صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • ویژه بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و نهصد و هفتاد و چهار - ۲۰ آبان ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و نهصد و هفتاد و چهار - ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - صفحه ۳

کوتاه از ریاض

علی نژاد: نگاه فدراسیون‌های جهانی  به این بازی‌ها تغییر کرده است
دختران در مدال‌آوری ایران تأثیر‌گذار خواهند بود

دبیرکل کمیته ملی المپیک ضمن تبریک به‌خاطر کسب اولین مدال این بازی‌ها توسط خانم‌ها خاطرنشان کرد، توجه به ورزش زنان می‌تواند در چنین مسابقاتی باعث صعودمان در جدول رده‌بندی شود.
 مهدی علی‌نژاد دبیرکل کمیته ملی المپیک با اشاره به مشکلاتی که در روزهای گذشته در دهکده بازی‌ها وجود داشت از تغییر نگاه فدراسیون‌های جهانی به این بازی‌ها گفت: «عملاً یک روز قبل از ورود تیم فوتسال به‌عنوان اولین گروه، دهکده تحویل داده شد. به همین دلیل مشکلات زیادی داشتیم اما بالاخره با تأکیداتی که شد و با پیگیری‌هایی که انجام دادیم، الحمدلله ورزشکاران‌مان الان در دهکده  شرایط خوبی دارند. در کنار این موضوع باید به این مهم اشاره کنم که خوشبختانه مسابقات به لحاظ فنی سطح بالایی دارد و این نشان می‌دهد که نگاه فدراسیون‌های جهانی نسبت به این بازی‌ها تغییر کرده است.»
همچنین علی‌نژاد در پاسخ به این سؤال که با وجود ۵۷ تیم شرکت‌کننده امکانش هست این بازی‌ها در فرایند کسب سهمیه المپیک قرار بگیرد؟ ادامه داد: «سازمان همبستگی کشورهای اسلامی باید اقدام کند. ولی خوشبختانه آرام آرام فدراسیون‌های بین‌المللی توجه بیشتری به این بازی‌ها می‌کنند. 
بعضی از رشته‌هایی که تا حالا در رنکینگ ورزشکاران تأثیر نداشتند، امسال در رتبه‌بندی جهانی مؤثر است، مثلاً تنیس روی میز. دکتر چو رئیس فدراسیون جهانی تکواندو به‌عنوان رئیس کمیسیون انتخابات معرفی شد. خب همین موضوع نشان می‌دهد روابط فدراسیون‌های بین‌المللی نزدیک‌تر شده است. من فکر می‌کنم ان‌شاءالله از ادوار آینده همین اتفاق خواهد افتاد و امتیاز بیشتری برای کسب سهمیه المپیک برای کشورها ایجاد می‌شود.»
او با اشاره به کسب مدال برنز توسط مریم بربط و تیم دختران تنیس روی میز گفت: «در بازی‌های آسیایی جوانان بحرین، ۴۸ درصد مدال‌ها توسط خانم‌ها به دست آمد و همین امر نشان می‌دهد ورزش زنان نسبت به گذشته تا چه حد پیشرفت کرده و می‌تواند در صورت توسعه بیشتر، برای مدال‌آوری ایران نقش مهم‌تری داشته باشد.»
 

پرداخت پاداش اولین طلایی کاروان
سامیار عبدلی شناگر طلایی کاروان ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی و تیم چهارنفره شنا پاداش خود را دریافت کردند. در این مراسم که با حضور محمد تابع سرپرست کاروان ایران در ریاض و محسن رضوانی رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و اعضای کادر سرپرستی کاروان ایران انجام شد پاداش نقدی سامیار عبدلی به او اهدا شد. مبلغ پاداش کمیته ملی المپیک برای مدال طلا، دو میلیارد ریال است. در ادامه این تقدیر از تیم ملی چهارنفره شنا ایران که در ماده 4در200متر آزاد توانسته بودند مدال برنز را کسب کنند، تقدیر شد. علی رشیدپور، محمد قاسمی، متین سهران و محمدمهدی غلامی مدال‌آوران تیم ملی شنای ایران در ماده چهار در دویست متر بودند که پاداش پانصد میلیون ریالی کمیته ملی المپیک را از محمد تابع سرپرست کاروان ایران دریافت کردند.


 مدال برنز برای تیم ملی بانوان تنیس روی میز
مأموریت نیمه تمام دختران
دختران ایران در ریاض هم کار خودشان را با مدال شروع کردند اما شاید این تصور به وجود آمده بود که در تنیس روی میز اولین طلای بانوان رقم می‌خورد اما آنها در نیمه‌نهایی در یک رقابت سخت و سنگین مقابل ترکیه شکست خوردند تا به مدال برنز این مسابقات دست پیدا کنند. پیروزی در این مسابقه می‌توانست بانوان را به دیدار فینال برساند و کسب مدال طلا و یا نقره را برای دختران به ارمغان بیاورد اما این اتفاق رخ نداد تا کسب مدال برنز تیم ملی بانوان تنیس روی میز افتخار بزرگی باشد که بانوان رقم زدند. 
باید این مدال برنز را هم به فال نیک گرفت همانند مدال برنزی که مریم بربط در مسابقات جودو به دست آورد. این دو مدال برنز نوید روزهای بهتر را در آینده می‌دهد و قرار است که باز هم دختران ایران پرچم افتخارآفرینی را به دست بگیرند. مثل بازی‌های آسیایی جوانان در بحرین که دختران با مدال‌های خود کاروان را بالا کشیدند حالا در ریاض هم قرار است که دختران ایران بدرخشند.

 

جستجو
آرشیو تاریخی