صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و چهل و هفت - ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و چهل و هفت - ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - صفحه ۷

اردوگاه آبی

چمن ورزشگاه امام رضا چه زمانی زیر کشت می‌رود؟
در انتظار عملی شدن وعده تاجرنیا 
ورزشگاه امام رضا(ع) که در جنوب تهران قرار دارد، به دلیل برخورداری از چمن مصنوعی، در حال حاضر نه قابلیت میزبانی از مسابقات تیم بزرگسالان استقلال را دارد و نه شرایط لازم برای برگزاری تمرینات این تیم را فراهم می‌کند. همین موضوع باعث شده استقلال همچنان با مشکل نداشتن ورزشگاه خانگی و اختصاصی دست‌وپنجه نرم کند؛ معضلی که سال‌هاست یکی از دغدغه‌های اصلی این باشگاه به شمار می‌رود.
چندی پیش علی تاجرنیا با ابراز امیدواری نسبت به بهبود وضعیت این ورزشگاه اعلام کرد که چمن مصنوعی ورزشگاه امام‌رضا(ع) قرار است ترمیم شده و به چمن طبیعی و مطابق با استانداردهای روز فوتبال تغییر کند. با این حال، تاکنون زمان دقیق آغاز و پایان این پروژه مشخص نشده و جزئیات روشنی از نحوه اجرا، بودجه و برنامه‌ریزی آن در دسترس نیست.
استقلال در شرایط فعلی بیش از هر زمان دیگری به یک ورزشگاه خانگی ثابت نیاز دارد؛ ورزشگاهی که هم برای تمرینات و هم برای مسابقات مورد استفاده قرار گیرد و به تیم هویت میزبانی ببخشد. ترمیم ورزشگاه امام رضا(ع) می‌تواند بخشی از این نیاز را برطرف کند، اما سؤال اصلی اینجاست: آیا این وعده‌ها وارد فاز اجرایی می‌شوند یا در حد حرف باقی خواهند ماند؟ باید دید فاصله میان وعده و عمل مدیران استقلال تا چه اندازه است و آیا این ورزشگاه واقعاً در آینده به خانه استقلال تبدیل خواهد شد یا خیر.
 

تورانیان به اردوی استقلال 
ملحق شد
مسئولان باشگاه استقلال برای بهبود عملکرد فنی و تکمیل کادر بازیکنان، در روزهای گذشته تلاش کردند سامان تورانیان را هرچه سریع‌تر به اردوی این تیم اضافه کنند. تورانیان به دلیل مشکلات خروجی نتوانسته بود همراه با کاروان استقلال راهی دبی شود، اما با پیگیری‌های انجام‌شده، حضور او در اروی استقلال میسر شد. استقلالی‌ها پس از این دیدار باید راهی اردن شوند و اضافه شدن تورانیان می‌تواند دست سرمربی استقلال را در چینش ترکیب بازتر کرده و خیال کادر فنی را برای ادامه مسابقات تا حد زیادی آسوده‌تر کند.
 

امیدواری خاص چینی به موفقیت آبی‌ها 
استقلال به راحتی قهرمان می‌شود
علی چینی، پیشکسوت باشگاه استقلال، با اشاره به شرایط این تیم در فصل جاری تأکید کرد که سرمایه‌گذاری مناسبی از سوی مدیران باشگاه انجام شده است. او گفت: «در این فصل، از هلدینگ تا آقای تاجرنیا سرمایه‌گذاری خیلی خوبی روی تیم انجام دادند و شرایط نسبت به گذشته بهتر شده است.»
 چینی در ادامه درباره ریکاردو ساپینتو اظهارنظر کرد و افزود: «شنیده شده که در زمان جنگ وقتی هیچ‌کس نمی‌آمد، ساپینتو گفته به استقلال خواهد آمد. باید بگویم حضور او قابل احترام است، اما رایگان هم نیامده و دستمزدش را دریافت کرده است. در شرایط فعلی، ساپینتو باید هوشمندانه‌تر عمل کند چون امتیازات بسیار به هم نزدیک و قهرمانی تعارفی شده است.» این پیشکسوت استقلال با اشاره به رقابت فشرده مدعیان عنوان قهرمانی گفت: «رقبا مدام امتیاز از دست می‌دهند و تا اینجای فصل شانس با استقلال یار بوده است. اگر چند امتیاز ساده را از دست نداده بودیم، الان با اختلاف صدرنشین بودیم.» چینی در پایان تأکید کرد: «احساس نمی‌کنم تغییر سرمربی در این مقطع به سود استقلال باشد. وریا غفوری و خسرو حیدری که شاگردان خودم بودند، حالا دستیار ساپینتو هستند و باید او را آگاه‌تر کنند، چون استقلال امسال به‌راحتی می‌تواند قهرمان شود.»
 

برنامه مدیران آبی برای بالابردن روحیه بازیکنان
پرداخت حقوق عقب‌افتاده بازیکنان در اولویت
باشگاه استقلال قصد دارد پیش از دیدار مقابل تیم الحسین اردن، درصدی از مطالبات بازیکنان را پرداخت کند تا آبی‌ها با روحیه‌ای بالاتر و انگیزه مضاعف در این مسابقه حاضر شوند.
این اقدام می‌تواند تأثیر مستقیمی بر عملکرد تیم داشته باشد و خیال بازیکنان را از نظر مالی آسوده کند. مدیران باشگاه عازم دبی خواهند شد تا بازی تیم خود را از نزدیک تماشا کنند و نظارت کامل بر روند آماده‌سازی تیم داشته باشند.
طبق برنامه پس از این دیدار، استقلال به تهران بازنخواهد گشت و پس از چند روز اردو در دبی، تیم برای برگزاری بازی برگشت با الحسین راهی شهر امان، پایتخت اردن خواهد شد. باید دید آیا مدیران باشگاه واقعاً پرداخت مطالبات بازیکنان را اجرایی خواهند کرد یا این وعده همچنان در حد حرف باقی می‌ماند.

جستجو
آرشیو تاریخی