صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • ویژه بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی
  • ورزش ایران
  • فوتبال
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و نهصد و هشتاد و دو - ۲۹ آبان ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و نهصد و هشتاد و دو - ۲۹ آبان ۱۴۰۴ - صفحه ۴

شکستی دیگر برای شمشیربازی

فتوحی و پاکدامن به نیمه نهایی نرسیدند

علی پاکدامن و محمد فتوحی دو ملی‌پوش شمشیربازی سابر ایران که در مرحله گروهی تا پای رسیدن به نیمه نهایی پیشروی کرده بودند، در بازی ماقبل نیمه نهایی خود مقابل ازبکستان و تونس شکست خوردند تا بدین ترتیب از صعود به مرحله نیمه نهایی در بازی‌های کشورهای اسلامی بازبمانند. این شکست در ریاض تقریباً روند ناکامی‌های شمشیربازی ایران را در چند سال گذشته تکمیل کرد تا مجموعه مدیریتی ورزش نهایتاً برای ایجاد تحولی اساسی و شوکی مثبت به این رشته بعد از بازگشت کاروان به ایران تصمیمی جدی و کارآمد در خصوص مجموعه شمشیربازی ایران اتخاذ کند.
در ادامه رقابت‌های شمشیربازی اسلحه سابر انفرادی مردان در ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی 2025 ریاض، دو نماینده ایران با شکست مقابل حریفان خود از صعود به مرحله نیمه‌نهایی باز ماندند. محمد فتوحی در دیدار مرحله یک‌چهارم نهایی برابر «کودریزوف» از ازبکستان قرار گرفت؛ جدالی نزدیک که در نهایت با برتری 15 بر 12 نماینده ازبکستان به پایان رسید تا فتوحی در دومین مصاف پیاپی خود مقابل نمایندگان ازبکستان شکست را پذیرا شود و نتواند به جمع چهار نفر برتر برسد. در دیگر رقابت مرحله یک‌چهارم نهایی، علی پاکدامن به مصاف «فارس فرجانی» نایب قهرمان المپیک از کشور تونس رفت. پاکدامن در رقابتی بسیار نفسگیر و نزدیک، عقب‌افتادگی خود را جبران کرد و 13 بر 12 هم پیش افتاد، اما نتوانست برتری خود را حفظ کند و در نهایت با حساب 15 بر 13 مقابل حریف عنوان‌دار خود شکست خورد و از صعود به نیمه‌نهایی باز ماند.
مرحله گروهی و تیمی مسابقات شمشیربازی سابر در ششمین دوره بازی‌های همبستگی اسلامی در ریاض عربستان با ثبت شش برد و دو باخت در کارنامه نمایندگان ایران پیگیری شد.
رقابت‌های شمشیربازی اسلحه سابر انفرادی مردان در ششمین دوره بازی‌های کشورهای اسلامی روز گذشته آغاز شد که به‌دنبال آن علی پاکدامن و محمد فتوحی دو نماینده عنواندار کشورمان که امید مدال‌آوری در بخش گروهی برای آنها بیشتر از بخش فردی است در این رقابت شرایط امیدوارکننده‌ای را ثبت کردند. این رقابت‌ها با حضور 22سابریست و در چهار گروه آغاز شد که گروه‌های اول و دوم با حضور پنج ورزشکار و گروه‌های سوم و چهارم با شش ورزشکار به رقابت پرداختند.
جستجو
آرشیو تاریخی