صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • ویژه بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی
  • ورزش ایران
  • فوتبال
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و نهصد و هشتاد و یک - ۲۸ آبان ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و نهصد و هشتاد و یک - ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - صفحه ۲

خبر و مصاحبه

صعود شاگردان طارمی  به نیمه‌نهایی آسیا 
دیدار تیم‌های ملی فوتبال هفت نفره ایران و تایلند در رقابت‌های قهرمانی آسیا، دیروز (سه‌شنبه ۲۷ آبان) در اندونزی برگزار شد. در این دیدار، ملی‌پوشان با نتیجه ۳بریک موفق به شکست حریف خود شدند. امیرحسین قربانی بهترین بازیکن این دیدار بود. پیش از دیدار با تایلند، تیم ملی فوتبال هفت نفره ایران در رقابت‌ها با مالزی و کره‌جنوبی هم صاحب برتری شده بود. بدین ترتیب این تیم به‌عنوان صدرنشین گروه راهی مرحله نیمه نهایی شد. هدایت تیم ملی ایران برعهده علیرضا طارمی، پدر مهدی طارمی ستاره تیم ملی فوتبال کشورمان است. استرالیا حریف تیم ملی فوتبال هفت نفره ایران در مرحله نیمه‌نهایی است. این دیدار روز پنجشنبه برگزار می‌شود.
 

حذف زودهنگام ایران  از فوتبال المپیک ناشنوایان 
دومین دیدار تیم ملی فوتبال ناشنوایان در بازی‌های المپیک ۲۰۲۵ ژاپن، دیروز (سه‌شنبه ۲۷بهمن) مقابل انگلستان برگزار شد. در این دیدار، ملی‌پوشان فوتبال ناشنوایان ایران به تساوی بدون گل برابر حریف خود دست یافتند. تیم ملی فوتبال ناشنوایان ایران در نخستین دیدار برابر ترکیه متحمل شکست ۲بریک شده بود. بر اساس گروه‌بندی جدید مسابقات فوتبال در المپیک ناشنوایان که بعد از انصراف دو تیم صورت گرفت، تیم ملی ایران در گروه B با ترکیه و انگلستان همگروه شد. در این گروه و طبق دیدارهای برگزار شده در مرحله مقدماتی، تیم‌های ترکیه، انگلستان و ایران به ترتیب صاحب ۴، ۲ و یک امتیاز شده‌اند. بدین ترتیب، تیم ملی فوتبال ناشنوایان ایران با ایستادن در رده سوم گروه B از صعود بازماند و دو تیم ترکیه و انگلستان از این گروه بالا رفتند. بیست و پنجمین دوره بازی‌های المپیک ناشنوایان از ۲۴آبان با برگزاری مراسم افتتاحیه در توکیو ژاپن آغاز شد و تا روز ۶آذر ادامه خواهد داشت.
 

جلسه کارگروه ورزش حزب مؤتلفه پیرامون حق پخش
در نشست اخیر کارگروه ورزش حزب مؤتلفه اسلامی که به‌طور ویژه «حق پخش تلویزیونی» را بررسی کرد، دو چهره سرشناس فوتبال یعنی هوشنگ نصیرزاده و صادق درودگر به‌عنوان میهمان شرکت داشتند. محمدرضا تهرانی، رئیس کارگروه در آغاز بر اهمیت ورزش در جامعه تأکید کرد و گفت حق پخش باید به‌صورت قانونی، شفاف و با نظارت به باشگاه‌ها پرداخت شود، چون یکی از اصلی‌ترین منابع درآمدی فوتبال همین حق پخش است. هوشنگ نصیرزاده نیز در سخنرانی‌اش تأکید کرد که دولت‌ها باید در توجه به منافع عمومی نقش‌آفرین باشند؛ اگر فوتبال پخش شود و حدود ۳۰میلیون نفر از طریق تلویزیون آن را ببینند، این پدیده فرهنگی و اقتصادی بسیار مهم است. او با اشاره به منابع درآمدی باشگاه‌ها (بلیت، محصولات باشگاهی، اسپانسر و حق پخش) گفت، فوتبال ایران در سه مورد اول درآمد زیادی ندارد، بنابراین حق پخش می‌تواند جایگزینی ضروری برای تأمین هزینه‌ها باشد. نصیرزاده علاوه بر این شواهدی مالی نیز ارائه داد. به گفته او، صداوسیما در یک فصل لیگ برتر فقط از بازی استقلال و پرسپولیس حدود ۱۷هزار میلیارد تومان درآمد داشته و بخش مهمی از تبلیغات تلویزیونی را تیم‌ها تأمین می‌کنند، اما هنوز سهم عادلانه‌ای از این مبالغ به باشگاه‌ها پرداخت نمی‌شود. در پایان، اعضای کارگروه پیشنهاد دادند که در قالب تفاهمنامه‌ای بین باشگاه‌ها، رسانه و دولت، سازوکاری شفاف برای پرداخت حق پخش ایجاد شود تا هم فوتبال تقویت شود و هم منافع عمومی حفظ شود. 
 

مدافع تیم ملی نوجوانان: 
مقدماتی آسیا گام اول از اهداف ماست
محمدعلی رهنما درباره آخرین وضعیت تیم ملی نوجوانان در آستانه آغاز مسابقات گروهD مقدماتی جام ملت‌های آسیا، اظهار داشت: «خوشبختانه تیم روزبه‌روز در حال پیشرفت است» مدافع تیم ملی نوجوانان درباره اردوی کیش توضیح داد: «توانستیم نقاط ضعف خود را تا حد زیادی برطرف کنیم. ضمن اینکه شباهت جزیره کیش با شهر احمدآباد هند که قرار است از مسابقات گروه D مقدماتی جام ملت‌ها میزبانی کند نیز کمک کرد تا بدن‌های ما با این شرایط آب و هوایی بیشتر تطبیق پیدا کند.» رهنما درمورد حریفان تیم ملی نوجوانان در گروهD این مسابقات، گفت: «می‌دانیم که هند به‌عنوان قهرمان جنوب شرق آسیا و لبنان به‌عنوان نایب‌قهرمان غرب آسیا به مسابقات می‌آیند. فلسطین و چین‌تایپه نیز حریفانی قابل احترام هستند و اصلاً در این مرحله که فقط یک تیم به مرحله نهایی صعود خواهد کرد، هیچ دیدار آسانی وجود ندارد. باید تمام توان و تمرکز خود را برای اجرای تدابیر مدنظر کادرفنی در زمین به‌کار بگیریم و اصلاً نام حریفان نباید مهم باشد. همه ما به‌دنبال موفقیت ایران در این مسابقات و صعود از مرحله مقدماتی هستیم. البته این تورنمنت فقط گام اول از اهدافی است که برای خود ترسیم کرده‌ایم و برای رسیدن به گام‌های بعدی باید بهترین عملکرد را در هند از خود به‌جا بگذاریم. از مردم کشورمان و خانواده‌هایمان نیز می‌خواهیم ما را دعا کنند تا با این اقدام روحیه مضاعفی برای حضور در مسابقات پیش‌رو به‌دست آوریم.»

جستجو
آرشیو تاریخی