاصی یک نیاز اساسی است و نمی‌تواند برای همیشه به استفاده از ورزشگاه‌های دیگر وابسته باشد. برای ساخت ورزشگاه اختصاصی، مذاکرات تنها در حد بررسی زمین باقی نمانده است. باشگاه با چند شرکت مشاور و سرمایه‌گذار جلساتی داشته و حتی مذاکراتی با یک شرکت خارجی که در زمینه ساخت ورزشگاه فعالیت کرده، انجام شده است. با وجود این، شرایط اقتصادی کشور باعث شده سرمایه‌گذاری در پروژه‌ای با این ابعاد فعلاً با احتیاط دنبال شود. برآورد هزینه ساخت ورزشگاه نشان می‌دهد که این پروژه چندین برابر هزینه‌های معمول باشگاه منابع مالی نیاز دارد و به همین دلیل، جذب سرمایه‌گذار و انتخاب مدل مناسب تأمین مالی، مهم‌ترین چالش پیش‌روی پرسپولیس است.


پرسپولیس و نیروی‌زمینی در مسیر تفاهم
حضور پیمان حدادی در فدراسیون چوگان و دریافت عضویت افتخاری این فدراسیون در حاشیه مذاکرات او برای جذب امیرحسین طاهری از باشگاه نیروی‌زمینی و همکاری‌های طرفین اتفاق افتاد. موضوع همکاری پرسپولیس با نیروی زمینی در برنامه باشگاه قرار گرفته و مذاکرات برای تعیین تکلیف این همکاری ادامه دارد. هدف اصلی، ایجاد شرایطی است که باشگاه بتواند امکانات مورد نیاز خود را با برنامه‌ریزی بلندمدت‌تری در اختیار داشته باشد. این موضوع به‌خصوص از نظر امکانات تمرینی اهمیت دارد، چراکه تیم‌های مختلف پرسپولیس برای برگزاری تمرینات و مسابقات خود به مجموعه‌های استاندارد نیاز دارند. تعیین تکلیف این همکاری می‌تواند بخشی از مشکلات زیرساختی باشگاه را کاهش دهد. پرسپولیس می‌خواهد در زمین‌های چوگان زیرساخت‌های تمرینی ایجاد کند.


شاید پست مدیرفنی برگردد
مدیریت باشگاه پرسپولیس تصمیم گرفته تمرکز مستقیم‌تری روی بخش ورزشی باشگاه داشته باشد و مسائل اقتصادی و... را به دیگر معاونانش بسپارد. بر این اساس، تیم بزرگسالان مردان، تیم بانوان و مجموعه ورزشی مورد اشاره باشگاه، تحت نظارت مستقیم مدیرعامل قرار خواهند گرفت و اصلاً به همین خاطر بود که پست معاون ورزشی از بین رفت. هدف از این تغییر، کوتاه شدن مسیر تصمیم‌گیری و جلوگیری از ایجاد واسطه‌های متعدد در امور ورزشی است. در ساختار جدید، مدیرعامل قصد دارد ارتباط مستقیم‌تری با مدیران این مجموعه‌ها داشته باشد تا مسائل با سرعت بیشتری پیگیری و تصمیم‌های ورزشی شفاف‌تر اجرا شوند. البته از بین رفتن پست معاون ورزشی همیشگی نیست و شاید در آینده دوباره این پست را در باشگاه داشته باشیم.


برنامه تازه برای پیشکسوتان
ساماندهی وضعیت پیشکسوتان یکی دیگر از برنامه‌های باشگاه پرسپولیس است. قرار بود برنامه‌ای در این زمینه در فروردین‌ماه اجرا شود اما شرایط جنگی باعث شد این برنامه به تعویق بیفتد. در سال‌های اخیر، ساختار مربوط به پیشکسوتان پرسپولیس با مشکلاتی مواجه شده و حتی فعالیت تیم پیشکسوتان نیز مانند گذشته ادامه پیدا نکرده است. مدیریت باشگاه پرسپولیس به دنبال ایجاد یک ساختار منسجم‌تر برای این بخش است تا با حفظ ارتباط با پیشکسوتان، امکان استفاده از ظرفیت آنها در برنامه‌های باشگاه نیز فراهم شود.


پرسپولیس اشتباه استقلال را تکرار نمی‌کند 
تیمداری در رشته‌های دیگر ممنوع
گسترش فعالیت‌های باشگاه در رشته‌های ورزشی دیگر نیز در برنامه مدیریت قرار گرفته است. پرسپولیس در کنار فوتبال مردان و زنان، قصد دارد در صورت فراهم بودن شرایط از ظرفیت خود برای حضور در رشته‌های غیر فوتبالی نیز استفاده کند. البته هنوز رشته یا پروژه مشخصی برای این بخش اعلام نشده و موضوع در مرحله برنامه‌ریزی قرار دارد. بعد از حضور پیمان حدادی در فدراسیون هاکی و چوگان، این شائبه پیش آمد که باشگاه پرسپولیس قصد دارد در این دو رشته تیمداری کند اما فعلاً خبری در این زمینه نیست. نکته اینجاست که باشگاه پرسپولیس برای فعالیت در رشته‌های دیگر غیر از فوتبال منع قانونی دارد و اگر بخواهد این اقدام را انجام دهد باید با نام مدرسه فوتبال هوشمند پرسپولیس وارد رشته‌های دیگر شود.

جستجو
آرشیو تاریخی