صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و بیست و هشت - ۲۵ دی ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و بیست و هشت - ۲۵ دی ۱۴۰۴ - صفحه ۶

اردوگاه سرخ

تصمیم جالب در مجمع سالیانه پرسپولیس
رقم قراردادها منتشر می‌شود
باشگاه پرسپولیس در حالی مجمع عمومی سالیانه خود را پشت سر گذاشت که خلاصه مذاکرات حالا از سوی این باشگاه منتشر شده که نشان می‌دهد سهامداران عمده این باشگاه خواستار اطلاع از جزئیات قرارداد مربیان و بازیکنان این تیم هستند و از هیأت مدیره پرسپولیس درخواست کردند که هرچه سریع‌تر این اطلاعات را در اختیار حسابرس، بازرس و سهامداران قرار بدهند.
باشگاه پرسپولیس این فصل به دلیل عدم حضور در لیگ نخبگان و قهرمانان آسیا، کوتاه‌ترین سقف ممکن را برای قرارداد اعضای تیم در اختیار داشته و رقمی در حدود 500 میلیارد تومان برای دستمزد بازیکنان و مربیان هزینه کرده که باتوجه به تغییر سرمربی و دو پنجره نقل و انتقالات، فضای عجیبی را پیش آورده است. با توجه به این موضوع و شایعات مختلف در مورد دستمزدها، سهامداران خواستار روشن شدن این موارد شده‌اند.
نکته مهم اینکه قرار بر این شده که جزئیات پرداخت حقوق بازیکنان و مربیان تا پایان دی ماه و همچنین قرارداد همه اعضای تیم تا دو ماه دیگر به اطلاع سهامداران عمده، کنسرسیوم بانکی، برسد. باشگاه پرسپولیس از اعضای کنسرسیوم درخواست کرده که به باشگاه پرسپولیس کمک مالی کنند و مدیرعامل این باشگاه تأکید کرده که در غیر این صورت، اسامی بانک‌هایی را که کمک مالی انجام ندادند، خواهد گفت.
 

هم اوسمار برگشت، هم بازیکنان خارجی
 با وجود شایعاتی که به گوش می‌رسید، تمام اعضای خارجی تیم پرسپولیس از قطر به تهران برگشتند.
پرسپولیس که برای برپایی اردوی آماده‌سازی به قطر رفته بود، بامداد دیروز به تهران بازگشت. تیم پرسپولیس در این اردو یک بازی تدارکاتی با تیمی گمنام از قطر انجام داد و بازی با تیم الوداد مراکش با درخواست این تیم لغو شد. بعد از آن هم قرار شد سرخ‌ها مقابل شانگهای چین قرار بگیرند که این بازی هم انجام نشد. نکته مهم اینکه برخلاف شایعات مطرح شده اعضای خارجی پرسپولیس هم همراه با سایر نفرات این تیم به تهران برگشتند. اوسمار و دستیاران خارجی او به همراه بیفوما، باکیچ، سرگیف و اورونوف که بازیکنان خارجی این تیم به حساب می‌آیند، همگی به تهران برگشتند. پرسپولیسی‌ها دیروز استراحت کرده و از امروز تمرینات خود را برای بازی با فجرسپاسی در هفته شانزدهم لیگ برتر از سر خواهند گرفت.
 

انتقال مجید عیدی منتفی است
باشگاه پرسپولیس سعی داشت با مبلغ 45 میلیارد تومان رضایتنامه مجید عیدی مدافع راست تیم گل گهر را دریافت و این بازیکن را قرمزپوش کند، اما مهدی تارتار تأکید کرد که سرخ‌پوشان علاوه بر این مبلغ، باید یعقوب براجعه را هم به‌طور قرضی به آنها بدهند و همین درخواست کاری کرد تا این انتقال نهایی نشود. سرخ‌پوشان با انتقال قطعی و حتی قرضی یعقوب براجعه به گل‌گهر در کنار پرداخت این مبلغ قابل توجه مخالفت کردند تا پرونده حضور عیدی در جمع قرمزها به‌طور کامل بسته شود و این بازیکن در جمع سیرجانی‌ها بماند. عیدی که در تمام 15 مسابقه دور رفت لیگ برتر برای گل‌گهر به میدان رفت و یک گل سه امتیازی در هفته نخست مقابل آلومینیوم به ثمر رساند و در ادامه نیز نمایش خوبی در فاز دفاعی تیمش ارائه داد، در لیست خرید پرسپولیس قرار داشت، اما در نهایت طرفین به توافق نهایی دست پیدا نکردند.
 

خبر تکراری در مورد بیفوما
هزینه زیاد برای جذب و عدم کارایی مورد نظر، باعث شده تا مسئولان پرسپولیس بی‌میل به جدایی تیوی بیفوما نباشند؛ بخصوص که حالا او یک پیشنهاد خارجی از عراق هم دارد. موضوع جدایی این بازیکن اما مشروط است؛ درصورتی ‌که باشگاه پرسپولیس بتواند بازیکنی در پست بیفوما جذب کند، این بازیکن جدا خواهد شد اما اگر نتواند در نقل‌وانتقالات موفق باشد، بیفوما در پرسپولیس ماندگار خواهد شد. البته این خبر تازه و جدیدی نیست چرا که از ابتدا هم قرار بر این بود که پرسپولیس در صورت جذب وینگر جدید بیفوما را بفروشد که حالا نه وینگر مورد نظر پیدا شده نه اینکه خود بیفوما حاضر به جدایی است.

جستجو
آرشیو تاریخی