باشگاه استقلال تمرینات خود را از دیروز آغاز کرد و قرار است این تمرینات تا مشخص شدن وضعیت لیگ برتر ادامه پیدا کند. در این راستا، اوزجان بیزاتی، مربی ترکیهای تیم، روز گذشته به تهران بازگشت و به تمرینات استقلال ملحق شد.
حضور این مربی ترکیهای نشاندهنده تعهد وی به قرارداد با باشگاه استقلال است. بیزاتی پس از آغاز تجاوزات به ایران، صراحتاً اعلام کرده بود که هر زمان شرایط مناسب باشد، به تمرینات استقلال بازمیگردد که اکنون باشگاه استقلال از بازگشت وی خبر داده است. این اقدام، امیدواری به ادامه موفقیتهای استقلال در لیگ برتر را در صورت برگزاری دوباره مسابقات افزایش خواهد داد. باید دید در روزهای آتی بیزاتی و بختیاریزاده بازیکنان را چطور آماده حضور در مسابقات احتمالی خواهند کرد.
سهراب بختیاری زاده اعتماد کاملی به دستیار ترک تبار خود دارد و امیداور است با کمک وی بتواند در روزهای پیش رو مسابقات باقیمانده از رقابت های لیگ برتر را با موفقیت پشت سر بگذارد.