شکست تلخ لک‌لک‌ها در جهنم رامس پارک

گالاتاسرای گربه سیاه آرنه اشلوت شد

در چهارچوب دور رفت مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، تیم فوتبال لیورپول در دیداری که بوی انتقام می‌داد، بار دیگر مغلوب گالاتاسرای شد تا کابوس شکست یک بر صفر ماه سپتامبر در استانبول تکرار شود. شاگردان آرنه اشلوت در حالی پا به این مسابقه گذاشتند که رکورد گلزنی در تمام دیدارهای اخیر اروپایی را در کارنامه داشتند، اما خط دفاعی مستحکم نماینده ترکیه و درخشش خیره‌کننده اوغورجان چاکر، مانع از فروپاشی دروازه میزبان شد.
 
غافلگیری زودهنگام
 و فروپاشی انضباط دفاعی
بازی با هجوم همه‌جانبه قرمزهای آنفیلد آغاز شد و فلوریان ویرتز و دومینیک سوبوسلای در همان دقایق نخست دروازه حریف را تهدید کردند. با این حال، برخلاف جریان بازی، ضعف در یارگیری روی یک ضربه کرنر کار دست لیورپول داد. ویکتور اوسیمن، مهاجم نیجریه‌ای گالا، با پروازی بلند در تیر دورتر، توپ را برای ماریو لمینا مهیا کرد تا او تک‌گل سرنوشت‌ساز بازی را به ثمر برساند.
 
افت فاحش ستاره‌ها
 شب تاریک پادشاه مصری
یکی از نکات نگران‌کننده این دیدار برای هواداران لیورپول، نمایش ضعیف و دور از انتظار محمد صلاح بود. «پادشاه مصری» که به نظر می‌رسید تمرکز لازم را ندارد، با از دست دادن ۹ بار مالکیت توپ و ناتوانی در عبور از مدافعان مستقیم، یکی از ضعیف‌ترین شب‌های دوران حرفه‌ای خود را سپری کرد. در کنار او، ایبراهیما کوناته نیز با آمار ناامیدکننده در پاس‌های صحیح، بارها خط دفاعی خودی را تحت فشار قرار داد.
 
فرصت‌سوزی در نیمه مربیان
 و امید به آنفیلد
در نیمه دوم، لیورپول برای جبران نتیجه فشار را دوچندان کرد. هوگو اکیتیکه که تنها نقطه روشن ترکیب میهمان بود، بهترین موقعیت بازی را در موقعیتی تک‌به‌تک به سینه دروازه‌بان کوبید. در دقایق پایانی، فشار قرمزها منجر به گلی توسط کوناته شد که داور مسابقه در تصمیمی بحث‌برانگیز آن را به دلیل خطای هند مردود اعلام کرد.
در نهایت، علیرغم ۱۵ تلاش برای گلزنی، سد دفاعی گالاتاسرای به رهبری گابریل سارا شکست‌ناپذیر باقی ماند. با این حال، اختلاف حداقلی یک گل، این امید را برای شاگردان اشلوت زنده نگه داشته است تا در بازی برگشت و در اتمسفر خاص ورزشگاه آنفیلد، ورق را برگردانده و راهی مرحله بعد شوند.
 
جستجو
آرشیو تاریخی