داوری در سطح دیدار استقلال و تراکتور نبود

سوت‌های مکرر باعث تساوی بازی شد

یاسر همرنگ
کارشناس داوری

در دیدار حساس استقلال و تراکتور، شاهد قضاوتی بودیم که به‌وضوح نشان‌دهنده عدم یکنواختی در تصمیم‌گیری‌های داور بود. این بازی که به‌دلیل رقابت‌های تنگاتنگ دو تیم از اهمیت بالایی برخوردار بود، با خطاهایی همراه بود که برخی از آنها به‌راحتی نادیده گرفته شدند و برخی دیگر بدون دلیل واضح، موجب توقف بازی شدند.
یکی از نکات قابل توجه این بازی، عدم حضور تماشاگران بود که به‌نظر می‌رسید تأثیر زیادی بر روحیه داوری گذاشته است. در چنین شرایطی، داور ممکن است احساس کند که باید به نوعی بازی را کنترل کند تا نتیجه‌ای متعادل رقم بخورد. این موضوع به‌ویژه در دقایق پایانی بازی مشهود بود، جایی که قضاوت‌ها به‌گونه‌ای بود که گویی داور نمی‌خواست یکی از تیم‌ها برنده شود.
در صحنه‌ای که به آفساید مربوط می‌شد، کمک داور به‌درستی تصمیم گرفت و گل استقلال را مردود اعلام کرد و در صحنه ارسال پاس منجر به گل، بازیکن استقلال در آفساید قرار داشت. اما در ادامه، قضاوت‌های دیگر نشان‌دهنده نبود یکنواختی بودند؛ خطاهایی که به‌راحتی نادیده گرفته شدند، فاصله‌های ۷ متری را رعایت نکردند و در نهایت منجر به سردرگمی بازیکنان می‌شدند.
به‌طور کلی، عملکرد داوری در این بازی قابل قبول نبود و نمی‌توان آن را با استانداردهای لیگ برتر تطبیق داد. اگرچه نتیجه نهایی بازی تأثیری از نظر امتیاز نداشت، اما نوع قضاوت و تصمیمات اتخاذ شده، نشان‌دهنده نیاز به بهبود و توجه بیشتر به جزئیات در قضاوت‌های آینده است. 

جستجو
آرشیو تاریخی