یامال: اول فصل احساس خوبی نداشتم

لامین یامال، ستاره‌ جوان بارسلونا، پس از ثبت نخستین هت‌تریک دوران حرفه‌ای خود در دیدار مقابل ویارئال، از بازگشت شادی و اعتمادبه‌نفس به خود خبر داد. این بازیکن ۱۸ ساله که در ورزشگاه اسپاتیفای نوکمپ سه گل به ثمر رساند، نقشی کلیدی در پیروزی ۴ بر ۱ تیمش در رقابت‌های لالیگا ایفا کرد.‌
یامال با این عملکرد درخشان، نام خود را به عنوان جوان‌ترین بازیکن قرن بیست‌ویکم که در لالیگا هت‌تریک کرده، به ثبت رساند؛ رکوردی که او را در کنار اسطوره‌های دهه‌های گذشته فوتبال قرار می‌دهد. این سه گل، تعداد گل‌های فصل جاری او را به ۱۸ گل در ۳۴ بازی در تمامی رقابت‌ها افزایش داد؛ آماری قابل توجه که با مجموع گل‌های فصل گذشته‌اش آن هم در تعداد بازی‌های کمتر، برابری می‌کند.
یامال در مصاحبه‌ای با رسانه‌ها، اذعان کرد که در ماه‌های اخیر دوران دشواری را سپری کرده است. او در این باره گفت: «اوایل فصل احساس خوبی نداشتم. مشکل کشاله‌ ران داشتم و از نظر روحی هم خوشحال نبودم. اما حالا دوباره لبخند می‌زنم و از بازی کردن لذت می‌برم.»
هانسی فلیک، سرمربی بارسلونا نیز به دلایل افت روحی این بازیکن اشاره کرد و توضیح داد که مدافعان حریف اغلب با دو یا سه بازیکن او را مهار می‌کنند و این موضوع به کاهش اعتمادبه‌نفس او منجر شده بود. فلیک تاکید کرد که این هت‌تریک می‌تواند به عنوان نقطه عطفی برای بازگشت یامال به اوج آمادگی عمل کند.

 

جستجو
آرشیو تاریخی