صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • استقلال
  • لیگ برتر
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و چهل و شش - ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و چهل و شش - ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - صفحه ۳

داستان‌های عجیب درباره قراردادهای کشتی خیبر

دریغ از حتی یک ریال

ماجرای قرارداد کشتی‌گیران خیبر خرم‌آباد به شکل عجیبی پیچیده شده و شاید تا به حال چنین چیزی سابقه نداشته است. تیم خیبر در حالی با کشتی‌گیران قرارداد امضا کرده که قرار بود، طبق قوانین سازمان لیگ تیم‌های لیگ برتر باید به مرور پول قرارداد کشتی‌گیران را پرداخت می‌کردند. به‌نحوی که تا هفته پایانی 80درصد قرارداد کشتی‌گیران پرداخت شده باشد اما حالا که لیگ به پایان رسیده برخی از کشتی‌گیران تیم خیبر حتی هزار تومان هم نگرفته‌اند. مشخص نیست، چرا باید چنین اتفاقی در لیگ برتر رخ بدهد اما به‌نظر علاوه بر مسئولان باشگاه خیبر خرم‌آباد، مسئولان سازمان لیگ کشتی هم به وظیفه خود عمل نکرده‌اند. باید سازمان لیگ پیگیر پرداخت قرارداد کشتی‌گیــــــــران تـــــا قبــــــــــل از برگزاری مسابقه نیمــــه‌نهـــایــــــی می‌شد. 
البته پای یک چک در میان است که ظاهراً مالک باشگاه خیبر خرم‌آباد آن‌را در وجه غلامرضا محمدی صادر کرده است اما مشخص نیست که تکلیف این چک چه شده است؟
به‌طور طبیعی باید درباره این چک مسئولان باشگاه خیبر خرم‌آباد و به‌خصوص مالک باشگاه پاسخگو باشد اما ظاهراً مالک باشگاه مدت زیادی است که ایران نیست و مشخص نیست که چه زمانی برگردد اما در غیاب او باید مدیریت باشگاه جوابگوی کشتی‌گیران باشد که ظاهراً نبودند.
برخی مدعی هستند که این چک پاس نشده اما اگر چنین هم باشد طبیعتاً باید برگشت می‌خورد اما اگر برگشت بخورد زمان زیاد دیگری باید صرف شود تا آنها بتوانند پول خود را دریافت کنند.
 نکته عجیب این ماجرا سکوت غلامرضا محمدی است که به‌عنوان مدیر فنی تیم کشتی خیبر خرم‌آباد بسیاری از کشتی‌گیران را که شاگرد خودش در تیم ملی بودند را راهی این تیم کرد اما امروز مشخص نیست که او تا چه اندازه دغدغه مطالبات کشتی‌گیران دارد. 
با توجه به تورمی که در اقتصاد کشور وجود دارد به نظر پول کشتی‌گیران هم بخشی از ارزش واقعی خود در چند ماه قبل را از دست داده است.
البته فقط خیبر به کشتی‌گیران بدهکار نیست و چند تیم دیگر هم هستند که در پرداخت پول کشتی‌گیران خلف وعده کرده‌اند. باید علیرضا دبیر فکری به حال این نوع تیمداری در لیگ برتر کند. 
مدیرانی که به‌دنبال شهرت هستند در فوتبال بی‌حساب و کتاب خرج می‌کنند اما در کشتی که یک‌دهم فوتبال قرار است هزینه ‌کنند اما باز هم به وعده‌ای که می‌دهند عمل نمی‌کنند.
 این حق کشتی‌گیران نیست که برای دریافت قرارداد یک‌میلیاردی خود چند ماه دربه‌در به‌دنبال مدیران باشگاه باشند.
 احتمالاً هم در چند روز آینده این کشتی‌گیران راهی دفتر علیرضا دبیر شوند و از او بخواهند که به فریادشان برسد.
جستجو
آرشیو تاریخی