غلامرضا فرخی در گفت و گو با ایران ورزشی

قول می‌دهم پرچم ایران را بالا ببرم

باید در این روزهای سخت به مردم روحیه بدهیم

تیم ملی کشتی فرنگی خودش را برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا آماده می‌کند. تیمی که فراتر از آسیا است و به نظر کار چندان سختی برای رسیدن به عنوان قهرمانی ندارد اما این روزها در شرایط سختی تمرین می‌کند. این تیم با وجود مشکلاتی که این روزها به وجود آمده اما چند روزی است که تمریناتش را برای حضور در قهرمانی آسیا که به میزبانی بیشکک قرقیزستان برگزار می‌شود، آغاز کرده است.
یکی از نفرات اصلی تیم ملی کشتی فرنگی در این دوره از مسابقات قهرمانی آسیا، غلامرضا فرخی است. کشتی‌گیر وزن ۸۷ کیلوگرم که مدال طلای جهان را در کارنامه دارد، یکی از امیدهای اصلی تیم ملی کشتی فرنگی است. هر چند که معتقد است تمام اعضای تیم ملی کشتی فرنگی این روزها عزادار هستند: «واقعاً حال همه ما خراب است. همه عزادار هموطنان عزیز هستیم که در این حملات ظالمانه جان خود را از دست دادند. مصیبت بزرگی است که باید به خانواده‌هایی که عزیزان خود را از دست دادند، تسلیت بگویم.»
فرخی با اشاره به دفاع همه جانبه مردم از ایران ادامه داد: «البته الان وقت عزاداری نیست و همه باید به دفاع از کشور بپردازیم تا از خون عزیزانی که از دست دادیم به بهترین شکل ممکن دفاع کرده باشیم.» شاغلام کشتی ایران درباره برگزاری اردوهای آماده‌سازی تیم ملی کشتی فرنگی برای حضور در قهرمانی آسیا گفت: «ما هم این روزها وظیفه مشخصی داریم و آن‌هم دفاع از کشورمان در یک جبهه دیگر است. با درایت فدراسیون کشتی و کادرفنی این روزها تمرینات خود را انجام می‌دهیم تا در مسابقات قهرمانی آسیا بدرخشیم. البته بعد از تورنمنت آلبانی تقریباً هیچ اردویی برگزار نشده بود اما بچه‌ها هر کدام به طور شخصی تمرین می‌کردند.» فرخی با بیان اینکه کشتی‌گیران همانند سایر اقشار مردم شرایط سخت را تحمل می‌کنند، تأکید کرده: «شرایط سخت است اما برای همه‌ مردم سخت است. ما هم سربازان این وطن هستیم و قول می‌دهم که با تمام وجود برای کسب مدال طلا در مسابقات قهرمانی آسیا تلاش کنم تا پرچم ایران را بالا ببریم و شاید اندکی بتوانیم در این روزهای سخت حال مردم خوب کنیم.»
جستجو
آرشیو تاریخی