صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هشت هزار و شش - ۲۹ آذر ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هشت هزار و شش - ۲۹ آذر ۱۴۰۴ - صفحه ۳

جدال مدعیان کاراته برای ورود به تیم ملی

مشق قهرمانی برای مدال‌آوری در اندونزی و ناگویا

طبق اعلام کادرفنی تیم ملی کاراته و اعلام سیدشهرام هروی مدیر تیم‌های ملی اولین مرحله اردوی آماده‌سازی تیم ملی کاراته قرار است 12 تا 23 دی ماه برگزار شود. این اردو برای آماده‌سازی کاراته‌کاهای ملی‌پوش به جهت حضور و درخشش در رقابت‌های آسیایی اندونزی و بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا است. 
سجاد گنج‌زاده سرمربی تیم ملی کاراته امروز در پایتخت انتخابی تیم ملی را برپا کرده تا از دل آن چهره‌های برتر و مدعی کاراته ایران را برای حضور در اردوی آماده‌سازی تیم ملی و تمرین برای اهداف و رویدادهای تعریف شده گزینش کند.
 نبرد برای تثبیت در تیم ملی
مرحله اول انتخابی تیم ملی کاراته امروز 29 و فردا 30 آذر ماه قرار است در پایتخت برگزار شود. در این دوئل انتخابی قرار است نفرات و چهره‌های برتر توسط کادرفنی گزینش شده و به مرحله اول انتخابی دعوت شوند. این اردو شامل بازیکنانی است که از سوی کادر فنی دعوت شده‌اند. این نفرات به‌صورت دوره‌ای با هم به رقابت می‌پردازند و در هر وزن 2 نفر به مرحله بعد راه پیدا می‌کنند. در مرحله دوم انتخابی طبق آنچه که پیش‌بینی شده است نفرات دوم و سوم قهرمانی کشور باهم مبارزه می‌کنند و در نهایت دو نفر برتر به مرحله نهایی اردوی آماده‌سازی تیم ملی دعوت می‌شوند. طبق آنچه که توسط مدیر تیم ملی و سرمربی کاراته ایران تدارک و طراحی شده است، مرحله دوم انتخابی 7 تا 8 دی ماه برگزار می‌شود. هدف کادر فنی که خودشان متشکل از قهرمانان المپیک و جهان هستند، این است که بتوانند در مسابقات قهرمانی آسیا اندونزی و بازی‌های آسیایی ناگویای ژاپن عملکرد درخشانی داشته باشند و امیدوارهستند بتوانند مدال نقره تیمی در دوره گذشته را به طلا تبدیل کنند. در واقع مسابقات قهرمانی کشور مسیر آماده‌سازی تیم ملی برای بازی‌های آسیایی و جهانی است.

آنالیز مدعیان در پایتخت
مرحله دوم انتخابی تیم ملی مردان از امروز قرار است به مدت دو روز در پایتخت برگزار شود. جدالی که در نهایت منجر به گزینش بهترین‌های کاراته ایران از دل شرکت‌کنندگان در این مبارزه منتهی خواهد شد. طبق اعلام فدراسیون کاراته و مدیر تیم‌های ملی سیدشهرام هروی، مرحله دوم انتخابی تیم ملی کاراته مردان با حضور نفرات دعوت شده از سوی کادر فنی و کمیته فنی امروز شنبه ۲۹ آذر ماه در سالن شهید کبکانیان تهران برگزار می‌شود و نفرات برتر هر وزن راهی مرحله بعدی می‌شوند. رقابت‌های اوزان 55- و 60- از ساعت 9 صبح، اوزان 67- و 75- از ساعت 12:30 ظهر و اوزان 84- و 84+ از ساعت 16:30 آغاز می‌شود. این رقابت انتخابی بدون ارفاق وزن قرار است در تهران برگزار شود.

جستجو
آرشیو تاریخی