صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • لیگ برتر
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و نهصد و هشتاد و هشت - ۰۸ آذر ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و نهصد و هشتاد و هشت - ۰۸ آذر ۱۴۰۴ - صفحه ۳

حسن یزدانی در مهمترین مسابقه لیگ، کشتی نگرفت

شیر یا روبـــــــاه؟

هجوم تماشاگران به روی تشک ازدحام بیش از اندازه تماشاگران در این سالن باعث شد تا در پایان مسابقه تماشاگران به روی تشک هجوم بیاورند. این مسابقه در شرایطی برگزار شد که در یک سو کمیل قاسمی و رضا یزدانی حضور داشتند که تماشاگران به دو قسمت تقسیم شده بودند و در نهایت هم بعد از اتمام مسابقه به روی تشک ریختند تا صحنه‌های عجیبی در این مسابقه رخ بدهد.

محسن وظیفه
خبر‌نگار


 مسابقه جذاب هفته دوم دور برگشت لیگ برتر کشتی آزاد به میزبانی تنکابن برگزار شد اما هر چه هیاهو و سر و صدا به واسطه حضور حسن یزدانی در این مسابقه به راه افتاده بود همه توخالی در آمد و همانگونه که از قبل هم پیش‌بینی می‌شد یزدانی در این مسابقه کشتی نگرفت تا در نهایت هم تیم استقلال جویبار این مسابقه را هفت بر سه به بانک شهر واگذار کند.
این مسابقه تحت تأثیر شایعه حضور حسن یزدانی قرار گرفته بود و سالن کوچک تنکابن مملو از تماشاگر بود. به نحوی که گوش تا گوش این سالن مردم علاقه‌مند نشسته بود حتی تا کنار تشک و جایگاه داوران و مربیان هم تماشاگران حضور داشتند که نشان از علاقه مردم این شهر به کشتی دارد اما با این‌حال شیفته‌های دیدن کشتی حسن یزدانی ناکام ماندند و خبری از یزدانی نشد.
حسن یزدانی در طول هفته گذشته به همراه استقلال تمرین کرد و نوع رفتار کادرفنی این تیم و به خصوص کمیل قاسمی این بود که حسن یزدانی باید در این مسابقه کشتی بگیرد. حتی مراد محمدی مصاحبه کرد و اعلام کرد که از کمیل قاسمی سرمربی استقلال جویبار شنیده که حسن یزدانی در این مسابقه وارد ترکیب می‌شود اما وقتی لیست اعلام شد و وزن‌کشی انجام شد؛ خبری از حسن یزدانی نبود. البته با صحبت‌هایی که روز قبل این مسابقه از سوی همت مسلمی منتشر شد هم مشخص بود که حسن یزدانی قصد ندارد در این مسابقه به روی تشک برود.
همت مسلمی مربی سازنده حسن یزدانی اعلام کرده بود که یزدانی هنوز با شرایط ایده‌آل فاصله دارد و نباید به او فشار وارد کرد و باید اجازه بدهند که خودش تصمیم بگیرد. این مصاحبه را شاید بتوان این‌گونه برداشت کرد که یزدانی این حرف را در دهان مسلمی گذاشته است.
این مسابقه با همه حرف و حدیث‌ها با هیجان خاصی شروع شد و دو مسابقه اول را بانک شهر در اوزان 57 و 61 کیلوگرم با مهدی ویسی و رضا اطری برنده شد اما بعد نوبت به شاگردان کمیل قاسمی در استقلال جویبار رسید که شامیل ممدوف و محمد بخشی در اوزان 65 و 70 کیلوگرم دو برد ارزشمند را به دست آوردند. در کشتی وزن 74 کیلوگرم امیرمحمد یزدانی از بانک شهر مقابل امیرحسین حسینی از استقلال جویبار قرار گرفت که این رقابت دیدنی و البته جنجالی در نهایت هفت بر چهار به سود یزدانی به پایان رسید. در این مسابقه اعتراض شدید کمیل به تصمیم داوران و البته بارش آب معدنی روی تشک کشتی از سوی تماشاگران برای لحظاتی جو مسابقه را به هم ریخت. در وزن 79 کیلوگرم فریبرز بابایی مقابل سبحان رحمانی به برتری رسید تا یک برد ارزشمند دیگر برای بانک شهر به دست بیاید. ابراهیم کادیف در وزن 86 کیلوگرم برای استقلال خوزستان به میدان رفته بود و شاید توقع داشت با حسن یزدانی کشتی بگیرد اما او مقابل محمد نخودی قرار گرفت و البته که خیلی راحت دارنده پنج مدال جهانی را شکست داد و برد سوم و البته آخر استقلال را به دست آورد.
در وزن 92 کیلوگرم یک مسابقه مهم و حساس بین مبین عظیمی از بانک شهر و امیرحسین فیروزپور از استقلال برگزار شد که البته این مسابقه نتوانست جذابیتی که از آن توقع می‌رفت داشته باشد اما در نهایت مبین عظیمی برد پنجم بانک شهر را رقم زد. در وزن 97 کیلوگرم هم کشتی مهمی بین مجتبی گلیج و احمد بذری برگزار شد که این مسابقه را هم گلیج ‌پنج بر صفر به برتری رسید تا برد ششم تیم بانک شهر را به دست بیاورد. در نهایت هم امیررضا معصومی با غلبه بر صحرایی برد هفتم را کسب کرد. تا شاگردان رضا یزدانی در بانک شهر این مسابقه را از کمیل قاسمی و استقلال ببرند.

جستجو
آرشیو تاریخی