بازگشت قایقران مهاجر به ایران

سهرابیان: حتی قایقرانان پناهنده هم مشکلی برای بازگشت ندارند

محسن وظیفه
خبرنگار

در این سال‌ها قایقرانان زیادی به خاطر کمبودها و بی‌مهری‌ها ایران را ترک کرده‌اند. امین بوداغی ملی‌پوش باسابقه کایاک یکی از آنهاست که چندسال پیش به همراه خانواده به اتریش مهاجرت کرد و حالا گویا قصد دارد با تیم استقلال به رقابت‌های لیگ برتر آب‌های آرام بازگشته و در صورت کسب نتایج مطلوب در چرخه‌های انتخابی، به تیم ملی بازگردد. موضوعی که علیرضا سهرابیان رئیس فدراسیون قایقرانی هم آن را تأیید می‌کند و از مساعد بودن شرایط برای بازگشت قایقرانان مهاجر و پناهنده و کمک به آنها می‌گوید.
او در این‌باره می‌گوید: «چندوقتی است که اعلام کردیم تمام عزیزانی که از ایران رفته بودند و دلخوری داشتند، می‌توانند روی کمک ما حساب کرده و برگردند. بوداغی از قهرمانان بنام ما است که در این مدت اقامت کشور اتریش را داشت و حالا علاقه‌مند بازگشت به تیم ملی است. او تمایل زیادی داشت که در رقابت‌های لیگ برتر حضور پیدا کند اما متأسفانه پرواز ایشان به شکلی نبود که خود را به این مسابقات برساند و مرحله اول را از دست داد اما او با تیم استقلال قرارداد بسته و حتماً در باقی مراحل لیگ برتر حضور پیدا خواهد کرد.»
رئیس فدراسیون قایقرانی بازگشت قهرمانانی که خاک ایران را ترک کرده‌اند، آرزوی قلبی خود می‌داند: «حضور ورزشکاران، قهرمانان و مربیانی که به واسطه هزینه‌ها و سرمایه‌گذاری که روی آنها شده، خود را مدیون این خاک می‌دانند، گواه این موضوع است که ایران متعلق به آنهاست و می‌توانند در قالب ورزشکار و یا حتی مشاور و مربی در کنار تیم ملی باشند. بازگشت این قهرمانان آرزوی قلبی ما بود و خوشحالم که ورزشکاران دوباره با نام ایران در میادین حضور خواهند داشت.» 
به گفته سهرابیان حتی قایقرانان پناهنده هم مشکلی برای بازگشت به ایران نخواهند داشت: «در 7-6 سالی که بنده در فدراسیون حضور داشتم، ورزشکاران ما به عنوان پناهنده خارج نشده بلکه مهاجرت کرده‌اند. البته کسانی هم که به عنوان پناهنده در زمان‌های گذشته ایران را ترک کرده‌اند، مشکلی برای بازگشت به کشور ندارند و اگر لازم باشد پیگیری‌های لازم را در این زمینه خواهیم داشت که به آغوش قایقرانی بازگردند.»
 او همچنین درباره بازگشت سرمربی اوکراینی تیم ملی به ایران و پیگیری تمرینات ملی‌پوشان می‌گوید: «ایشان در زمان برگزاری لیگ به ایران بازگشت و در حال حاضر تمرینات تیم ملی در بروجن واقع در چهارمحال و بختیاری در حال برگزاری است. دیروز صبح با ملی‌پوشان صحبت کردم که خوشبختانه شرایط خوب است و همه چیز طبق برنامه‌های سرمربی تیم ملی پیش می‌رود. امیدوارم قایقرانان از این تمرینات نهایت استفاده را ببرند.» 

جستجو
آرشیو تاریخی