صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و بیست و نه - ۲۸ دی ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و بیست و نه - ۲۸ دی ۱۴۰۴ - صفحه ۷

در حالی که رامین هنوز برای فولاد بازی نکرده است

ضرر مالی استقلال از جدایی رضاییان

جدایی رامین رضاییان از استقلال و پیوستن او به تیم فولاد خوزستان، این تیم را به‌ویژه در فاز هجومی دچار مشکل خواهد کرد. گرچه استقلال در فاز دفاعی دچار کمبود بازیکن نیست و بازیکنان غیرتخصصی می‌توانند نیاز استقلال در پست دفاع راست را که رامین رضاییان نیز پیش‌تر در آن به میدان می‌رفت، تأمین کنند، اما در بخش هجومی که رضاییان بیشترین تأثیرگذاری را داشت، برای استقلال مشکلاتی ایجاد خواهد شد.
استقلال در نیم‌فصل دوم دست‌کم بیست بازی پیش‌رو دارد که بخشی از آنها در لیگ قهرمانان آسیاست و رضاییان با توجه به تجربیات و نیروی انرژیکی که داشت، می‌توانست در فاز هجومی به‌شدت کمک‌ حال استقلال باشد؛ اما جدایی این بازیکن از ترکیب استقلال یک نیروی هجومی کاملاً مهم و در خدمت تیم را از استقلال دور کرد و حالا مشخص نیست که در غیاب این بازیکن، طراحی حملات استقلال به‌خصوص در سمت راست و پست وینگر راست چطور شکل بگیرد.
البته ساپینتو از یاسر آسانی در این پست استفاده می‌کند اما آسانی سبک بازی خود را دارد و چپ‌پاست و استقلال اکنون یکی از بازیکنانی را که قادر به بازی‌سازی با پای راست باشد و هنر ارسال‌های دقیق را داراست، از دست داده و تنها اتکایش به صالح حردانی است که باید دید این بازیکن در نیم‌فصل دوم چطور عمل خواهد کرد و مضاف بر آن، فشار بازی‌ها آیا موجب فرسودگی این بازیکن در ماه‌های منتهی به جام‌جهانی خواهد شد یا خیر!
در شرایطی که استقلال نیاز به بازیکنانی با تنوع فنی و تکنیکی دارد، جدایی رضاییان به طور مشهودی استقلال را در این بخش دچار کاستی خواهد کرد. حال شاید ساپینتو به دلایل غیرفنی راضی به جدایی این بازیکن شده باشد، اما موضوع رضاییان می‌توانست مدیریت شود تا این بازیکن راهی فولاد نشود. نکته بسیار مهم‌تر نیز این است که اگر رضاییان با تیم ملی راهی جام‌جهانی شود، آن‌گاه همه پاداشی که فیفا برای باشگاه‌ها در نظر خواهد گرفت، به تیم فولاد تعلق می‌گیرد که این هم ضرر بزرگی برای استقلال خواهد بود.
جستجو
آرشیو تاریخی