صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و نهصد و نود و هفت - ۱۸ آذر ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و نهصد و نود و هفت - ۱۸ آذر ۱۴۰۴ - صفحه ۳

خبر

تغییر مهم در اداره کل ورزش و جوانان تهران
بالاخره علی جوادی رفت
طی حکمی از سوی احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، حبیب ستوده‌نژاد جایگزین علی جوادی شد. با تصمیم وزارت ورزش و جوانان علی جوادی که از بهمن 1400 مسئولیت اداره کل ورزش و جوانان استان تهران را برعهده داشت از این سمت برکنار و حبیب ستوده‌نژاد جایگزین او شد. مراسم تودیع و معارفه مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران روز دوشنبه 17 آذر برگزار شد.


والیبال دانش‌آموزان قهرمانی جهان
صدرنشینی دختران ایران
تیم والیبال دانش‌آموزی دختران ایران در آخرین بازی گروهی خود در رقابت‌های قهرمانی جهان برابر شیلی به برتری رسید. در سومین روز از رقابت‌های والیبال قهرمانی دانش‌آموزان زیر ۱۵سال جهان در شانگلو چین، تیم‌ملی والیبال دانش‌آموزی دختران ایران روز دوشنبه ۱۷ آذر در چهارمین و آخرین بازی دور گروهی خود مقابل شیلی به میدان رفت و توانست در دو ست پیاپی این تیم را شکست دهد. دختران والیبالیست ایران در این بازی در دست اول ابتدا ۲۵ بر ۱۲ پیروز شدند و در ادامه در دست دوم نیز موفق شدند با امتیاز ۲۵ بر ۱۸ و با نتیجه دو بر صفر به برتری برسند. تیم‌ملی والیبال دختران دانش‌آموز ایران که پیش از این موفق به شکست تیم‌های هند، اوگاندا و بلغارستان شده بود با این پیروزی و با کسب ۱۲ امتیاز صدرنشین گروه خود شد. دختران والیبالیست ایران در دور حذفی به مصاف تیم برزیل می‌رود.


با اعلام اتحادیه جهانی کشتی
 5 ایرانی نامزد شدند
بهترین‌های جهان از ایران می‌آیند
صفحه رسمی اتحادیه جهانی کشتی (UWW)، اسامی نامزدهای برترین کشتی‌گیران آزاد و فرنگی سال 2025 را اعلام کرد که تیم‌های ملی ایران حضور چشمگیری در این فهرست دارند. تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان با 3 نماینده و تیم ملی کشتی آزاد با 2 نماینده، در کنار امریکا، بیشترین تعداد نامزد را در میان کشورهای مختلف به خود اختصاص داده‌اند. در کشتی آزاد، رحمان عموزاد و امیرحسین زارع نمایندگان کشورمان هستند که با زائور اوگویف از روسیه، زاهد والنسیا و کایل اسنایدر از امریکا برای کسب عنوان بهترین کشتی‌گیر جهان رقابت می‌کنند. در کشتی فرنگی هم سعید اسماعیلی، غلامرضا فرخی و محمدهادی ساروی در بین نامزدهای نهایی قرار گرفتند و برای کسب این عنوان با مالخاس آمویان از ارمنستان و آیت‌جان خالماخانوف از قزاقستان رقابت می‌کنند. گفتنی است از مجموع 10 نامزد معرفی‌شده، 5 کشتی‌گیر ایرانی هستند که 50 درصد از کل نامزدها را تشکیل می‌دهند؛ آماری که نشان‌دهنده جایگاه برجسته کشتی ایران در سطح جهان است.


تیم سابر ایران 
همچنان در رده نوزدهم جهان
فدراسیون جهانی شمشیربازی جدیدترین رنکینگ سابر را منتشر کرد. بر این اساس تیم سابر ایران بدون تغییر در جایگاه خود همچنان در رده نوزدهم قرار دارد. در بخش انفرادی نیز با توجه به برگزاری گرندپری فرانسه رده‌بندی سابریست‌ها دستخوش تغییر شد‌. نیما زاهدی تنها نماینده کشورمان در این مسابقات بود که در رده صد و سی و یکم ایستاد. در رده‌بندی جدید سابریست‌ها علی پاکدامن در رده 22 جهان قرار گرفته است. جایگاه قبلی او هم رده 23 است. محمد فتوحی هم با سقوط به رده 95 رسیده است. جایگاه قبلی او هم رده 90 بود. نیما زاهدی در رده 133 ایستاده که جایگاه قبلی او 130 بود. طاها کارگرپور هم چهار رده سقوط کرده و جایگاه قبلی 215 را به 219 تبدیل کرده است. احمدرضا شهمیری هم از رده 276 به رسیده 280 رسیده است.


اعزام ۳ ملی‌پوش به کمپ توسعه آسیا
سه بدمینتون‌باز ملی‌پوش ایران برای حضور در اردوی انتخابی کمپ توسعه آسیا به مالزی اعزام می‌شوند. اردوی انتخابی کمپ توسعه آسیا (AOP ۲۰۲۵) که توسط کنفدراسیون بدمینتون آسیا برگزار می‌شود از تاریخ ۱۵ آذر آغاز شده و تا ۲۴ ماه جاری ادامه خواهد داشت. این اردو هم‌اکنون در شهر کوالالامپور مالزی در حال برگزاری است. بر اساس دعوتنامه رسمی کنفدراسیون بدمینتون آسیا ۳ ورزشکار از جمهوری اسلامی ایران شامل علی حیاتی، مبینا ندایی و امیرحسین عجملو برای حضور در این اردو معرفی شده‌اند. طبق ضوابط اعلام‌شده در پایان دوره ۲ نفر از میان ۳ بازیکن معرفی‌شده به عنوان منتخب نهایی کمپ AOP برگزیده خواهند شد. فدراسیون بدمینتون جمهوری اسلامی ایران در چهارچوب همکاری‌های آموزشی با کنفدراسیون بدمینتون آسیا از ۳ سهمیه معرفی بازیکن به کمپ AOP برخوردار است.

جستجو
آرشیو تاریخی