صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت فوتبال
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و صد و هفتاد و چهار - ۰۶ مرداد ۱۴۰۵
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و صد و هفتاد و چهار - ۰۶ مرداد ۱۴۰۵ - صفحه ۶

اردوگاه سرخ

قانون پل، علت منتفی شدن 
دو انتقال از نساجی
در حالی که ابهاماتی درباره غیرقانونی بودن انتقال طاهری و ایری به پرسپولیس به دلیل قانون «پُل» فیفا مطرح شده بود، باشگاه پرسپولیس برای رفع ابهامات از فدراسیون فوتبال استعلام گرفت که پاسخ آن چند روز پیش به دست سرخپوشان رسید.
طبق قانون فیفا، «هیچ باشگاه یا بازیکنی نباید در یک انتقال صوری و پلکانی مشارکت کند و اگر دو انتقال متوالی برای یک بازیکن در یک دوره ۱۶ هفته‌ای رخ دهد، طرفین دچار تخلف شده‌اند.» براساس همین قانون که به قانون «پل» معروف است باشگاه پرسپولیس برای اینکه دچار تخلف و محرومیت احتمالی نشود، در مذاکره با نساجی تأکید کرد تنها حاضر به پرداخت مبلغ رضایتنامه طاهری به اندازه مبلغی است که این باشگاه به روبین‌کازان پرداخت کرده است. کسری طاهری در همین پنجره نقل‌و‌انتقالاتی با رقم رضایتنامه ۸۰۰هزار دلاری از روبین‌کازان روسیه به نساجی پیوست.
پیشنهاد باشگاه پرسپولیس با رقم درخواستی مدیران باشگاه نساجی مطابقت نداشته و مدیران باشگاه مازندرانی خواستار دریافت مبلغ بیشتری برای صدور رضایتنامه این بازیکن بوده‌اند که همین موضوع فعلاً مذاکرات طرفین را متوقف کرده است.


در حالی که پرسپولیس سه مدافع راست دارد
چرا صادق محرمی گزینه شد؟
 برخی رسانه‌ها دیروز خبر دادند صادق محرمی مدافع راست سابق سرخ‌ها و فصل گذشته تراکتور تبریز برای حضور در پرسپولیس گزینه شده است. محرمی نزدیک به یک دهه قبل بازیکن پرسپولیس بود و بعد از درخشش در این تیم به فوتبال اروپا رفت. دو فصل قبل این بازیکن مد نظر پرسپولیس بود اما اسماعیل کارتال با بازگشتش مخالفت کرد. محرمی هم که ابتدا قراردادی با سپاهان امضا کرده بود در نهایت راهی تراکتور شد اما در انبوه مدافعان راست این تیم فرصت بازی چندانی پیدا نکرد. محرمی که در جریان جام ملت‌های 2023 مصدوم شده بود بعد از آن پیراهن تیم ملی را هم از دست داد. حالا در شرایطی بحث حضور او در پرسپولیس مطرح شده که سرخ‌ها در این پست مجید عیدی را جذب کرده‌اند. در عین حال دنیل‌ گرا دیگر مدافع راست سرخ‌هاست که خبری از جدایی‌اش نیست. جالب اینکه پرسپولیس در این پست یعقوب براجعه جوان را هم در اختیار دارد و مشخص نیست اصلاً چرا بحث حضور محرمی در این تیم مطرح شده و مطرح شدن این شایعه از کجا آب می‌خورد. البته چندی قبل نیز بحث پیوستن آریا یوسفی به پرسپولیس در قبال جدایی دو بازیکن مطرح بود که منتفی شد.
 

با انصراف اخباری از امضای قرارداد
گزینه جدید دروازه‌بانی کیست؟
در حالی که انتقال محمدرضا اخباری به پرسپولیس نهایی به نظر می‌رسید و حتی گفته شد اتاق او در اردوی ترکیه مشخص شده اما در نهایت این بازیکن از حضور در جمع سرخ‌ها انصراف داد. در شرایطی که قرار بود این دروازه‌بان 33 ساله قرارداد الکترونیکی باشگاه پرسپولیس را امضا کند از این اقدام سر باز زد و حتی تا موعد اعلام شده از سوی پیمان حدادی هم تن به این کار نداد تا مشخص شود از حضور در پرسپولیس انصراف داده است. گفته می‌شود اخباری مطمئن نبوده که بازی چندانی به او برسد هر چند در سوی مقابل پرسپولیس هم ظاهراً نمی‌خواهد هزینه زیادی برای گلر دوم در نظر بگیرد و انگار به این نتیجه رسیده که برای گلر دوم می‌تواند روی گزینه‌های ارزان‌قیمت‌تری حساب باز کند. دیروز اخباری با باشگاه گل‌گهر به توافق رسید تا دوباره به این تیم برگردد. از سوی دیگر چندی قبل امیررضا رفیعی قرارداد خود با پرسپولیس را فسخ کرد و حالا پرسپولیس باید دنبال گزینه دیگری برای دروازه‌بان دوم باشد. البته سرخ‌ها محمد گندمی جوان را در اختیار دارند اما به یک گلر مطمئن‌تر و باتجربه‌تر برای روزهایی که نیازمند مصدوم یا محروم باشد یا حتی از نظر فنی افت کند، نیاز دارند.
 

ضربه نساجی به پرسپولیس
انتقال ایری و طاهری منتفی شد؟
در حالی که تا صبح دیروز هر لحظه انتظار می‌رفت که انتقال کسری طاهری و دانیال ایری به پرسپولیس نهایی شود، بعد از ظهر دیروز از سوی باشگاه نساجی به باشگاه پرسپولیس خبر داده شده این باشگاه قصد ندارد رضایتنامه این دو ملی‌پوش جوان را به مقصد پرسپولیس صادر کند و این معامله منتفی است. گفتنی است باشگاه نساجی دو بار پیش از این اعلام کرده بود که قصد فروش بازیکنانش را ندارد. شهاب زندی ابتدا پس از صعود نساجی اعلام کرد که هیچ کدام از بازیکنانش را نخواهد فروخت. همچنین چند هفته بعد در حاشیه جشن قهرمانی تیم مازنی، او مصاحبه تندی علیه مسئولان پرسپولیس انجام داد و حتی به مهدی تارتار هم اتهام زد که تمایلی به جذب کسری طاهری نداشته است. با این حال بعد از این مصاحبه، بار دیگر مذاکرات از سر گرفته شد و سرمربی پرسپولیس هم مانند گذشته اعلام کرد هر دو بازیکن را می‌خواهد. در همین حال مذاکرات طرفین در آستانه توافق، شکست خورد. به عبارتی طرفین به توافق شفاهی هم دست یافتند اما زمانی که همه در انتظار انعقاد قرارداد و معرفی بودند، این احساس در نساجی به وجود آمد که پرسپولیس در حال معطلی است و قصد دارد به این شکل رقم رضایتنامه را کاهش بدهد و همین پیام از نساجی به پرسپولیس مخابره شد تا این انتقال عملاً منتفی شود. البته پرسپولیس این ادعا را رد کرده و مدعی است که در حال بررسی جوانب حقوقی این انتقال است وگرنه مشکلی با انجام انتقال ندارد.

جستجو
آرشیو تاریخی