مجید جلالی در گفت و گو با ایران ورزشی

آمریکا نمی‌تواند مانع حضور ایران در جام جهانی شود

انصراف تیم ملی، خالی کردن میدان جنگ است

جعفر برزگر
خبرنگار


بعد از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی و آمریکا به خاک کشورمان و اظهارات عجیب رئیس‌جمهور ایالات متحده در خصوص حضور ایران در جام جهانی واکنش‌های بسیاری را به همراه داشت. تمام این واکنش‌ها در رد این ادعا مطرح شده است.
مجید جلالی کارشناس فوتبال کشورمان هم بر همین عقیده است. او مدعی شده که هیچ دولتی تا امروز نتوانسته مانع حضور یک تیم دراین تورنمنت شود. او می‌گوید: «جنگ ابعاد مختلفی مثل جنگ سخت و جنگ نرم دارد، که این دومی شرایط و مشکلاتش کمتر از اولی نیست. در جنگ نرم غیر از حملات نظامی برخی‌ها از طرق مختلف سعی در همسو کردن مخاطبان‌شان با تفکرات خود هستند. در واقع اخباری را در همین راستا انتشار می‌دهند.»
از آنجا که فوتبال پرطرفدارترین رشته ورزشی در سراسر دنیا بوده یکی از ابعاد جنگ نرم را فوتبال می‌دانند. جلالی در خصوص ادعای غیرمعقول و عجیب رئیس‌جمهور آمریکا در خصوص حضور نداشتن ایران در جام جهانی می‌گوید: «با توجه به شرایط موجود و حواشی و اتفاقات به وجود آمده اصلاً بعید نیست که رفتن به جام جهانی آمریکا تبعاتی برای ما داشته باشد. اما به نظر من نرفتن به این تورنمنت یعنی شکست در جنگ نرم، به همین دلیل ما باید شرکت کنیم. منتها می‌توان با برنامه‌ریزی از یکسری تبعات منفی‌اش جلوگیری کرد. ما نباید میدان را برای آنها خالی کرده ضمن اینکه نه امریکا و نه هیچ دولتی نمی‌تواند مانع حضور ما در جام جهانی شود.»
جلالی این اختیار را فقط مختص فیفا می‌داند: «برگزاری مسابقات جام جهانی و مناسبات آن در اختیار دولت‌ها نبوده و نیست. تا الان هم من به یاد ندارم که دولتی چنین اقدامی را علیه تیم ملی یک کشور انجام داده باشد. چرا که تمام برنامه‌ریزی‌ها را فیفا انجام می‌دهد و فقط آنها در قبال تمام تیم‌ها چنین اختیاراتی دارند. مثل کاری که با یوگسلاوی سابق و روسیه کردند. ضمن اینکه من شنیدم فیفا به شدت خواهان حضور تیم ملی کشورمان در جام جهانی است.»
البته با توجه به شرایطی که کشورهای متخاصم برای ما ایجاد کرده‌اند برگزاری بازی‌های تدارکاتی هم تا حدودی مشکل می‌شود: «به هرحال جنگ شرایط خاص خودش را دارد و ما می‌توانیم با برنامه‌ریزی شرایط فوتبال‌مان را از اینکه هست سخت‌تر نکنیم.»

جستجو
آرشیو تاریخی