فوتبال ایران

پاسخ کاپیتان آلومینیوم 
به کاپیتان پرسپولیس


همه چیز از دقیقه 45 بازی پرسپولیس و آلومینیوم شروع شد. جایی که تیم میهمان انتظار داشت قرمزهای پایتخت به رسم بازی جوانمردانه توپ را به دلیل مصدومیت بازیکن‌شان به بیرون بزنند.
 اما وقتی این اتفاق نیفتاد امیر نوری کاپیتان اراکی‌ها به انتقاد از سروش رفیعی پرداخت. موضوعی که تا بعد از بازی هم ادامه داشت اما دلخوری نوری بابت ادعای کاپیتان پرسپولیس بوده که ظاهراً به آنها گفته شما به ما نمی‌خورید.
 از نظر نوری حتماً خلاف این بوده که سروش رفیعی چنین ادعایی را مطرح کرده است: «قطعاً اگر در حد آنها نبودم این حرف را نمی‌زد، حتماً اذیت شدند که این حرف را بعد از بازی زده است.»


داماش تنها تیم 
بدون پیروزی لیگ آزادگان


درباره اتفاقات تیم قدیمی و ریشه‌دار داماش گیلان در فصل جدید می‌توان یک کتاب نوشت. تیمی که به نظر می‌رسد به حال خود رها شده و تصمیمات گرفته شده از ابتدای فصل تا امروز فقط مشکلات‌شان را دو چندان کرده است.  
علی نظرمحمدی آنقدر با این تیم بد نتیجه گرفت که چاره‌ای جز قطع همکاری برایش نماند.  اگرچه او در همان مقطع هم صحبت‌هایی را درباره مشکلات مالی و اینکه برخی دوستانش هزینه‌های سفر را می‌دهند، موضوعاتی را به زبان آورد.
مالک باشگاه که البته گفته شده پروانه مالکیت به نام شخص دیگری است بدون توجه به دیگر مربیان شمالی سراغ داود مهابادی رفت. انتخابی که با وجود همه مشکلات و پرداختی حدود هفت‌درصد، درمان درد این تیم نشد. 
داماشی‌ها که در خانه برای تیم‌های بزرگ لیگ برتری هم حریف قدرتمندی بودند الان تنها تیم بدون برد لیگ آزادگان هستند. تیمی که از 15 بازی فقط چهار امتیاز کسب کرده، برای بقا نیاز به معجزه دارد.


آلومینیوم 3 امتیاز تا هدفگذاری
تیم آلومینیوم اراک از پنج بازی اخیرش فقط دو تساوی به دست آورده که به هیچ وجه نتایج قابل قبولی نیست. 
شاگردان مجتبی حسینی تا همین جا هم فصل پر فراز و نشیبی را پشت سر گذاشته‌اند. آنها سال گذشته تا نیم‌فصل 18 امتیاز به دست آورده بودند و امروز 15 امتیازی هستند. براساس ادعای سرمربی اراکی‌ها این تیم اگر در آخرین بازی نیم‌فصل مقابل ملوان در خانه پیروز شود به هدف‌شان که کسب 18 امتیاز بود، رسیده‌اند.
 به همین دلیل فعلاً آنها همه تمرکزشان را به این بازی معطوف کرده تا بهانه‌ای به مسئولان باشگاه نداده و ضمن دریافت بخشی از مطالبات‌شان نسبت به جذب بازیکن هم اقدام کنند.  البته حسینی در این چند سال حضورش در اراک معمولاً بیشتر از 4 پیروزی در نیم‌فصل نداشته است.

جستجو
آرشیو تاریخی