پاک کردن صورت مسأله در ناکامی تیم ملی کشتی آزاد جوانان

امینی ماند، بی‌تجربه‌ها اضافه شدند

فدراسیون کشتی در اقدامی تأمل‌برانگیز برای حضور تیم ملی کشتی آزاد جوانان در مسابقات قهرمانی جهان بعد از نتایج ضعیفی که در قهرمانی آسیا به دست آورد؛ تغییراتی را در کادرفنی ایجاد کرد. تغییراتی که بیشتر به پاک کردن صورت مسأله شبیه است تا اینکه فدراسیون بخواهد جوابی برای ناکامی تیمش پیدا کند. فدراسیون سعی کرده تغییراتی را در تیم خود ایجاد کند تا شاید در قهرمانی جهان نتایج بهتر شود اما این تغییرات به نظر کافی نیست. تغییراتی که فدراسیون کشتی انجام داده به این شکل بوده که احسان امینی به عنوان سرمربی این تیم باقی مانده و در کنار او تعدادی از قهرمانان سابق تیم ملی به کادرفنی اضافه شدند. به این شکل که بهنام احسان‌پور، سعید ابراهیمی، علیرضا کریمی، مهدی یگانه جعفری و امین طاهری، نفراتی هستند که به کادرفنی تیم ملی جوانان اضافه شدند. این در حالی است که قبل از این سه مربی سازنده و با تجربه در کادرفنی این تیم حضور داشتند اما حالا کنار رفتند؛ رسول دهقان‌نژاد، بیژن زینی‌فر و ایمان ملکی، سه مربی سازنده‌ای هستند که از مسئولیت خود کنار رفتند و به جای آنها تعدادی مربی کم تجربه اضافه شدند.
این تصمیم فدراسیون کشتی در حالی اتخاذ شده که بهنام احسان‌پور یک بار به عنوان سرمربی تیم ملی نوجوانان انتخاب شد اما با توجه به اختلاف نظری که با علیرضا دبیر پیدا کرد، از این مسئولیت خود کنار گذاشته شد. علیرضا کریمی هم که مدت زمان زیادی بود که از کشتی فاصله گرفته، اصلاً تجربه مربیگری در این حد را ندارد. امین طاهری و مهدی یگانه جعفری هم شرایط مشابه کریمی را دارند. به نظر چندان تصمیم درستی نمی‌آید که سه مربی با تجربه که سابقه کار در استان‌ها را داشتند و تعداد زیادی قهرمان به کشتی ایران تحویل دادند، کنار بروند و به جای آنها چند مربی جوان و کم تجربه از نظر کار در تیم ملی انتخاب شوند.
حتی اگر این جابه‌جایی هم با این توجیه ‌که این افراد مربیان جوانی هستند و در آینده می‌توانند حرف برای گفتن داشته باشند اما این واقعیت که همه‌کاره تیم ملی سرمربی این تیم است و اگر قرار است که سرمربی در جای خود بماند، تغییر دیگر نفرات نمی‌تواند کمک زیادی به تیم کند.
همیشه مسئول اول و مستقیم نتایج تیم ملی سرمربی است و وقتی یک تیم نتوانسته خوب نتیجه بگیرد یعنی ابتدا باید سرمربی کنار گذاشته شود. آن‌هم سرمربی که تا به حال در استان خودش حتی یک دقیقه هم تمرین نداده است. به نظر باید در رأس کادرفنی تیم ملی جوانان تغییری صورت می‌گرفت اما علیرضا دبیر سعی کرد یک فرصت دیگر به امینی بدهد تا خودش را در قهرمانی جهان نشان بدهد.   
جستجو
آرشیو تاریخی