صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت فوتبال
  • منهای فوتبال
  • جام جهانی
  • فوتبال ایران
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و صد و پنجاه و نه - ۲۰ تیر ۱۴۰۵
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و صد و پنجاه و نه - ۲۰ تیر ۱۴۰۵ - صفحه ۵

اردوگاه سرخابی

 امیری کاپیتان پرسپولیس
 در فصل جدید؟
شرایط بازیکنان پرسپولیس در فصل جاری با حضور مهدی تارتار متفاوت پیش خواهد رفت و به نظر می‌رسد سرمربی تیم پرسپولیس برنامه ویژه‌ای برای فصل جدید دارد. بعد از کنار گذاشتن مرتضی پورعلی گنجی، امیدعالیشاه، میلاد سرلک و سروش رفیعی به نظر می‌رسد مهدی تارتار حساب ویژه‌ای روی وحید امیری برای هدایت پرسپولیس از داخل زمین باز کرده است.  وحید امیری این روز‌ها در تمرینات پرسپولیس حضور فعالی دارد و پا به پای بازیکنان جوان در حال دویدن است. امیری که به دلیل مصدومیت از پرسپولیس کنار گذاشته شد و حتی در مقطعی گفته شد که شاید به عنوان سرپرست به این تیم بازگردد حالا قرار است به عنوان بازیکن و یک کاپیتان باتجربه در ترکیب سرخ‌ها در فصل جدید دیده شود.
 

بازگشت احمدی به تمرینات گروهی استقلال
 مهران احمدی هافبک استقلال، پس از پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت به تمرینات گروهی این تیم بازگشت تا خبر امیدوارکننده‌ای برای کادر فنی و هواداران باشد. احمدی فصل گذشته پیش از آسیب‌دیدگی، یکی از بازیکنان آماده استقلال بود و نمایش‌های خوبش باعث شد به تیم ملی نیز دعوت شود. او علاوه بر حضور در اردوی تیم ملی، دو بازی ملی هم در کارنامه خود ثبت کرد و توانایی‌هایش را به نمایش گذاشت. بازگشت این بازیکن می‌تواند دست سهراب بختیاری‌زاده را در ادامه برنامه‌های تیم بازتر کند. احمدی همچنان از بازیکنانی است که ظرفیت حضور دوباره در تیم ملی را دارد و حالا باید دید پس از پایان مصدومیت و بازگشت کامل به تمرینات، آیا می‌تواند بار دیگر به روزهای اوج خود بازگردد یا خیر.


تمرین استقلال 
در قرق بازیکنان تیم‌های پایه
 در روزهای اخیر، چند بازیکن مستعد از تیم‌های پایه استقلال به تمرینات تیم بزرگسالان اضافه شده‌اند و زیر نظر سهراب بختیاری‌زاده تمرین می‌کنند. هورا نبی‌زاده، امیر کشاورز، حسین قارلقی و مهدی قایدی از تیم امید و احسان خردپیشه، ایلیا ابراهیمی، امیررضا مالامیری و پارسا تحویل‌داری از تیم جوانان، نفراتی هستند که در کنار بازیکنان بزرگسال حضور یافته‌اند. کادر فنی استقلال با هدف ارزیابی توانایی این بازیکنان، فرصت حضور در تمرینات تیم اصلی را در اختیار آنها قرار داده است. بختیاری‌زاده اعتقاد دارد این نفرات از ظرفیت فنی مناسبی برخوردار هستند و می‌توانند در طول فصل آینده به تیم کمک کنند. در صورت تأیید نهایی کادر فنی، برخی از این بازیکنان شانس حضور در فهرست بزرگسالان و رقابت‌های لیگ برتر را خواهند داشت.

جستجو
آرشیو تاریخی