صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • ویژه بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی
  • ورزش ایران
  • فوتبال
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و نهصد و هشتاد - ۲۷ آبان ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و نهصد و هشتاد - ۲۷ آبان ۱۴۰۴ - صفحه ۵

فوتبال جهان

مارتینس: بله، بدون رونالدو 9 گل می‌زنیم
تیم‌های فوتبال پرتغال و ارمنستان از سری رقابت‌های مقدماتی جام جهانی در اروپا به مصاف هم رفتند که در پایان با برتری ۹ بر یک شاگردان روبرتو مارتینس و صعود آنها به جام جهانی همراه شد. کریستیانو رونالدو، کاپیتان تیم ملی پرتغال، به دلیل اخراج در دیدار قبلی مقابل ایرلند در این دیدار حضور نداشت. روبرتو مارتینس با اشاره به غیبت رونالدو در این دیدار و برد پرگل تیمش گفت: «رونالدو همیشه در معرض دید عموم است. وقتی او گل می‌زند، مردم می‌پرسند بدون کریستیانو چه کار خواهیم کرد؟ امروز بدون رونالدو توانستیم ۹ گل به ثمر برسانیم. حالا وقتی بدون او برنده می‌شویم، مردم شروع به پرسیدن می‌کنند: آیا به رونالدو در تیم نیاز داریم؟ از نظر من رونالدو همیشه مهم است و می‌تواند تأثیر زیادی در تیم ما داشته باشد.»
  
دشان: فرصت نشد ایده‌هایم  اجرا شود
سرمربی تیم ملی فوتبال فرانسه از عملکرد شاگردانش در دیدار برابر آذربایجان راضی بود و با این حال تأکید کرد که تیمش هنوز مشکلاتی دارد که باید برطرف شوند. فرانسه در دیدار برابر آذربایجان در انتخابی جام جهانی 2026 با تیم دوم خود به میدان رفت ولی با این حال توانست با نتیجه سه بر یک به پیروزی برسد. دیدیه دشان، سرمربی فرانسه بعد از بازی گفت: «آنچه من آرزو دارم که همه بازیکنان در دسترس باشند اما در آن صورت قطعاً ناامیدی‌هایی هم خواهد بود چون جای همه نیست. جنبه روانی تیم قوی است و کیفیت وجود دارد اما چیزهایی هستند که نیاز به بهبود دارند. ما فرصت کافی برای پیاده‌سازی ایده‌ها، چه در تمرینات و چه در بازی‌ها، نداشتیم اما چنین بازی‌هایی فرصت خوبی برای بازیکنان است.» 
 
سوارز: قطعاً به بارسا برمی‌گردم
لوییس سوارز تأیید کرد که او به همراه لیونل مسی و خانواده‌هایشان به بارسلونا بازخواهند گشت. او در گفت‌و‌گویی با اسپورت در این باره اظهار داشت: «بله، من همیشه اخبار بارسلونا را دنبال می‌کنم. بچه‌ها هم همین‌طور چون شما هیچ‌وقت طرفدار یک تیم بودن را کنار نمی‌گذارید. همیشه این تیم را تحسین می‌کنید، به این باشگاه علاقه دارید و همچنان با افرادی از داخل این باشگاه در تماس هستید. ما هنوز آنجا خانه داریم. برنامه‌ریزی ما این است که به بارسلونا برگردیم. این به خاطر همه چیزهایی است که این باشگاه به ما داد. ما همیشه آنجا این احساس را داریم که در خانه هستیم.»
این بازیکن ۳۸ ساله همچنین دیدگاهش را درباره نقشی که مسی در تحول اینترمیامی ایفا می‌کند، بیان کرد: «او در زمین بازیکنی بی‌نظیر است، چیزی تکرارنشدنی و همچنان کارهای باورنکردنی انجام می‌دهد. اگر او اهدافش را تعیین کند، به آنها می‌رسد و این موضوع روی همه ما اثر می‌گذارد.»

جستجو
آرشیو تاریخی