خبر

بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی با درخشش بانوان
درخشش در ریاض 
کاروان ورزشی ایران با وجود سختی‌ها و مشکلات زیادی که در راه آماده‌سازی برای حضور در ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی داشت اما عملکرد درخشانی داشت؛ کسب ۲۹ مدال طلا، ۱۷ مدال نقره و ۲۹ مدال برنز، که فقط یک طلا برای رسیدن به رده سوم کم آورد. 
در این بازی‌ها، کشتی و کاراته هم با کسب مدال‌های ارزشمند کاروان ایران را بالا کشیدند. این موفقیت در حالی به دست آمد که به دلیل تجاوز ددمنشانه رژیم صهیونی برای مدت زیادی اردوهای آماده‌سازی تعطیل بود. با وجود تعطیلی این اردوها اما ورزشکاران با قدرت وارد میدان شدند و نتایج ارزشمندی را کسب کردند.
کسب مدال طلا توسط سامیار عبدلی در شنا هم یکی از مدال‌های طلای ارزشمندی بود که در این بازی‌ها به دست آمد. شنا در ایران معمولاً موفق به کسب مدال طلا نشده بود اما در ریاض دست به کار بزرگی زد. 
در پارادوومیدانی هم هاشمیه متقیان به مدال طلا دست پیدا کرد که اتفاق مهمی بود. در کاراته سه مدال طلا توسط بانوان به دست آمد اما یک طلا هم فاطمه محیطی‌زاده کسب کرد که خیلی مهم بود.


شاهکار ووشو با مدال های رنگارنگ

تیم ملی ووشو در بازی‌های کشورهای اسلامی ریاض در سالی که گذشت، کاری کرد کارستان. 
ووشو که همیشه پایه ثابت مدال‌های کاروان ایران در مسابقات مختلف است، در ریاض هم برادری خود را ثابت کرد و با کسب ۴ طلا، ۱ نقره و ۱ برنز یکی از شاهکارهای ورزش ایران در سال ۱۴۰۴ را رقم زد. 
ووشوکاران در این رقابت‌ها مثل همیشه باصلابت ظاهر شدند و عرفان محرمی، امیرحسین همتی، سارا شفیعی  و سهیلا منصوریان با ضرب طلا کمک ویژه‌ای به کاروان ایران کردند. 
همچنین فربد طالشی یک نقره و شهربانو منصوریان یک برنز دشت کردند تا ووشو با عملکردی صد درصدی ۶ مدال از این مسابقات درو و نتیجه‌ای درخشان کسب کند. 
ووشوی ایران همیشه در مسابقات مهم اعم از بازی‌های آسیایی به سبد مدالی ایران کمک شایانی کرده است و با ۶ مدال در بازی‌های کشورهای اسلامی که به میزبانی ریاض برگزار شد بعد از تیم‌های کشتی بهترین نتیجه را کسب کردند تا مثل همیشه از این میدان هم سربلند بیرون بیایند.
 هر چند ووشوی ایران بعد از این رقابت‌ها تغییراتی در کادرفنی داده اما درصدد است تا در مهم‌ترین میدان سال ۲۰۲۶ یعنی بازی‌های آسیایی ناگویا هم نه تنها طلسم رویارویی با چینی‌ها را در هم بشکند بلکه در این مسابقات هم کمک حال کاروان ایران باشد.   هرچه که هست ووشو در سال ۱۴۰۴ یکی از اتفاقات مهم را رقم زد و حالا مجموعه این فدراسیون در تلاش خواهد بود تا این موفقیت در سال جدید هم ادامه‌دار باشد.


بازی‌های جوانان افتخار آفرینی  از منامه تا دبی
آبروریزی اماراتی ها
کاروان ورزشی ایران با شعار «سفیران امید» در ۲۲ رشته ورزشی در بازی‌های آسیایی جوانان شرکت کرد.
 سفیران امید عملکرد خوبی از خود به جای گذاشت و برای نخستین بار رکورد تاریخی مدال‌های طلای کاروان ایران در سطح بازی‌های آسیایی جوانان را شکست.
در پایان این بازی‌ها کاروان ایران با ۲۲ مدال طلا، ۱۸ نقره و ۳۶ برنز و با ۱۶ پله صعود نسبت به دوره قبل به رده چهارم جدول مدالی رسید و رکورد پیشین خود را پشت سر گذاشت.
 این در حالی بود که میزبانی بازی‌های پاراآسیایی جوانان به دبی واگذار شده بود اما این مسابقات به شکل عجیب و غریبی برگزار شد. به نحوی که تا مدت‌ها بعد از اتمام مسابقات مدال‌ها و رکوردها جابه‌جا می‌شد. به نحوی که هیچ وقت تعداد واقعی طلاها مشخص نشد. 
ناتوانی و یا کوتاهی اماراتی‌ها در برگزاری برخی از رشته‌ها به سوژه رسانه‌ها تبدیل شده بود. ماجد راشد رئیس اماراتی کمیته پارالمپیک آسیا بارها از سوی کشورهای شرکت‌کننده مورد مواخذه قرار گرفت.
میزبانی از این بازی‌ها در حالی برای امارات تبدیل به یک بحران شد که ابتدا قرار بود تاشکند از این مسابقات میزبانی کند که بنا به دلایلی انصراف داد اما امارات که میزبانی را قبول کرده بود نتوانست از عهده آن به خوبی بر بیاید.
 

جستجو
آرشیو تاریخی