صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • جام جهانی
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و صد و بیست و دو - ۰۲ خرداد ۱۴۰۵
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و صد و بیست و دو - ۰۲ خرداد ۱۴۰۵ - صفحه ۵

در حالی که احتمال حذف گلر ملی‌پوش از جام جهانی وجود دارد

پنجره بسته استقلال و شایعه جذب خلیفه!

 در روزهایی که محمد خلیفه به‌عنوان یکی از دروازه‌بان‌های حاضر در اردوی تیم ملی حاضر است، انتشار خبر احتمال حضور این گلر در استقلال با ابهام‌ها و تناقض‌های فراوانی همراه شده است.
موضوعی که در ظاهر یک خبر نقل‌وانتقالاتی ساده به نظر می‌رسد اما با بررسی جزئیات، پرسش‌های متعددی را ایجاد می‌کند.
محمد خلیفه که این روزها در جمع ملی‌پوشان حضور دارد، یکی از گزینه‌های احتمالی خط خوردن از فهرست نهایی تیم ملی برای سفر پیش‌رو محسوب می‌شود. هرچند حذف او هنوز قطعی نیست و این احتمال نیز وجود دارد که امیر قلعه‌نویی در نهایت چهار دروازه‌بان را با خود به آمریکا ببرد، اما مطرح شدن همزمان نام این گلر در حوالی استقلال، توجه‌ها را به سمت فرضیه‌های دیگری جلب کرده است.
برخی گمانه‌زنی‌ها حکایت از آن دارد که رسانه‌ای شدن بحث حضور خلیفه در استقلال شاید بی‌ارتباط با وضعیت او در تیم ملی نباشد. این احتمال مطرح شده که برخی نزدیکان به فضای تیم ملی یا افراد مرتبط، با هدف کاهش فشار روانی احتمالی ناشی از خط خوردن این دروازه‌بان، موضوع علاقه استقلال به جذب او را برجسته کرده باشند تا در صورت حذف از تیم ملی، تبعات روحی منفی کمتری متوجه این بازیکن شود.
اما مهم‌ترین تناقض ماجرا به شرایط فعلی باشگاه استقلال بازمی‌گردد. اخبار آبی‌پوشان پایتخت در شرایطی با نام محمد خلیفه پیوند خورده که استقلال همچنان از فعالیت در نقل‌وانتقالات محروم و پنجره این باشگاه بسته است. در چنین وضعیتی، اساساً مطرح شدن جذب بازیکن جدید از سوی استقلال با علامت سؤال جدی همراه می‌شود.
حتی اگر فرض کنیم استقلال واقعاً خواهان جذب خلیفه باشد، ابتدا باید پنجره نقل‌وانتقالاتی خود را باز کند. اتفاقی که با توجه به سختگیری‌های فیفا و پرونده‌های مالی باز استقلال، چندان ساده و محتمل به نظر نمی‌رسد. قوانین فیفا در این حوزه شفاف و سختگیرانه است و معمولاً عقب‌نشینی خاصی در قبال بدهی‌ها صورت نمی‌گیرد.
از سوی دیگر، اگر این انتقال جنبه واقعی داشته باشد، خلیفه در صورت بسته ماندن پنجره استقلال عملاً نمی‌تواند در نیم‌فصل نخست لیگ آینده برای این تیم به میدان برود و باید تا نیم‌فصل دوم منتظر بماند. تصمیمی که از منظر فنی چندان منطقی به نظر نمی‌رسد. بویژه برای دروازه‌بانی که هنوز در مسیر تثبیت جایگاهش در تیم ملی قرار دارد و دوری چندماهه از مسابقات رسمی می‌تواند به موقعیت حرفه‌ای‌اش لطمه بزند.
به همین دلیل، ماجرای محمد خلیفه و استقلال فعلاً بیش از آنکه شبیه یک انتقال قطعی باشد، به پرونده‌ای پر از ابهام شباهت دارد. پرونده‌ای که هنوز روشن نیست چرا و با چه هدفی رسانه‌ای شده و آیا اساساً باشگاه استقلال در جریان این فضاسازی قرار داشته یا خیر.

جستجو
آرشیو تاریخی