بازدید نمایندگان مجلس از مرکز ملی فوتبال

بازدید جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از بخش‌های آسیب‌دیده مجموعه ورزشی آزادی و مرکز ملی فوتبال در حالی انجام شد که برآوردها از وارد شدن خسارات قابل‌توجه به زیرساخت‌های ورزشی حکایت دارد. در جریان این بازدید، ضمن ابراز همدردی با خانواده قربانیان حملات اخیر، تأکید شد که هدف قرار گرفتن اماکن عمومی و ورزشی نشان‌دهنده تداوم رویکردهای خصمانه علیه کشور است.
بررسی‌های میدانی نشان می‌دهد برای بازسازی کامل این مجموعه‌ها رقمی در حدود ۱۵ تا ۱۶ هزار میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است. با این حال، مسئولان و نمایندگان بر عزم جدی برای بازسازی هرچه سریع‌تر این اماکن، حتی با کیفیتی بهتر از گذشته، تأکید دارند. طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، روند ترمیم ورزشگاه آزادی که پیش از این نیز در دستور کار قرار داشت، با وجود وقفه‌های اخیر ادامه یافته و پیش‌بینی می‌شود تا مردادماه به مرحله بهره‌برداری برسد.
در بخش دیگری از این بازدید، موضوع حمایت از تیم ملی فوتبال در آستانه جام جهانی ۲۰۲۶ نیز مورد توجه قرار گرفت. بر اساس تأکید نمایندگان، تأمین منابع مالی مورد نیاز در دستور کار بوده و تلاش می‌شود با همدلی میان بخش‌های مختلف، شرایط مناسبی برای موفقیت تیم ملی فراهم شود. همچنین بر لزوم تداوم حمایت صنایع از باشگاه‌ها و حفظ انسجام در ورزش کشور تأکید شد. 
جستجو
آرشیو تاریخی