صفحات
  • صفحه اول
  • جام جهانی
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و صد و سی و نه - ۲۵ خرداد ۱۴۰۵
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و صد و سی و نه - ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - صفحه ۳

امضای تفاهمنامه حمایت پنج ساله از 9 ورزشکار نوجوان

کمیته ملی المپیک با مشعل آمد

محسن وظیفه
خبر‌نگار


تفاهمنامه طرح مشعل تا سکوی قهرمانی با حضور مسئولان کمیته و آکادمی ملی المپیک، رؤسای فدراسیون‌ها و بانک اقتصاد نوین در سالن استاد فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد. این طرح مشابه همان بورسیه کمیته بین‌المللی‌المپیک IOC در حمایت از ورزشکاران نخبه است که حالا کمیته ملی المپیک در حمایت از ورزشکاران جوان و آینده‌دار انجام داد.
این نخستین طرح مشترک حمایتی نظام بانکی و کمیته ملی المپیک از ورزشکاران نخبه نوجوان است که با عنوان مشعل از آن رونمایی شد. در این طرح بانک اقتصاد نوین، 9ورزشکار نخبه به نام‌های امیرسام محمدی، امیرمحمد زرین‌کام، مرتضی حاج‌ملا‌محمدی و محمدپارسا طهماسبی از قهرمانان کشتی، حنا زرین‌کمر از قهرمانان تکواندو، طاها نعمتی‌مقدم، مهسا بهشتی، حسین یزدانی از قهرمانان وزنه‌برداری و محمدمهدی غلامی از قهرمانان ورزش‌های آبی بورسیه کرد تا در مسیر قهرمانی تا المپیک و بازی‌های آسیایی 2030 
حمایت کند.
در این مراسم رضا شجیع مدیر مرکز بر نظارت تیم‌های ملی کمیته ملی المپیک ضمن گرامیداشت یاد شهیدان جنگ تحمیلی سوم بویژه شهدای فرشتگان میناب و شهدای ورزشکاری که در این جنگ مظلومانه به شهادت رسیدند، گفت: «آنچه امروز شکل می‌گیرد فراتر از امضای سند همکاری است؛ بلکه مشارکت در ساخت آینده ورزشی ایران است. به‌طور معمول در نگاه سنتی حمایت از ورزشکاران یک مسئولیت اجتماعی است اما از دیدگاه نوین حمایت از ورزشکار توسعه ورزش و سرمایه‌گذاری راهبردی است. ورزشکاران نوجوان در ورزش ایران مهم‌ترین سرمایه ورزشی هستند و این استعدادها هستند که در آینده به قهرمانان ملی نمادهای هویت بین‌المللی کشور تبدیل می‌شوند.»
رضا شجیع ادامه داد: «امروز ورزش دیگر یک فعالیت رقابتی نیست یکی از مهم‌ترین ابزارهای قدرت نرم محسوب می‌شود و باید توجه کنیم که موفقیت در ورزش محصول یک یا چند مسابقه نیست، بلکه قهرمانی حاصل یک فرایند بلند مدت و چند ساله است. بانک اقتصاد نوین با ورودش به این عرصه صرفاً یک حمایت ساده را انجام نمی‌دهد بلکه به یکی از شرکای راهبردی توسعه ورزش قهرمانی تبدیل می‌شود، شریکی که در فرایند پرورش قهرمانان آینده سهیم است شاید سال‌ها بعد که یکی از همین ورزشکاران بر سکوی قهرمانی آسیا، جهان و یا المپیک ایستاد و پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران را بالا برد موفقیتش را در امروز و همین تصمیم جست‌و‌جو کند.»
 مهدی علی‌نژاد دبیرکل کمیته ملی المپیک هم ضمن ابراز خوشحالی از انعقاد این قرار داد، گفت: «روز بزرگی را برای ورزش ایران شاهد هستیم. یکی از موضوعاتی که همیشه ما در ورزش با آن مشکل داشتیم این بود که استعدادهایی که به‌سختی شناسایی و پیدا می‌شدند به‌راحتی از دست می‌رفتند و یکی از دلایل و عامل اصلی از دست رفتن این استعدادها مشکلات اقتصادی است. وی افزود: لذا کمیته ملی المپیک برنامه‌ریزی‌هایی را انجام داد تا بتوانیم برای حمایت و حفظ استعدادها اسپانسرهای خوبی داشته باشیم و بانک اقتصاد نوین در این زمینه پیش‌رو بود و خوشحالیم که امروز با درایتی‌هایی که دکتر حسین‌زاده مدیرعامل محترم بانک داشتند این کار استارت خورد و 9ورزشکار ما که قهرمان‌های خوب جهان و بازی‌های آسیایی در رده‌های پایه هستند مورد حمایت قرار گرفتند.»
علی‌نژاد با اشاره به ادامه‌دار بودن این طرح، از ورود بانک‌های دیگر برای حمایت از ورزشکاران خبرداد: «قطعاً این کار که یک قرارداد پنج ساله است باعث خواهد شد که استعداد‌های ما در حوزه ورزش حفظ بشوند و در آینده ثمرات این کار دیده خواهد شد. کمیته المپیک بنا دارد تا به امید خدا این مسیررا با کمک و حمایت بانک‌های دیگر ادامه دهد و بتوانیم تعداد نفرات بیشتری شاید بیش از ده برابر این تعدا را به‌عنوان هدفگذاری تحت پوشش قرار دهیم.»
در مراسم امضای این تفاهمنامه مهدی علی‌نژاد دبیرکل کمیته ملی المپیک، هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو، محسن رضوانی رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، سجاد انوشیروانی رئیس فدراسیون وزنه‌برداری، محمدرضا حسین‌زاده مدیرعامل بانک اقتصاد نوین به همراه جمعی دیگر از مسئولان کمیته ملی المپیک حضور داشتند.
 

 

گل به خودی کشتی
در مراسم امضای تفاهمنامه کمیته ملی المپیک با این بانک، سه رئیس فدراسیون به همراه ورزشکاران خود حضور داشتند تا این تفاهمنامه را امضا کنند.
 این تفاهمنامه به شکلی بود که باید چهار نفر آن را امضا می‌کردند. مدیرعامل بانک، دبیر کل کمیته ملی المپیک، ورزشکار و رئیس فدراسیون؛ به همین دلیل هم حضور رؤسای فدراسیون‌ها خیلی مهم بود. تکواندو یک نماینده در تکواندوی دختران داشت که حنا زرین‌کمر بود و هادی ساعی هم در این مراسم حاضر شد. وزنه‌برداری هم سه نماینده داشت؛ طاها نعمتی مقدم، مهسا بهشتی، حسین یزدانی و به همین دلیل هم سجاد انوشیروانی در این مراسم حاضر شد. ورزش‌های آبی هم یک نماینده داشت که محسن رضوانی رئیس فدراسیون به همراه محمدمهدی غلامی در این مراسم حاضر شد اما عجیب بود که علیرضا دبیر رئیس فدراسیون در این مراسم حاضر نشد. کشتی چهار نماینده در این طرح دارد؛ امیرسام محمدی، امیرمحمد زرین‌کام، مرتضی حاج‌ملامحمدی و محمد پارسا طهماسبی چهار نفری بودند که نامشان در این طرح دیده می‌شود اما عجیب بود که علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی در این مراسم حاضر نشده بود. هر چهار کشتی‌گیر خودشان به این مراسم آمده بودند و هیچ‌کس از فدراسیون در کنار آنها نبود. حتی نایب رئیس او عبدالمهدی نصیرزاده هم در این مراسم حاضر نشد. فدراسیون کشتی به درست یا غلط شاید هزار انتقاد به کمیته ملی المپیک داشته باشد اما در چنین مراسمی نباید قهرمانان خودش را تنها بگذارد. غیبت دبیر و همکارانش در این مراسم گل به خودی بود.

جستجو
آرشیو تاریخی