صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و بیست و شش - ۲۳ دی ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و بیست و شش - ۲۳ دی ۱۴۰۴ - صفحه ۶

پرسپولیس – الطلبه ارتباطی نداشته‌اند

رضایت بیفوما شرط اول

هر چند علیرضا منصوریان با تیم الطلبه عراق شروع فوق‌العاده‌ای داشت و روز به روز بر محبوبیت او در عراق افزوده می‌شود اما از ابتدای حضورش در این باشگاه به مدیران تیم عراقی اطلاع داد برای کسب نتایج بهتر نیاز به جذب چند مهره در بازار نقل و انتقالات زمستانی خواهد داشت.
منصوریان که ریسک هدایت تیم الطلبه را بعد از طلال البلوشی، اسطوره قطری پذیرفته بود، خیلی زود برای جذب بازیکن اقدام کرد و سراغ دو بازیکن ایرانی آمد؛ منصوریان ابتدا به سراغ جذب فرشید باقری رفت اما فرشید خیلی زود توافق با تیم منصوریان را تکذیب و راهی پیکان تهران شد. دومین گزینه سرمربی ایرانی حامد پاکدل بود که هنوز خبری از جذب او هم نشده و به نظر می‌رسد منصوریان در جذب ستاره‌های ایرانی خیلی زود شکست خورده بود.
حالا الطلبه تیر سومش را به پرسپولیس شلیک کرده تا شاید بتواند یک مهره ارزشمند را جذب کند؛ منصوریان که فرصت زیادی برای شناخت ترکیب تیمش نداشته، نمی‌تواند وقت خود را همزمان صرف شناختن اسکواد الطلبه و بررسی بازیکنان خارجی برای جذب کند به همین خاطر ترجیح می‌دهد به سراغ بازیکنانی برود که از آنها شناخت کافی دارد تا با مدیریت زمان هم ترکیبش را تقویت کند و هم زمان را از دست ندهد.
در حالی که برخی رسانه‌ها از مبلغ 300 تا 400 هزار دلار به عنوان رقم درخواستی باشگاه پرسپولیس برای صدور رضایتنامه وینگر کنگویی خبر می‌دهند، بر اساس آخرین اطلاعات دریافتی، توافق برای انتقال این بازیکن با نصف عدد اعلامی صورت گرفته و تنها دو مشکل باقی مانده است؛ اول اینکه بیفوما هنوز رضایت خودش را برای حضور در تیم الطلبه به صورت قطعی اعلام نکرده اما با این حال کادر فنی سرخپوشان همچنان بر جدایی او مصر هستند و دنبال بازیکنی جایگزین می‌گردند. حتی اوسمار در گفت‌و‌گو با پیمان حدادی مدیرعامل باشگاه بار دیگر به او اعلام کرده همچنان بیفوما در لیست مازاد اوست. مشکل دوم هم پیدا کردن راه ارتباطی با عراق در شرایط خاص کشور است و مدیران باشگاه پرسپولیس حتی برای ارتباط با اردوی تیم در قطر هم با مشکل روبه‌رو هستند چه برسد به دریافت پیشنهاد و قرارداد رسمی از عراق!
در چنین شرایطی احتمال پیوستن بیفوما به تیم عراقی در صورت رضایت شخصی او جدی به نظر می‌رسد اما اگر ملاک آخرین مصاحبه او بعد از انتشار خبر جدایی‌اش باشد بعید است خودش تمایلی به جدایی داشته باشد.

جستجو
آرشیو تاریخی