صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ویژه
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و نهصد و نود و پنج - ۱۶ آذر ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و نهصد و نود و پنج - ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - صفحه ۳

شمارش معکوس برای اعزام کاروان پاراآسیایی جوانان به دبی

افزایش ورزشکار برای تکرار قهرمانی

رضاعباسپور
روزنامه‌نگار

نشست خبری سرپرست کاروان ورزش جوانان ایران اعزامی به بازی‌های پاراآسیایی 2025 دبی یک روز قبل از اعزام کاروان جوانان به امارات در کمیته ملی المپیک برگزار شد. نشستی که اصحاب رسانه پای صحبت‌های مریم کاظمی‌پور نایب رئیس کمیته ملی پارالمپیک و سرپرست کاروان ورزش جوانان اعزامی به دبی همچنین سعید سلگی سخنگوی کاروان نشستند تا ضمن پرسش سؤالات خود از مسئولان کاروان اعزامی به امارات از برنامه‌ریزی و پیش‌بینی آنها در خصوص نتایج این دوره به نسبت بازی‌های بحرین(دوره قبل) مطلع شوند. آنچه از فحوای کلام سرپرست و سخنگوی کاروان اعزامی به امارات دریافت می‌شود، این است که همه شرایط برای تکرار قهرمانی کاروان ایران در بازی‌های 2025 امارات فراهم شده است، اما با توجه به حضور پرقدرت رقبای آسیایی ایران مثل چین، قزاقستان، ازبکستان و... در دبی کار آسانی برای تکرار قهرمانی نداریم.
 
تمامی مدعیان در دبی حضور دارند
مریم کاظمی‌پور نایب رئیس کمیته ملی پارالمپیک و سرپرست کاروان اعزامی ایران به بازی‌های پاراآسیایی جوانان در خصوص تغییراتی که این دوره از بازی‌های جوانان با دوره قبل در بحرین دارد می‌گوید: «شرایط با دوره گذشته متفاوت است اما تلاش داریم عنوان نخست این بازی‌ها را تکرار کنیم. کاروان ایران با نام فرزندان ایران، سفیران پیروزی راهی امارات خواهد شد. امیدواریم این کاروان پرامید که شامل 120ورزشکارپسر و 74 ورزشکار دختر است با کسب بهترین نتیجه به کشور بازگردند. ما بهترین پروازها را برای کاروان در نظر گرفتیم. امروز صبح گروه اول و بعدازظهر هم گروه دوم راهی امارات می‌شود. کاروان ایران در امارات قرار است در 11 رشته نماینده داشته باشد. البته تمامی مدعیان قدرتمند مثل چین، قزاقستان، ازبکستان و... در دبی حضور دارند و به نظر می‌رسد کار سختی نسبت به قبل برای قهرمانی پیش رو داریم.»
 
 به‌دنبال کشف نخبه‌ها 
برای ناگویا و لس‌آنجلس
نایب رئیس کمیته ملی پارالمپیک تأکید دارد نخبه‌های جوان در بازی‌های دبی قطعاً برای حضوری درخشان در بازی‌های آسیایی ناگویا و لس‌آنجلس حمایت می‌شوند: «با راهبرد معرفی جوانان به دبی می‌رویم تا این استعدادها برای ناگویا و لس‌آنجلس آماده شوند و با بالاترین ظرفیت به امارات می‌رویم. این مسابقات یک محک جدی برای کاروان ایران در قاره کهن است. فدراسیون‌ها با ما همراه و همدل بودند و نسبت به دوره گذشته 83 نفر به کاروان ایران اضافه شدند. از تمام فدراسیون‌های ورزشی تحت پوشش کمیته ملی پارالمپیک تشکر می‌کنم اما 4 فدراسیون جانبازان، بدمینتون، تکواندو و نابینایان در این مدت با تمام توانشان کنار ما بودند و جا دارد تشکر ویژه‌ای از آنها داشته باشیم. امیدوارم افتخارآفرینی بزرگی در امارات رقم بخورد. این دوره بازی‌ها فشرده هستند و این کار نیاز به هماهنگی در بالاترین سطح دارد تا ورزشکاران چالش زیادی را در امارات تجربه نکنند. در 6 ماه گذشته اردوها در بهترین شرایط برگزار و هماهنگی لازم انجام شده است. سن ورزشکاران ما در این دوره بسیار پایین است و ما از 12 تا 24 سال ورزشکار داریم و شمار زیادی از ورزشکاران تجربه لازم در آوردگاه بزرگ ندارند. میانگین سنی ۱۷ سال و هفت ماه است. ورزشکار بسکتبال باویلچر ۲۴ سال دارد و ورزشکار جوان تیم شنا تنها ۱۳ سال سن دارد. کار پیش‌بینی در گروه سنی جوانان راحت نیست اما تلاش داریم که جایگاه دوره گذشته را تکرار کنیم و هدفگذاری ما نیز همان جایگاه اول است. این دوره از مسابقات ۱۰ کشور بیشتر شده است.»

پاداش مدال‌آوران دبی 
مشابه مدال‌آوران بحرین است
سرپرست کاروان پاراآسیایی جوانان اعزامی به دبی اشاره‌ای هم به پاداش مدال‌آوران دبی دارد: «پاداش مدال‌آوران بازی‌های پاراآسیایی با مدال آوران بازی‌های آسیایی جوانان برابر است و این در راستای عدالت ورزشی است. در مورد پاداش مربیان نیز دستورالعملی داریم که مربیان نیز برابر المپیکی‌ها دریافت خواهند کرد و مربیان پایه هم مورد حمایت قرار خواهند گرفت.»

جستجو
آرشیو تاریخی