در حافظه موقت ذخیره شد...
جنپو بدون کمترین بازدهی قراردادش را فسخ کرد
به این ترتیب، احتمال شکایت جنپو به فیفا و تشکیل یک پرونده جدید علیه استقلال بسیار جدی به نظر میرسد. این اتفاق میتواند مشکلات حقوقی و مالی باشگاه را افزایش دهد.
جنپو در حالی با تبلیغات فراوان و انتظارات بالا به استقلال پیوست که قرارداد فصل نخست او یکمیلیون و یکصد هزار دلار ارزش داشت. این مبلغ جدا از هزینه رضایتنامه این بازیکن محسوب میشد. با این حال، حضور او در استقلال هرگز مطابق انتظارات پیش نرفت. مصدومیتهای متوالی و نیمکتنشینیهای مکرر باعث شد این بازیکن نقش چندانی در موفقیتهای تیم نداشته باشد.
جنپو در مجموع در 13مسابقه برای استقلال به میدان رفت و طی 242دقیقه حضور در زمین، نه موفق به گلزنی شد و نه پاس گلی به ثبت رساند.
به همین دلیل بسیاری از کارشناسان او را یکی از کماثرترین و ضعیفترین خریدهای خارجی تاریخ استقلال میدانند. جنپو بدون برداشتن بار فنی از دوش تیم، اکنون در آستانه تحمیل یک هزینه حقوقی دیگر به باشگاه قرار گرفته است.
