صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • جام جهانی
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و صد - ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۵
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و صد - ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ - صفحه ۷

روی خط جام جهانی

گولیت پیش‌بینی کرد
اسپانیا و آرژانتین بخت نخست قهرمانی
اسطوره فوتبال هلند و چلسی، در گفت‌وگویی تیم‌های ملی اسپانیا و آرژانتین را به عنوان دو تیم برتر برای قهرمانی در جام جهانی ۲۰۲۶ معرفی کرد.  رود گولیت با اشاره به عملکرد درخشان این دو تیم در سال‌های اخیر (قهرمانی اسپانیا در یورو ۲۰۲۴، قهرمانی آرژانتین در کوپاامریکا ۲۰۲۴ و جام جهانی ۲۰۲۲)، تأکید کرد که آنها «از بقیه جلوتر هستند».
تیم‌های برتر از نگاه گولیت اسپانیا و آرژانتین هستند. گولیت می‌گوید: «اسپانیا بهترین تیم جهان است و در یورو ۲۰۲۴ قهرمان شد و از نظر تاکتیکی و فنی در سطح بالایی قرار دارد. لامینه یامال (با وجود مصدومیت)، پدری و گاوی یک نسل طلایی جدید را تشکیل می‌دهند. آرژانتین هم با لیونل مسی (آخرین جام جهانی‌اش) انگیزه بالایی دارد. آنها قهرمان کوپاامریکا ۲۰۲۴ و جام جهانی ۲۰۲۲ هستند و می‌دانند چگونه در بازی‌های حساس پیروز شوند.»
از نظر گولیت تیم‌های ملی برزیل، فرانسه، انگلیس و هلند در زمره شانس‌های بعدی قهرمانی قرار می‌گیرند.
گولیت از تیم‌هایی چون آلمان، پرتغال و بلژیک نام نبرد و تأکید کرد که آنها سطح لازم برای قهرمانی را ندارند.
 

مصدومیت میلیتائو، بدشانسی جدید
کابوس آنچلوتی در حال تکمیل
ادر میلیتائو چهار ماه دور از میادین خواهد بود و به لیست مصدومان شامل ویتور روکه و رودریگو گوئس اضافه شد. وضعیت استوائو و آلیسون نیز همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.
کارلو آنچلوتی در میانه یک مسابقه «دوی با مانع» قرار گرفته است. این مربی ایتالیایی نمی‌تواند برای جام جهانی ۲۰۲۶ روی ادر میلیتائو حساب کند. فصل برای مدافع میانی رئال مادرید نمی‌توانست بدتر از این تمام شود. پس از ماه‌ها رنج و عذاب، این بازیکن برزیلی موفق شده بود از مصدومیت رها شود و به میادین بازگردد؛ اما در فاصله کمتر از ۵۰ روز تا شروع مسابقات قهرمانی جهان، به دلیل بازگشت مصدومیت همسترینگ، از لیست کنار رفت.
برزیلی‌ها روی این مدافع ۲۸ ساله برای جام جهانی حساب ویژه‌ای باز کرده بودند. او چهره‌ای غیرقابل جایگزین در ترکیب تیم قهرمان پنج دوره جهان است و در رئال مادرید نیز علی‌رغم مصدومیت‌ها، ثابت کرده که بهترین مهره خط دفاعی است.
با مصدومیت دوباره، او به ویتور روکه و رودریگو پیوست تا لیست غایبان کلیدی برزیل تکمیل شود. استوائو هنوز شانس رسیدن به مسابقات را دارد، اما بهبودی او در گرو توافق باشگاه چلسی و تیم ملی برزیل بر سر فرایند ریکاوری است. باشگاه می‌خواهد او در لندن بماند، در حالی که فوتبالیست و اطرافیانش تمایل دارند ریکاوری در برزیل انجام شود.
 

بعد از تیراندازی علیه ترامپ
تشدید نگرانی‌های امنیتی در امریکا
تیراندازی در امنیتی‌ترین نقطه امریکا یعنی ضیافت ترامپ باعث شده تا طبق گزارش دیروز(یکشنبه) سایت العین نگرانی تماشاگران جام جهانی از ناامنی در امریکا  بیشتر شود. ناامنی بعد از این حادثه در فضای مجازی به مهمترین سوژه تماشاگران جام جهانی 2026 تبدیل شده است.
پیش از این بسیاری از تماشاگران جام جهانی با ایجاد کمپین‌هایی علیه پلیس مهاجرت امریکا که تحت حمایت ترامپ دست به قتل شهروندان زده بود از فیفا خواهان عدم حضور آنها در ورزشگاه‌ها شده بودند. حالا سایت عربی می‌نویسد که تیراندازی در محل ضیافت شام خبرنگاران کاخ سفید با حضور دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا در امنیتی‌ترین مکان ممکن، ترس ناامنی را به جان تماشاگران جام جهانی انداخته است. لغو سفر به امریکا به دلیل افزایش چندین برابری قیمت بلیت‌های مسابقات، اجاره بالای هتل‌ها و پارکینگ‌ها و همچنین هشدار سازمان‌های حقوق بشری به دلیل احتمال ناامنی برای تماشاگران به خاطر حضور پلیس مهاجرت در نهایت با تیراندازی در ضیافت شام ترامپ، پازل وحشت در جام جهانی را تکمیل کرد.
 

آرزوی برونو فرناندز
قهرمانی کریس در آخرین تورنمنت
با توجه به اینکه اسطوره ۴۱ ساله پرتغالی‌ها احتمالاً آخرین تورنمنت بزرگ خود را تجربه خواهد کرد، برونو فرناندز مصمم است کاری کند که دوران حضور رونالدو در تیم ملی کشورش به بهترین شکل ممکن به پایان برسد. فرناندز در گفت‌وگویی با وین رونی در مصاحبه‌ای با بی‌بی‌سی درباره کاپیتان تیم ملی‌اش نیت خود را روشن کرد. او گفت:‌ «تمام تلاشم را می‌کنم تا کشورم را سربلند کنم. اینکه این آخرین جام جهانی را در کنار کریستیانو با قهرمانی به پایان برسانیم، چیزی فوق‌العاده خواهد بود. واقعاً امیدوارم بتوانیم این اتفاق را رقم بزنیم. نه فقط برای پرتغال، بلکه برای همه چیزهایی که کریستیانو به فوتبال و جهان داده است.» رونالدو در حال حاضر ۴۱ ساله است و بعید به نظر می‌رسد فرصت حضور در جام جهانی ۲۰۳۰ را که در آن زمان ۴۵ ساله خواهد بود، داشته باشد. بدین ترتیب جام جهانی ۲۰۲۶ آخرین فرصت برای برنده پنج‌ توپ طلا خواهد بود تا تنها جامی را که در طول دوران رکوردشکنش از او دور مانده است، به دست آورد. بسیاری از علاقه‌مندان به او و مردم پرتغال با هیجان زیادی امیدوار به کسب عنوان قهرمانی در جام جهانی پیش رو برای این بازیکن هستند.

جستجو
آرشیو تاریخی