صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و بیست و چهار - ۲۱ دی ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و بیست و چهار - ۲۱ دی ۱۴۰۴ - صفحه ۶

اردوگاه سرخ

علیجونوف دوباره نزدیک شد

پس از ماراتن چند روز گذشته و با وجود پا پس کشیدن پرسپولیس، علیجونوف و باشگاهش به انتقال به پرسپولیس راضی شده‌اند و اگر اتفاق غیرمترقبه‌ای رخ ندهد این بازیکن به‌عنوان دومین خرید زمستانی پرسپولیس لقب خواهد گرفت.
علیجونوف با قابلیت بازی در پست‌های کلیدی و مورد نیاز پرسپولیس قرار است نقشی همانند اوستون اورونوف در زمستان دو فصل پیش را در پرسپولیس ایفا کند.
مدافع راست ۲۸ساله تیم ملی ازبکستان ارزشی ۱.۲میلیون یورویی در ترانسفرمارکت دارد. در صورت نهایی شدن این دو انتقال، پرسپولیس در سه خط ترکیب خود یک بازیکن ازبک خواهد داشت؛ سرگیف در نوک حمله، اورونوف در کناره‌های خط میانی و علیجونوف در دفاع راست.
 

سلمانی در آستانه جدایی
یاسین سلمانی هافبک جوان پرسپولیس که نتوانست در طول فصل جایگاه ثابتی در ترکیب سرخپوشان به‌دست بیاورد به شکل عجیبی از همراهی تیم اوسمار در اردوی پیش‌فصل در قطر خودداری کرد؛ اتفاقی که منجر شد باشگاه پرسپولیس این بازیکن را به کمیته انضباطی احضار کند.
شنیده می‌شود، یاسین سلمانی به‌تازگی در گفت‌و‌گو با مدیران پرسپولیس درخواست جدایی از این تیم را داده است، پیشنهادی که به‌نظر می‌رسد مدیران پرسپولیس و اوسمار ویرا هم مخالفت چندانی با آن نداشته باشند اما باید بر سر نحوه جدایی توافق انجام شود.
باشگاه پرسپولیس قطعاً برای صدور رضایتنامه سلمانی خواستار دریافت پول خواهد شد چراکه هم می‌خواهد او را کنار بگذارد هم پولی از این بابت به‌دست بیاورد اما باید دید آیا باشگاه خواهان این بازیکن حاضر به پرداخت مبلغ موردنظر پرسپولیس است یا خیر!
گفته می‌شود باشگاه مس رفسنجان جدی‌ترین مشتری یاسین سلمانی در نقل‌و‌انتقالات نیم‌فصل است.

 
فخریان به مس نمی‌رود
مجتبی فخریان در لیست سفر کاروان پرسپولیس به قطر برای اردوی نیم‌فصل قرار نگرفت و در تهران ماند تا باشگاه آینده‌اش را معرفی کند اما طرفین با یکدیگر به توافق نهایی نرسیدند تا او فعلاً تیم آینده‌اش نامشخص بماند.
این مهاجم جوان که در دور رفت لیگ برتر فرصت زیادی برای بازی به‌دست نیاورد و دور از جمع نفرات مدنظر وحید هاشمیان و اوسمار ویرا بود، در تلاش برای جدایی از پرسپولیس به‌طور قرضی یا قطعی است اما فعلاً این اتفاق رخ نداده و او فعلاً عضو قرمزها است.
فخریان امیدوار است با رضایت باشگاه پرسپولیس و توافق با یکی از باشگاه‌های لیگ برتری بتواند فرصت خودنمایی در دور برگشت را پیدا کند و دوباره به جمع قرمزها اضافه شود.


احتمال بازی با شانگهای چین
در شرایطی که پرسپولیس اردوی آماده‌سازی نیم‌فصل خود را در کشور قطر برپا کرده، تیم شانگهای چین نیز پیش از شروع بازی‌های رسمی خود در فصل جدید در دوحه مشغول آماده‌سازی است و همین مسأله موجب شده تا سرخپوشان ایران به‌دنبال انجام بازی برابر این تیم چینی باشند.
پرسپولیس که روز سه‌شنبه هفته گذشته (16 دی) در دیداری دوستانه مقابل تیم کم‌نام و نشان مشیب قطر رفت و در نهایت هم به پیروزی 7‌برصفر رسید، سعی دارد با انجام یک مسابقه تدارکاتی مناسب به اردوی قطر پایان بدهد و به ایران برگردد.
باشگاه پرسپولیس در روزهای گذشته به‌دنبال برگزاری دیدار تدارکاتی مقابل شانگهای چین بوده که حریف‌شان به‌دلیل سپری کردن دوران بدنسازی با انجام این بازی مخالفت داشت اما ظاهراً اکنون راضی به انجام مسابقه شده است.
اردوی 9روزه پرسپولیس روز دوشنبه به پایان می‌رسد و سرخپوشان به‌دنبال انجام یک مسابقه تدارکاتی در قطر مقابل شانگهای در آخر 
اردو هستند.

 
حدادی در راه قطر
پیمان حدادی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس احتمالاً به قطر خواهد رفت تا در اردوی این تیم حاضر شود. حدادی احتمالاً در یکی‌دو روز پایانی اردوی پرسپولیس راهی قطر خواهد شد. برنامه سفر احتمالی مدیرعامل پرسپولیس به دوحه، هفته گذشته مطرح شده بود و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد حدادی این هفته در کنار کادرفنی و بازیکنان پرسپولیس حضور پیدا می‌کند.

جستجو
آرشیو تاریخی