صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت فوتبال
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و صد و هفتاد و شش - ۰۸ مرداد ۱۴۰۵
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و صد و هفتاد و شش - ۰۸ مرداد ۱۴۰۵ - صفحه ۶

اردوگاه سرخ

محبی بازیکن 160 میلیاردی پرسپولیس
روز سه‌شنبه محمدمهدی محبی هافبک فصل گذشته الاتحاد کلبا با عقد قراردادی ۳ ساله به پرسپولیس پیوست تا جدیدترین خرید این باشگاه در نقل و انتقالات تابستانی باشد. ایسنا خبر داده دستمزد سه ساله محبی ۴۵۰ میلیارد تومان برای سه فصل (۱۲۰ میلیارد فصل اول، ۱۵۰ میلیارد فصل دوم و ۱۸۰ میلیارد فصل سوم) است ضمن اینکه شنیده شده هزینه اخذ رضایتنامه این بازیکن از باشگاه اماراتی‌اش حدود ۳۰۰ هزار دلار بوده است.
اگر مبالغ اعلام شده توسط خبرگزاری فوق درست باشد جذب این وینگر ملی‌پوش برای فصل اول با در نظر گرفتن رقم رضایتنامه دلاری‌اش – با در نظر گرفتن نرخ دلار دولتی 145 هزار تومانی – بالای 160 میلیارد تومان تمام می‌شود.
 

شهرقدس و دستگردی گزینه‌های میزبانی
فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر فوتبال از تاریخ ۲۳ مرداد آغاز خواهد شد که تیم پرسپولیس در نخستین بازی خود در قزوین به مصاف شمس‌آذر می‌رود و در هفته دوم باید در ورزشگاه خانگی خود پذیرای استقلال خوزستان باشد.
علی بازگشا، سخنگوی باشگاه پرسپولیس درباره میزبانی این تیم در فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر گفت: هنوز تصمیم نهایی در این خصوص گرفته نشده است، اما در صورت برگزاری مسابقات بدون حضور تماشاگر، ورزشگاه پاس قوامین میزبان پرسپولیس خواهد بود و اگر امکان حضور هواداران فراهم شود، بازی‌های خانگی در ورزشگاه شهرقدس برگزار می‌شود.
پرسپولیس فصل گذشته نیز در ورزشگاه شهدای شهرقدس از حریفانش میزبانی می‌کرد.
 

پیراهن شماره یک برای حدادی
کارمندان باشگاه پرسپولیس در جلسه با پیمان حدادی به خاطر توجه ویژه مدیرعامل باشگاه به وضعیت معیشتی آنها با تقدیم پیراهن شماره یک پرسپولیس به حدادی از او تقدیر کردند. در جلسه‌ای که پیمان حدادی با کارکنان باشگاه پرسپولیس داشت معاونین باشگاه به نمایندگی از تمامی کارکنان، با اهدای لوح تقدیر و پیراهن شماره یک باشگاه پرسپولیس از تلاش‌ها و مدیریت پیمان حدادی، مدیرعامل باشگاه، قدردانی کردند. 
در این نشست بعد از صحبت‌های معاونان باشگاه و صحبت‌های حدادی، مدیران، معاونان و کارکنان باشگاه پرسپولیس از تلاش‌های پیمان حدادی در حوزه‌های مختلف، به‌ویژه اقدامات انجام‌شده در زمینه‌های معیشتی، رفاهی، درآمدی و بهبود شرایط کارکنان در یکی از دشوارترین سال‌های مالی باشگاه و در شرایط خاص کشور، تقدیر و تشکر کردند.
 

تکذیب دو شایعه نقل و انتقالاتی
پرسپولیس به دنبال جذب طارمی نیست
علی بازگشا سخنگوی باشگاه پرسپولیس، در گفت‌وگویی درباره آخرین وضعیت پرونده علیرضا بیرانوند گفت: محکومیت، غرامت و محرومیت این بازیکن همچنان به قوت خود باقی است و تغییری در رأی صادرشده ایجاد نشده است. باشگاه پرسپولیس شکایت جدیدی را با هدف افزایش مبلغ غرامت مطرح کرده بود، اما این درخواست از سوی مراجع حقوقی رد شد. با این حال، رأی قبلی مربوط به پرداخت غرامت و محرومیت بیرانوند همچنان پابرجاست. سخنگوی پرسپولیس همچنین از تعیین تکلیف مطالبات کادر فنی پیشین خبر داد و گفت: در این دوره مدیریتی با وحید هاشمیان و اوسمار ویرا به طور کامل تسویه‌حساب شده و باشگاه توجه ویژه‌ای به مسائل حقوقی و مالی دارد تا از ایجاد پرونده‌های جدید جلوگیری شود. وی همچنین به شایعات پیرامون بازگشت مهدی طارمی واکنش نشان داد و تأکید کرد: باشگاه پرسپولیس تاکنون هیچ اقدامی برای جذب مهدی طارمی انجام نداده است. سخنگوی باشگاه با اشاره به پرونده دانیال ایری و کسری طاهری گفت: بررسی‌های حقوقی باشگاه نشان داد که امضای قرارداد با این دو بازیکن می‌توانست مصداق تخلف «پل» باشد. از این رو، برای جلوگیری از تبعات احتمالی از جمله ایجاد مشکلات حقوقی و خطر بسته شدن پنجره نقل‌وانتقالاتی، باشگاه تصمیم گرفت از جذب آنها صرف‌نظر کند و در حال حاضر حضور این دو بازیکن در پرسپولیس منتفی است.
 

تشکر کاپیتان‌ها به خاطر اردو
دو کاپیتان تیم پرسپولیس از مدیران باشگاه به خاطر برپایی اردوی خارجی در پیش فصل تشکر کردند.
حسین کنعانی‌زادگان و علی علیپور دو کاپیتان فصل تازه پرسپولیس که با تلویزیون رسمی باشگاه از ترکیه ارتباط ویدیویی گرفته بودند ضمن صحبت درباره قرعه کشی لیگ برتر و شرایط تیم ملی در جام جهانی درباره آخرین وضعیت پرسپولیس درباره در اردوی پیش فصل هم صحبت کردند. 
جالب اینکه هر دو بازیکن به شکل ویژه‌ای از مدیریت باشگاه به خاطر برپایی این اردوی خارجی تشکر کردند. علیپور و کنعانی تأکید داشتند در شرایطی که بقیه تیم‌های لیگ برتری نتوانستند به اردوی خارجی بروند و این امکان برای پرسپولیس مهیا شد نشان می‌دهد مدیران باشگاه تا چه اندازه پشتکار داشته‌اند.
 

 امروز بازی با آلانیااسپور
بنا بر اعلام محسن خلیلی، مدیر تیم فوتبال پرسپولیس، سرخپوشان ایران امرروز (پنجشنبه) در دومین بازی تدارکاتی خود در اردوی آماده‌سازی پیش فصل در ترکیه، به مصاف تیم آلانیااسپور خواهند رفت که خود را آماده فصل جدید رقابت‌های سوپرلیگ ترکیه می‌کنند. این چهارمین بازی دوستانه پرسپولیس در فصل جدید تمرینات خواهد بود.

جستجو
آرشیو تاریخی