صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • جام جهانی
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و صد و سی و هفت - ۲۳ خرداد ۱۴۰۵
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و صد و سی و هفت - ۲۳ خرداد ۱۴۰۵ - صفحه ۳

پاداش یک میلیاردی برای مدال‌آوران طلایی

MMA ناجی ورزش در ناگویا؟

رئیس انجمن هنرهای رزمی ترکیبی (MMA) بعد از نهایی شدن حضور ۳ ورزشکار MMA در بازی‌های آسیایی ناگویا  از پرداخت پاداش یک میلیاردی به مدال‌آوران طلایی در این بازی‌ها خبر داد. 
نشست تخصصی انجمن هنرهای رزمی ترکیبی (MMA) به منظور پیگیری آخرین وضعیت این رشته برای حضور در بازی‌های آسیایی ناگویای ژاپن با حضور وزیر ورزش برگزار شد و با پیشنهاد وزیر ورزش ۳ سهمیه در وزن‌های ۶۵ کیلوگرم سنتی، ۶۰ کیلوگرم مدرن در بخش مردان و ۶۰ کیلوگرم مدرن به زنان اختصاص پیدا کرد. 
با توجه به اینکه MMA برای نخستین بار در بازی‌های آسیایی شرکت می‌کند، برای حضور پرقدرت در این بازی‌ها، هر ورزشکاری که بتواند به مدال طلا دست پیدا کند از سوی انجمن مبلغ یک میلیارد تومان به عنوان پاداش پای سکو می‌گیرد.
MMA در بازی‌های آسیایی جوانان در بحرین خوش درخشید و حالا این امید وجود دارد که در ناگویا هم جزو طلایی‌ها باشد.
 
جستجو
آرشیو تاریخی