فوتبال ایران

اسکوچیچ: من و بازیکنان 
در نیمه دوم خوب نبودیم
دراگان اسکوچیچ سرمربی تراکتور مدعی شده که تیمش فرصت‌های گلزنی زیادی را مقابل استقلال خوزستان از دست داده است: «نیمه اول راضی‌کننده بود. بازی خوب و عملکرد خوبی داشتیم. پرس کردیم و حریف را تحت فشار گذاشتیم. آنها ۴۵ دقیقه در دفاع بودند و موقعیت‌های‌مان گل نشد که اگر گل می‌شد جریان بازی عوض می‌شد. نه من نه بچه‌ها در نیمه دوم خوب نبودیم. باید سعی کنیم بهتر شویم. قطعاً کسی از این نتیجه راضی نیست. باید هر چه سریع‌تر برگردیم. این تیم به فرم خوبش برخواهد گشت. نیمه دوم حق‌مان نبود که بازی را برگردانیم. فوتبالی که همیشه از این تیم می‌دیدیم‌ را شاهد نبودیم.» او با اشاره به سبک بازی حریف می‌گوید: «دفاعی بازی کردن حریف، برنامه‌ای بود که نتوانستیم آن را خنثی کنیم. ما موقعیت‌هایی در جریان بازی داشتیم که اگر از آنها استفاده می‌کردیم، جریان کلی بازی به نفع ما تغییر می‌کرد. متأسفانه در نیمه اول فرصت‌های خوبی را هدر دادیم و از نیمه دوم نیز اصلاً رضایت ندارم. موضوع مهم این است که کمی عجول هستیم. در دقایق پایانی، یک هیاهو و آشفتگی در تیم ایجاد شد. انگار که ما در دقیقه آخر بازی بودیم. نظم تاکتیکی تیم در آن مقطع، هم از طرف من و هم از سوی بازیکنان، خوب نبود.»

دقیقی: کار ما تازه شروع شده است
سعید دقیقی سرمربی پیکان درباره پیروزی تیمش مقابل گل‌گهر سیرجان می‌گوید: «می‌دانستیم با یک تیم فوق‌العاده خوب با مربی توانمند و تنوع تاکتیکی و بازیکنان باکیفیت مواجه‌ایم و کار بسیار سختی در پیش داریم ولی باید از زحمات بازیکنانم تشکر کنم که کاملاً تاکتیک‌پذیر و شایسته از دقیقه اول مسابقه تمام اهداف ما را به خوبی انجام دادند. به گل رسیدیم و در ادامه می‌توانستیم گل‌های بیشتری هم بزنیم و فکر نمی‌کنم در طول 100 دقیقه (با احتساب وقت‌های تلف شده) موقعیت آنچنانی به گل‌گهر داده باشیم.» او درباره جایگاه تیمش اینطور می‌گوید: «همیشه گفته‌ام که در لیگ امسال، این تیم و این بازیکنان همیشه شایسته جایگاه‌های بالاتری بوده‌اند. با وجود بازی‌های باکیفیت و خلق موقعیت‌های پرشمار تقدیر این‌گونه شد که امتیازات زیادی از دست بدهیم. خدا را شکر می‌کنم که همیشه در شرایط سخت کنار من بوده است. کار ما تازه شروع شده. قطعاً از این برد مغرور نمی‌شویم. همین لحظه، بازی با سیرجان تمام شده و برای بازی پرسپولیس آماده می‌شویم که جبران مافات اتفاقات تلخی که تیم در ابتدای فصل داشت را داشته باشیم.»
 

حدادی‌فر: همه از بابت تساوی ناراحت بودند
قاسم حدادی‌فر، سرمربی ذوب‌آهن درباره بازی تیمش مقابل چادرملو می‌گوید: «بازی باکیفیتی را مشاهده کردید و هر دو تیم نمایش خوبی داشتند. ما روبه‌روی تیم بسیار خوب و زیرکی بازی می‌کردیم؛ تیمی که در فوتبال ویژگی‌های خاص خود را دارد. به نظرم شرایط خوبی در زمین داشتیم و اگر کمی بهتر از موقعیت‌ها استفاده می‌کردیم، شاید می‌توانستیم برنده بازی باشیم. دوست داشتم یک دوربین در رختکن بود و حال‌و‌هوای بچه‌ها را می‌دیدید. بازیکنان خیلی ناراحت بودند، چون تلاش زیادی کردند تا حتماً این بازی را با سه امتیاز ترک کنیم، ولی این اتفاق نیفتاد. تلاش می‌کنیم در بازی‌های آینده جبران کنیم چون واقعاً به پیروزی نیاز داریم و امیدوارم این اتفاق هرچه زودتر برای ما رخ دهد.» او درباره مشکلات تیمش در ضربات آخر اینطور می‌گوید: «الان شرایطی در فوتبال ما پیش آمده که چند مربی هم درباره آن صحبت کرده‌اند. بازیکنان ما تمام تلاش‌شان را می‌کنند و در فضایی که باید قرار بگیرند، قرار می‌گیرند. ما تمرینات خوبی هم انجام می‌دهیم و به‌زودی این نواقص برطرف خواهد شد، اما فعلاً کمی به ما ضربه می‌زند و باید خیلی بیشتر روی آن کار کنیم. این مشکل فقط مربوط به تیم ما نیست؛ مشکل فوتبال کشور ماست. شما می‌بینید در لیگ‌های دیگر نتایج ۴–۴، ۴–۳ یا ۵–۳ رقم می‌خورد، اما در لیگ ایران اغلب نتایج ۱–صفر یا ۱–۱ است. اگر جدول آقای گل را هم ببینید، متوجه این موضوع می‌شوید. فکر می‌کنم همه ما مربیان باید بیشتر روی این مسأله کار کنیم و جوانانی تربیت کنیم که در ضربه آخر باکیفیت باشند.»


خلیفه‌اصل: از کسب یک امتیاز راضی هستیم
امیر خلیفه‌اصل سرمربی استقلال خوزستان درباره تساوی خارج از خانه تیمش مقابل تراکتور می‌گوید: «تراکتور یکی از بهترین‌های آسیاست و حرف برای گفتن زیاد دارد. هم‌قسم شدیم که بازی خوبی ارائه کنیم. اول برای کسب سه امتیاز و بعد برای یک امتیاز تلاش کردیم. از بازیکنان که با تمام وجود تلاش کردند تشکر می‌کنم. بازی مقابل تراکتور در تبریز سخت است. خوشحالیم که این یک امتیاز را کسب کردیم. بعد از هفته ششم صدر جدول بودیم که تلاش‌های‌مان نتیجه هم‌قسم شدن‌مان بود. نتوانستیم تعهدات‌مان نسبت به بازیکنان را بپردازیم و همین باعث افت تیم‌مان شد. قبل از بازی با پرسپولیس تمرین نداشتیم وگرنه می‌توانستیم از پرسپولیس هم امتیاز بگیریم. سه فینال در پیش داریم و امیدوارم در بازی‌های آینده هم موفق باشیم.» او درباره ارائه بازی تدافعی تیمش اینطور می‌گوید: «به هر حال تاکتیکی به نام دفاع و ضدحمله وجود دارد. از هر لحاظ نمی‌توانیم خودمان را با تراکتور مقایسه کنیم و این نوع بازی منطقی بود. هم نیمه اول و هم نیمه دوم فرصت‌های گلزنی داشتم. تراکتور تیم بسیار خوبی است و ملی‌پوشان عالی دارد. ما برای ۳ امتیاز آمده بودیم اما برای همین یک امتیاز هم راضی هستیم.»

جستجو
آرشیو تاریخی