صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و صد و هشتاد و دو - ۱۷ مرداد ۱۴۰۵
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و صد و هشتاد و دو - ۱۷ مرداد ۱۴۰۵ - صفحه ۱

حالا حامیانت هم دشمن شده‌اند

مجید سلطانی
خبرنگار

اتفاقات این روزهای دنیای فوتبال را باید با دقت دنبال کرد. روزهایی که فساد فیفای سپ بلاتر از یک شایعه شروع شد و به یک آبروریزی بزرگ رسید را از یاد نبرده‌ایم.
حالا همه به یک نتیجه رسیده‌اند: جیانی اینفانتینو باید از فیفا برود.
اجازه بدهید چند گام به عقب برویم. روزهایی که اینفانتینو مسئول برگزاری همایش‌های فیفا بود. یک مدیر رده میانی و معمولی. او خیلی زود توانست راهکارهای رشد و صعود در بزرگترین نهاد فوتبالی و یکی از قدرتمندترین ارگان‌های دنیا را پیدا کند. عباس ترابیان که واسطه ازدواج این ایتالیایی – سوئیسی با یک بانوی لبنانی بود، او را بسیار باهوش می‌خواند؛ اما معتقد است اینفانتینو از این هوش فقط برای شخص خودش استفاده می‌کند نه فوتبال دنیا.
ماجرا از وقتی شکل و بوی غیر عادی به خود گرفت که اینفانتینو در مراسم قرعه‌کشی فیفا، در اقدامی غیر معمول، جایزه صلح را به یکی از خونخوارترین و جنگ‌طلب‌ترین رؤسای‌جمهوری تاریخ آمریکا هدیه داد. ماجرای واگذاری 30 درصد سهام برگزاری تورنمنت‌های معتبر فیفا به شرکتی غیرمرتبط (که بعدها مشخص شد برادر داماد ترامپ و اینفانتینو مالکانش هستند) همه چیز را علنی کرد تا همه آنها که تا دیروز به شکلی جدی هوادار رئیس فیفا بودند، امروز به دشمنان جدی و سخت او تبدیل شوند.
بن‌بست‌های متعددی که مقابل اینفانتینو قرار گرفته، فرجام افرادی است که گمان می‌کنند همه در خواب هستند و چشمی آنها را نمی‌بیند.
از همان روز اول مشخص بود حمایت‌ها و تملق‌های بی‌دلیل رئیس فیفا از رئیس‌جمهوری آمریکا، خارج از عرف و استانداردهای چهارچوب‌دار نهاد اول فوتبال دنیاست... و حالا با وجود حملات و انتقادات فزاینده چهره‌های موجه فوتبال دنیا و فدراسیون‌های ملی، راهی مقابل مرد ایتالیایی – سوئیسی نمی‌ماند جز استعفا.
و این پایان مردی است که درباره تیم ملی مظلوم ایران، فقط وعده‌های دروغ داد و ما را در برابر میزبان زورگوی جام جهانی، تنها گذاشت.

جستجو
آرشیو تاریخی