صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و شش - ۲۹ آذر ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و شش - ۲۹ آذر ۱۴۰۴ - صفحه ۷

منیر آماده شود، استقلال راه می‌افتد

فریبا: استقلال باید در بحرین از المحرق انتقام بگیرد

محمد محمدی سدهی
روزنامه‌نگار


تیم فوتبال استقلال پس از تساوی‌های پی‌درپی در لیگ برتر حالا باید به مصاف المحرق بحرین برود؛ دیدار بسیار مهمی که سرنوشت صعود آبی‌ها را در لیگ 2 آسیا مشخص می‌کند. آبی‌های پایتخت‌نشین برای صعود از مرحله گروهی لیگ 2 قهرمانان آسیا باید مقابل نماینده بحرین به پیروزی برسد، در غیر این صورت وداع تلخی از آسیا خواهد داشت. این شرایط باعث شده تا هواداران نگران بازی با المحرق باشند. بهتاش فریبا، پیشکسوت استقلال در خصوص بازی این تیم با نماینده بحرین به «ایران ورزشی» گفت: «بازی سختی است و در کل همه بازی‌های استقلال در آسیا سخت است چرا که کشورهای آسیایی با سرعت بالا در حال پیشرفت هستند و این کار را برای تیم‌های ایرانی در آینده نه چندان دور سخت می‌کند. به این دلیل بازی آسان وجود ندارد و باید استقلال برای تمام بازی‌ها آماده باشد. این مسابقات نشان داد که تیم‌های حاضر در لیگ 2 آسیا هم تیم‌های خوبی هستند و هرکدام از آنها ادعای قهرمانی دارند.» او با اشاره به این موضوع که غیبت منیر الحدادی کاملاً به ضرر استقلال است، افزود: «استقلال در خط هافبک مشکلات زیادی دارد، منیر الحدادی پس از رفع مصدومیت هنوز به آمادگی لازم نرسیده است و همین موضوع باعث شده تا تیم در خط هافبک دچار مشکل شود. الحدادی بازیکنی است که توان بالایی داشته و تمام فاکتورهای یک هافبک سطح بالا را دارد و می‌تواند به تیم کمک کند. منیر قابلیت دفع توپ، ضربه سر و شوت به دروازه تیم حریف را دارد و غیبت او در بازی‌های اخیر باعث شده استقلال با مشکل مواجه شود. منیر آماده شود، استقلال راه می‌افتد.» این پیشکسوت استقلال در ادامه بیان داشت: «مشکلات و ضعف استقلال در وسط زمین باعث می‌شود تیم برای گل زدن از کناره‌ها حمله کند. با این شرایط هر تیمی که بتواند کناره‌ها را ببندد استقلال را با چالش مواجه می‌کند. منیر بازیکن بسیار مهمی است و اگر او برسد، تیم می‌تواند موفق باشد. او یک هافبک کامل است. بازی‌های گذشته نشان داد که منیر بازیکن بسیار مهمی است که امیدوارم هر چه زودتر به آمادگی برسد و تیم راه بیفتد.» فریبا در خصوص بازیکنان غایب تیم این‌گونه صحبت کرد: «استقلال اندونگ را هم ندارد البته جای او روزبه چشمی هست اما اندونگ قابلیت‌های بیشتری نسبت به چشمی دارد. امیدوارم که او به تیم بازگردد چرا که می‌تواند به استقلال کمک کند. استقلال مهران احمدی را هم برای بازی با المحرق در اختیار نخواهد داشت و کوشکی هم در این بازی غایب خواهد بود. احمدی و کوشکی بازیکنان خوبی هستند که غیبت آنها باعث ضعف تیم می‌شود.» او در ادامه بیان داشت: «در حال حاضر مهم‌ترین موضوع رفع مصدومیت بازیکنان است، استقلال در بازی‌های گذشته در لیگ برتر چندین بازی پیروز شد و دلیل آن حضور همین بازیکنان بود اما غیبت آنها باعث ایجاد مشکلاتی برای تیم شده است. در واقع می‌توان گفت که در حال حاضر جنس استقلال جور نیست و باید این بازیکنان هرچه زودتر به تیم اضافه شوند و این موضوع اولویت اصلی تیم باشد. بازگشت عارف آقاسی به تیم هم اتفاق خوبی است، عارف در صورتی که آماده باشد، می‌تواند در خط دفاع تیم بدرخشد.»
این پیشکسوت استقلال با اشاره به شکست این تیم در بازی رفت مقابل المحرق تصریح کرد: «استقلال بازی رفت با المحرق را یک بر صفر باخت، این در حالی است که باید در این بازی با نتیجه 3-1 برنده می‌شد. مهم‌ترین ضعف استقلال در ضربات آخر است و بازیکنان در ضربات آخر دقت لازم را ندارند. بازی با المحرق اهمیت زیادی دارد و اگر تیم در این بازی برنده نشود، از آسیا حذف خواهد شد. استقلال نباید از آسیا حذف شود و باید در بحرین از المحرق انتقام شکست بازی رفت را بگیرد. امیدوارم که آنها با پیروزی مقابل نماینده بحرین به مراحل بالاتر لیگ 2 آسیا راه یابند. هر مربی‌ای روی بازوهای خود حساب ویژه‌ای باز می‌کند و استقلال در کناره‌ها بازیکنان خوب و تاکتیک‌پذیری دارد.»

 

باقری باشرف‌ترین بازیکن تاریخ فوتبال ایران است
بهتاش فریبا، پیشکسوت استقلال در بخش دیگری از مصاحبه خود در خصوص بی‌حرمتی برخی هوادارنماها در بازی اخیر پرسپولیس و تراکتور علیه کریم باقری، مربی پرسپولیس گفت: «جدا از نتیجه به دست آمده در این بازی باید بگویم که حواشی این دیدار بسیار تأسف‌آور بود. چگونه برخی هوادارنماها به کریم باقری که روزی بازیکن همین تیم تراکتور بوده و پس از آن سال‌ها در تیم ملی بازی کرده، بی‌حرمتی کردند؟ او باشرف‌ترین بازیکن تاریخ فوتبال ایران است، بازیکنی که سال‌ها بازی کرده و هیچ حاشیه‌ای نداشته، چگونه به خانواده او که به رحمت خدا رفته‌اند، بی‌احترامی کردند؟ باید زنوزی به عنوان مالک باشگاه به موضوع ورود کند. این واقعاً تأسف‌آور است. البته هواداران اصیل تراکتور چنین رفتاری را هیچ گاه انجام نمی‌دهند و این توهین‌ها کارافرادی است که طرفدار اصیل این باشگاه نیستند.»

جستجو
آرشیو تاریخی