صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • ورزش ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و نهصد و هفتاد - ۱۵ آبان ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و نهصد و هفتاد - ۱۵ آبان ۱۴۰۴ - صفحه ۶

دبل تنها نیمکت‌نشین علیپور

امیرحسین محمودی که طی یک ماه گذشته در تمرین پرسپولیس حضور داشته دیروز برای تیم امید دو گل زد تا تیم ده نفره ادموند بزیک مقابل حریفش پیروز شود. هاشمیان در سه بازی این مهاجم گلزن را روی نیمکت نشاند اما بازی نداد. باید ببینیم اوسمار که تا نیم فصل نمی‌تواند مهاجم بگیرد از این جوان بااستعداد استفاده خواهد کرد یا نه.
محمودی فصل قبل در تیم جوانان پرسپولیس حضور داشت و آقای گل آن رده سنی شد و قرار بود از ابتدای این فصل وارد تیم بزرگسالان شود اما این اتفاق خیلی دیر رخ داد.
در شرایطی که روی نیمکت پرسپولیس هیچ مهاجم نوکی حضور ندارد و بعضاً از بازیکنانی مثل فخریان و ابوالفضل بابایی به عنوان وینگر یا مهاجم سایه استفاده می‌شود محمودی می‌تواند آلترناتیو آقای گل سرخ‌ها در شرایطی باشد که تیم نتیجه گرفته یا علیپور خسته شده است.
محمودی که در تیم امید با شماره 9 دو گل زد در تیم بزرگسالان پرسپولیس پیراهن شماره 34 را به تن می‌کند اما باید دید در اولین بازی سرخ‌ها با هدایت اوسمار به لیست 22 نفره خواهد رسید یا خیر.
جستجو
آرشیو تاریخی