خبر

چلسی به دنبال جانشین روزنیور
باشگاه چلسی به دلیل عملکرد ناکام لیام روزنیور در اواسط فصل، به دنبال ایجاد تغییرات در کادر فنی است. 
روزنیور که جایگزین انزو مارسکا شد، نتوانسته نظر مدیران را جلب کند و فشار بر او رو به افزایش است.
رسانه انگلیسی «ایندی کایلا» گزارش داد که نگرانی‌های جدی درباره روزنیور وجود دارد و برخی مدیران معتقدند فصل آینده مربی آبی‌پوشان نخواهد بود. یکی از گزینه‌های اصلی برای جانشینی او، سرمربی اسپانیایی پاری‌سن‌ژرمن است. چلسی با توجه به شرایط آشفته فعلی، در پی تغییرات سریع و تأثیرگذار است. اگر روزنیور نتواند نتایج را بهبود بخشد، خطر اخراج او تا پایان فصل وجود دارد.

 
لاپورتا با اکثریت قاطع
 به ریاست بارسلونا بازگشت
خوان لاپورتا با پیروزی قاطعانه در انتخابات ریاست باشگاه بارسلونا، بار دیگر به کرسی ریاست این باشگاه بازگشت. 
نتایج رسمی نشان می‌دهد لاپورتا با کسب ۶۹.۱۹ درصد آرا توانست ویکتور فونت را که تنها ۲۸.۷۶ درصد آرا را کسب کرده بود، شکست دهد. این نتیجه از همان ابتدا قابل پیش‌بینی بود.
پس از اعلام نتایج، فونت در بیانیه‌ای رسمی پیروزی لاپورتا را تبریک گفت و گفت: «با وجود اینکه به اهدافمان نرسیدیم، همچنان باور دارم که ساختار اداری باشگاه نیازمند مدرن‌سازی است.» او افزود که چشم‌انداز متفاوتی برای بارسلونا داشت و برای آن مبارزه خواهد کرد. این پیروزی برای لاپورتا فرصتی دوباره برای اجرای برنامه‌هایش در مسیر ساختن بارسای قوی‌تر است.

 
 آلوارز؛ از ماندن در اتلتیکو 
تا ابهامات آینده
خولیان آلوارز، مهاجم تیم ملی آرژانتین و ستاره اتلتیکومادرید، پس از پیروزی بزرگ تیمش مقابل تاتنهام، در پاسخ به سؤالات هواداران ابهامات جدی درباره آینده خود نشان داد. او گفت: «نمی‌دانم. شاید بمانم و شاید هم نه.»
مدت‌هاست که بارسلونا به شدت به جذب این مهاجم علاقه نشان داده است و شایعات زیادی درباره احتمال انتقال او به کاتالونیا مطرح شده است. با این حال، اتلتیکومادرید بر ماندن آلوارز تأکید دارد.
 مدیران باشگاه بارها اعلام کرده‌اند که قصد فروش ندارند و او چهار سال دیگر از قراردادش باقی مانده است. حال هواداران اتلتیکو با بی‌توجهی‌های این بازیکن نسبت به آینده‌اش، نگران هستند که مبادا تابستان آینده ستاره آرژانتینی را از دست بدهند.

 
کریک: برونو باید بماند
مایکل کریک، سرمربی منچستریونایتد، پس از پیروزی ۲-۱ مقابل استون‌ویلا، با صراحت تأکید کرد که برونو فرناندز ستون اصلی تیم است و نباید از دست برود. کریک گفت: «برونو قطعاً کسی نیست که بخواهیم از دست بدهیم. او برای ما بسیار حیاتی است.»
فرناندز با ارسال دو پاس گل در این مسابقه، رکورد دیوید بکام در فصل 1999-2000 را جابه‌جا کرد و پاس‌های خود را به ۱۶ رساند. هواداران در ورزشگاه با شعار «یک سال دیگر بمان» از او حمایت کردند. 
با این حال، شایعات جدی درباره احتمال انتقال او به الهلال عربستان وجود دارد و کریک تأیید کرد که تصمیم‌گیری درباره آینده فرناندز دشوار است، اما خواستار ماندن او در یونایتد است.

 
 میلان به دنبال جذب ولاهوویچ
باشگاه میلان قصد دارد در این تابستان، دوشان ولاهوویچ را به خدمت بگیرد. در سپتامبر گذشته گزارش شده بود که داستان میان میلان و ولاهوویچ هنوز به پایان نرسیده و این رابطه می‌تواند در تابستان ۲۰۲۶ به مراحل جدی‌تری برسد. میلان با جذب بازیکنی بدون هزینه سنگین، بودجه خود را برای یک خرید بزرگ در تابستان آینده ذخیره کرده است.
یوونتوس هنوز پیشنهاد تمدید جدیدی به ولاهوویچ ارائه نکرده که نگرانی هواداران این تیم را افزایش داده است. باشگاه‌هایی چون میلان، بایرن مونیخ و بارسلونا وضعیت مهاجم صربستانی را زیر نظر دارند. اگر یووه اقدام به تمدید نکند، خطر از دست دادن این مهاجم ارزشمند بدون دریافت مبلغی وجود دارد که فشار زیادی بر مدیریت باشگاه وارد کرده است.
 

جستجو
آرشیو تاریخی