خبر و مصاحبه

 اسامی داوران هفته هفتم لیگ برتر
اسامی داوران قضاوت‌کننده در هفته هفتم لیگ برتر فوتسال بانوان از سوی کمیته داوران اعلام شد.
 چهارشنبه ٢۶ آذر ۱۴۰۴ -  ساعت 11:00
پالایش نفت آبادان – ایران زمین ملارد
اعظم گلزاری- فروغ تنکابنی- پریا سلیمانی -عاطفه میرزا علیان- صحرا بابایی- ناظر: طاهره زنده بودی
فولاد هرمزگان – استقلال تهران
آیدین عامری- فرزانه مهبودی- کبری چاشتی- فاطمه رحیمی- الهام ایلاقی- ناظر: مهدیه رشیدی رنجبر
گلبرگ تاکستان – مس رفسنجان
مائده علی نقی حسین- ستایش بیرقدار- بهناز آبک- سمیه طاهری- معصومه کهن ترابی- ناظر: فاطمه علیپور
هیأت خراسان رضوی – مس کرمان
نیلوفر سادات میرکریمی- آذین همتی- معصومه مولایی- نازنین پاک نعمت- رضوان سروری- ناظر: محبوبه میراحمدی
ملی حفاری اهواز – پالایش نفت اصفهان
زهرا رحیمی- مرضیه صالحی- مریم دهشت- فاطمه منصوری- کلثوم آوخی- ناظر: دیانا عبدالله‌زاده
نفت امیدیه – سپاهان اصفهان
الهام مبارکی- زینب عرب‌زاده- نرجس حسین‌پور- نرگس خاتون درگویی- سکینه روستا- ناظر: آرزو فدایی

استقلال یک میلیون جریمه شد
کمیته انضباطی فدراسیون فوتسال آرای خود را در خصوص تخلفات صورت گرفته در لیگ برتر فوتسال بانوان اعلام کرد. بر این اساس، باشگاه استقلال تهران به پرداخت جریمه نقدی محکوم شد. به گزارش سایت رسمی فدراسیون، این جریمه به مبلغ 10.000.000 ریال (ده میلیون ریال) تعیین شده است. دلیل این جریمه، دریافت کارت زرد توسط فرناز جنانی، سرپرست تیم استقلال تهران در جریان هفته پنجم لیگ برتر فوتسال بانوان عنوان شده است.
 

بارانی: صعود به پلی‌آف تا حد زیادی قطعی شده است
سرمربی تیم فوتبال بانوان فولاد خوزستان، مینا بارانی، از پیروزی ارزشمند تیمش مقابل مهرگان پردیس و نزدیک شدن فولاد به مرحله پلی‌آف خبر داد. بارانی درباره شرایط تیمش گفت: «پیروزی ۲ بر صفر مقابل مهرگان پردیس بسیار ارزشمند بود و خوشبختانه توانستیم فاصله خود را با انتهای جدول افزایش دهیم. با این نتیجه، صعود به مرحله پلی‌آف تا حد زیادی قطعی شده است.» او افزود: «تمرینات این هفته را با نظم، دقت و تمرکز بیشتری دنبال می‌کنیم تا در دیدار پیش‌رو مقابل تیم شهر حافظ شیراز عملکرد مطلوبی داشته باشیم و با کسب سه امتیاز، به‌عنوان تیم صدرنشین راهی مرحله پلی‌آف شویم.» بارانی با قدردانی از حمایت‌های باشگاه اظهار کرد: «این موفقیت نتیجه تلاش بازیکنان پرتلاش و نگاه مثبت مدیران باشگاه به ورزش بانوان است. این حمایت‌ها انگیزه مضاعفی برای دختران خوزستان ایجاد کرده تا توانمندی‌های خود را در فوتبال کشور به نمایش بگذارند.» او در پایان ابراز امیدواری کرد: «امیدوارم با تداوم این حمایت‌ها، تیم ما دیدارهای پیش‌رو را نیز با پیروزی پشت سر بگذارد و به‌عنوان تیم نخست گروه جواز صعود به مرحله پلی‌آف را کسب کند.»
 

یوونتوس در حال مذاکره برای جذب مدافع انگلیس، انوک دنتون
یوونتوس در حال مذاکره با انوک دنتون، مدافع ۲۲ ساله و عضو تیم ملی انگلیس و وستهم یونایتد است. دنتون اخیراً اولین بازی ملی خود را تجربه کرد و به عنوان بازیکن جانشین در پیروزی ۲-۰ مقابل غنا به میدان رفت. گزارش‌ها حاکی از آن است که یوونتوس آماده پرداخت مبلغ فسخ قرارداد این بازیکن است و مذاکرات برای توافق شخصی نیز آغاز شده است. دنتون تا پایان فصل ۲۰۲8-20۲7 با وستهم قرارداد دارد، جایی که در ۵۲ بازی خود پس از بازگشت در ژانویه ۲۰۲۳، سه گل به ثمر رسانده است. این مدافع جوان فصل جاری ۱۳ بار برای وستهم به میدان رفته و یکی از گل‌های خود را در پیروزی ۳-۱ مقابل اورتون به ثبت رسانده است. با این حال، وستهم در لیگ برتر زنان با پنج امتیاز از ۱۱ بازی در انتهای جدول قرار دارد و احتمال ترک دنتون باعث نگرانی تیم خواهد شد. یوونتوس در حال حاضر در رده دوم جدول سری آ زنان است و در لیگ قهرمانان اروپا نیز پیش از بازی‌های پایانی مرحله لیگ در رده چهارم قرار دارد.
 

پی‌اس‌جی به دنبال کلی گاگو  از اورتون
با نزدیک شدن پنجره نقل و انتقالات زمستانی، باشگاه پاری‌سن‌ژرمن به دنبال جذب کلی گاگو، مهاجم ۲۶ ساله اورتون است. گاگو که سال گذشته به اورتون پیوست، پس از کمتر از یک فصل ممکن است به دنبال فرصتی برای بازی بیشتر در لیگ برتر زنان باشد. او تاکنون تنها در هشت بازی فصل جاری برای اورتون به میدان رفته و در پنج بازی از ابتدا در ترکیب تیم قرار داشته است. با این حال، اورتون پس از تمدید قرارداد گاگو، به هیچ وجه نمی‌خواهد بازیکن پردرآمد خود را از دست بدهد. گزارش‌ها حاکی از آن است که PSG و یک باشگاه دیگر لیگ برتر زنان به دنبال جذب گاگو هستند و او ممکن است با مبلغ ۵۰۰ هزار پوند در ژانویه در دسترس باشد. اورتون در فصل جاری با مشکلات گلزنی دست و پنجه نرم می‌کند و درگیر نبرد برای بقا در لیگ برتر است. تیم برایان سورنسن پس از ۱۱ بازی تنها هشت امتیاز کسب کرده و پنج امتیاز از لیورپول که در انتهای جدول قرار دارد جلوتر است و تنها سه امتیاز بیشتر از وستهم دارد. 

جستجو
آرشیو تاریخی