صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • جام جهانی
  • فوتبال ایران
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و صد و هفتاد - ۰۱ مرداد ۱۴۰۵
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و صد و هفتاد - ۰۱ مرداد ۱۴۰۵ - صفحه ۸

رئیس سابق فیفا خواستار پایان ریاست اینفانتینو

فیفا طی دهه‌های گذشته همواره با حواشی مختلفی روبه‌رو بوده است. بزرگ‌ترین بحران این سازمان در دوران ریاست بلاتر رخ داد؛ زمانی که رسوایی گسترده فساد در سال ۲۰۱۵، سرانجام او را پس از بیش از ۱۵ سال حضور در رأس فیفا مجبور به استعفا کرد. در آن پرونده، چندین مقام مرتبط با این نهاد با اتهام‌هایی مانند کلاهبرداری، اخاذی و پولشویی مواجه شدند و روند انتخاب میزبان جام‌های جهانی ۲۰۱۸ و ۲۰۲۲ نیز زیر ذره‌بین قرار گرفت.
پس از کنار رفتن بلاتر، جیانی اینفانتینو در سال ۲۰۱۶ ریاست فیفا را بر عهده گرفت، اما دوران مدیریت او نیز بدون انتقاد سپری نشده است. در جام جهانی ۲۰۲۶، برخی تصمیمات اینفانتینو بار دیگر بحث‌برانگیز شد؛ از جمله لغو محرومیت فولارین بالوگان، مهاجم تیم ملی آمریکا، پیش از دیدار مرحله یک‌هشتم نهایی مقابل بلژیک.
بلاتر در واکنش به این اتفاق و دیگر مسائل مدیریتی فیفا، خطاب به اینفانتینو گفت: «فوتبال هرگز نباید به زمینی برای بازی‌های سیاسی تبدیل شود.»
رئیس سابق فیفا اکنون معتقد است زمان تغییر در رأس این سازمان فرا رسیده و آینده ریاست اینفانتینو باید در کنگره بعدی فیفا در ماه مارس مشخص شود.
جستجو
آرشیو تاریخی