رونمایی از نامزدهای 3 فدراسیون
دورهمی برای گزینههای تکراری!
روز گذشته لیستی از اسامی نهایی نامزدهای انتخابات ریاست سه فدراسیون ورزشهای ناشنوایان، نابینایان و کمبینایان و اسکیت منتشر شد. لیستی که باز هم نام و اسامی خیلی از نامزدهای تکراری و همیشگی مجامع انتخاباتی فدراسیونهای ورزشی درآن رؤیت میشد. همان همیشگیهایی که هیچ وقت دست رد به هیچ انتخابات و ثبتنامی در مجامع ورزشی نزده و نمیزنند!
اداره کل امور مشترک فدراسیونها در وزارت ورزش و جوانان، اسامی نهایی کاندیداهای ریاست فدراسیونهای ورزشهای ناشنوایان، نابینایان و کمبینایان و اسکیت را اعلام کرد. براساس زمانبندی اعلام شده از سوی معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان، انتخابات سه فدراسیون ورزشهای ناشنوایان، نابینایان و کمبینایان و اسکیت به ترتیب قرار است طی روزهای ۲۸، ۲۹ و ۳۱تیرماه برگزار شود.
بر این اساس با پایان فرایند بررسی و طی مراحل قانونی، اداره کل امور مشترک فدراسیونها اسامی نامزدهایی را که برای حضوردر این مجامع انتخاباتی تأیید صلاحیت شدند، اعلام کرد. تنها کاندیدای تأیید شده برای مجمع انتخاباتی ناشنوایان مسعود فراهانی طجر است که احتمالاً او با رأی مجمع رئیس آینده این مجموعه خواهد بود. حامد افراسیابی، وحید انصاری، امینالله مانی، علیاصغر حسنزاده وژده، محمود حدادیان، علی دانشمندفر، حسین دشتی، محمد سرنجی استرکی، حمید شریفیان، سیدحسن طباطبایی، کرمالله علیمرادی، علیرضا قورچی بیگی، جلال کرمی، سیدمستجاد حسینیمطلق و سید صادق میرئی نامزدهای تأیید صلاحیت شده برای حضور در مجمع فدراسیون ورزشهای نابینایان و کمبینایان هستند. در نهایت نیز مریم بخشی مدیرکل پیشین ورزش وجوانان استان گیلان، حسین خیرینیا فیروزجاه، صادق ظهیرینسب و محمدعجم خراسانی نیز نامزدهایی هستند که موفق شدند تأییدیه حضور در مجمع انتخاباتی فدراسیون اسکیت را دریافت کنند.
