سرگیف به موقع اضافه شد

بهنام طاهرزاده
بازیکن سابق پرسپولیس

تا وقتی که ایگور سرگیف در ترکیب تیم دیده نشود نمی‌توان قضاوت درستی درباره کیفیتش داشت. باید ببینیم او در بحث تاکتیکی تیم کجا قرار می‌گیرد و آیا قادر است انتظارات هواداران و کادر فنی را برآورده کئد یا نه. با وجود این امیدوارم کیفیت او طوری باشد که همه هواداران تأییدش کنند نه اینکه مشخص شود در جریان انتقال او دلال‌ها دخالت داشته‌اند و زد و بند مالی صورت گرفته. ما در همین تیم پرسپولیس بازیکن خارجی داشتیم که بعد از دو سه بازی و حضور کوتاه‌مدت در ترکیب به این نتیجه رسیدیم در حد و اندازه تیم نیست. البته در این میان عده‌ای به منافع مالی رسیدند اما پرسپولیس در نهایت ضرر کرد. حالا باید ببینیم بازیکنی که یک میلیون دلار برای آن هزینه می‌شود واقعاً ارزش این هزینه را داشته یا نه، هر چند من به شخصه اعتقاد دارم اگر روی چهار تا از بازیکنان تیم امید باشگاه سرمایه‌گذاری می‌کردند و این پول صرف ساختار‌سازی می‌شد عایدی بیشتری داشت و بعداً باعث درآمدزایی هم می‌شد.
به نظرم با توجه به اضافه شدن ایگور سرگیف، علیپور حتماً یک خط عقب‌تر خواهد رفت و همین باعث می‌شود تا علیپور از فضاهای داخل باکس استفاده بشتری ببرد. اینکه سرگیف در اردوی قطر به تیم اضافه شد اتفاق مثبتی بود و نشان می‌دهد اوسمار در این باره هوشمندانه و حرفه‌ای عمل کرده است چرا که بعضاً بازیکنان خارجی به پرسپولیس آمدند که اضافه وزن داشتند و ناآماده بودند. مطمئنم خط حمله پرسپولیس در نیم فصل دوم شرایط به مراتب بهتری  خواهد داشت.
پرسپولیس در خط حمله امیرحسین محمودی را هم دارد اما او آرام آرام باید در ترکیب قرار بگیرد و نباید یکدفعه وارد ارنج شود. به نظرم اوسمار این مسأله را در نظر گرفت. زمانی الکس فرگوسن به اوله‌گونار سولشائر از دقیقه 85 به بعد بازی می‌داد و این مهاجم گل هم می‌زد و کم‌کم تبدیل به بازیکنی 40-30 دقیقه‌ای و سپس فیکس شد. ما در تیم پرسپولیس بازیکنان جوانی داشتیم که بعد از یکی دو بازی فیکس بلافاصله روی نیمکت رفتند چرا که ظرفیت حضور در ترکیب اصلی را نداشتند. مربی باید روانشناس خوبی باشد و تمام این مسائل را در نظر بگیرد.

جستجو
آرشیو تاریخی