صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و نهصد و شصت و چهار - ۰۸ آبان ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و نهصد و شصت و چهار - ۰۸ آبان ۱۴۰۴ - صفحه ۶

اوسمار بعد از امضای قرارداد با پرسپولیس:

همه یک هدف داریم و برای آن می‌جنگیم

سفر هوایی مرد برزیلی از پاسوفوندو تا تهران بیشتر از یک شبانه‌روز طول کشید اما اوسمار بعد از طی 12959 کیلومتر مسافت در آسمان چند قاره و طی یک اقیانوس به تهران آمده بود تا به قول خودش رویای مشترک با هواداران پرسپولیس را تحقق بخشد.
اوسمار لوس‌ویرا به همراه دو دستیارش ساعت 6 صبح چهارشنبه به تهران رسید و در همان بدو ورود در فرودگاه پیامی ویدیویی برای هواداران گذاشت که سرشار از انرژی بود: «هواداران پرسپولیس، من اینجا هستم، آمده‌ام تا دوباره کارهای بزرگی انجام دهیم.»
 چند ساعت بعد اوسمار با همان لباس نیمه رسمی به اتفاق دو عضو هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس وارد سالن آمفی‌تئاتر بانک شهر شد. سالنی که حدود 16 ماه قبل برای گاریدو پر شده بود و حدود 10 ماه پیش نیز شاهد رونمایی از اسماعیل کارتال بود اما هیچ وقت میزبان وحید هاشمیان نشد.
استقبال از اوسمار قابل توجه بود و مقابل ورودی سالن آمفی‌تئاتر تونلی انسانی از عکاسان و تصویربرداران ایجاد شده بود تا فقط لحظه ورود مربی برزیلی به سالن را به تصویر بکشند.
دقایقی بعد مراسمی که قرار بود بسیار مختصر و مفید باشد و به خاطر در پیش بودن دیدار با تراکتور کنفرانسی در پی نداشت، آغاز شد. ابتدا پیمان حدادی سرپرست مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس گفت: «مراسم امضای قرارداد با اوسمار را داریم، تشکر ویژه از همه دوستانم در هیأت مدیره دارم که همفکری و همیاری آنها باعث شد در سه روز مذاکره، به نتیجه خوبی برسیم. امیدوارم این تصمیم، مبارک هواداران باشد که این کار، خواسته آنها بود. به تمام حاضران می‌گویم که این گوش برای همه انتقادات و نظرات شماست. معتقدیم که اگر به دنبال پیشرفت هستیم باید انتقادات را بپذیریم‌ و آنجایی که احساس می‌کنیم ضعف داریم، آن را از بین ببریم.» او افزود: «ما اصلاح ساختار در باشگاه پرسپولیس را شروع کردیم و به این نتیجه رسیدیم که در برخی از ساختار اجرایی باشگاه نیاز به تغییر رویه است. مهم‌ترین مسأله نیاز به تغییر نگرش است و ما این را از قسمت رسانه‌ای باشگاه شروع خواهیم کرد. همچنین بخش اقتصادی که در روزهای آینده برنامه‌های آن اعلام می‌شود.»
سپس نوبت به اوسمار رسید تا نخستین جملاتش در نقش سرمربی پرسپولیس را مطرح کند: «افتخار بزرگی است و موجب خرسندی من که بار دیگر در تیم بزرگ پرسپولیس حضور داشته باشم. جا دارد از مدیران باشگاه و بانک شهر تشکر کنم که مقدمات حضور دوباره من در پرسپولیس را فراهم کردند.»
ویرا درباره توقعات هواداران پرسپولیس گفت: «من می‌دانم که هواداران چقدر توقع دارند، ولی مهم این است که همه ما با هم تلاش می‌کنیم تا به موفقیت برسیم. خوشحالم در تهران و ایران هستم و امیدوارم آن فضایی که قبلاً تجربه کرده بودم تکرار شود. می‌دانم می‌توانیم بالاترین توان خودمان را نشان دهیم و همه یک هدف داریم و برای آن می‌جنگیم. ما وقتی هواداران را پشت خودمان داشته باشیم می‌توانیم با همدلی موفق شویم.» او درباره شانس قهرمانی پرسپولیس ادامه داد: «صحبت‌هایم‌ را به این شکل پایان می‌برم؛ امسال فصل خاصی پیش رو داریم و رویاهای بزرگ و سختی در پیش ولی اگر همه این هدف را دنبال کنیم می‌توانیم به نتیجه برسانیم. رؤیای من این است که به پیروزی برسیم. وقتی یک نفر یک رؤیایی دارد شاید کار سخت باشد، ولی وقتی همه با هم بوده و یک رؤیای مشترک داشته باشیم آن رؤیا به سادگی محقق می‌شود.»
لحظاتی بعد امضای قرارداد توسط اوسمار و حدادی انجام و قراردادها به شکل نمادین مبادله شد تا دوباره تصاویر مهمی از این رویداد ثبت و ضبط شود. در نهایت با اعلام مجری لحظه شروع دوران مجدد سرمربیگری اوسمار در پرسپولیس با یادآوری آن قهرمانی دراماتیک دو فصل قبل و برد استثنایی مقابل استقلال خوزستان که نمادی از تسلیم ناپذیری آن تیم فوق‌العاده بود باعث شد با دست‌های برخی از حضار، خود اوسمار و مدیران باشگاه هم با کف زدن و لبخندی بر لب این دوران را آغاز کنند.

 

بند عجیب برای تمدید قرارداد اوسمار
قهرمانی حتی از نوع حذفی یا تشخیص باشگاه!

 بعد از صحبت‌های علی اینانلو در برنامه فوتبال برتر مشخص شد قرارداد اوسمار ویرا در پایان فصل جاری در صورت قهرمانی پرسپولیس تمدید خواهد شد اما حالا مشخص شده این قهرمانی محدود به رقابت‌های لیگ برتر نیست یا اصلاً امکان دارد اوسمار جامی هم نیاورد اما قراردادش تمدید شود! پیمان حدادی سرپرست مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس با حضور در یک برنامه تلویزیونی گفت: اگر امسال خدا کمک کرد با کمک هواداران، قهرمان لیگ یا جام حذفی شدیم، قرارداد ایشان [اتوماتیک] تمدید می‌شود. البته یک استثنا هم داریم که در صورت عدم قهرمانی در لیگ یا جام حذفی، اگر باشگاه بخواهد، ایشان حاضر است در فصل دوم سرمربی تیم باشد. در واقع این اختیار در دست باشگاه پرسپولیس است. او در مورد رقم قرارداد توضیح داد: پیشنهاد ایشان بالاتر از یک میلیون و چهارصد هزار دلار بود اما پایین‌تر بستیم. اصلاً اعداد اعلام شده نیست اما ما این را اعلام نخواهیم کرد. به هر حال فرصتی که باشگاه پرسپولیس به هرکسی می‌دهد روی نیمکت بنشیند، یک پوئن است اما عدد او محرمانه است و فقط می‌توانم بگویم از 1.4 میلیون دلار خیلی کمتر است.

 

 حرف‌های اوسمار برای بازیکنان در مراسم معارفه:
پرسپولیس مقابل رقبای بزرگش حرف برای گفتن دارد

برنامه معارفه سرمربی جدید پرسپولیس به اعضای تیم، دیروز پیش از عزیمت به شهر تبریز برگزار شد. اوسمار لوس‌ویرا، دیروز (چهارشنبه) پس از مراسم عقد قرارداد راهی فرودگاه مهرآباد شد. او از ساعت ۱۳ و ۳۰ دقیقه همراه با پیمان حدادی در این محل حضور یافت تا پس از گرد آمدن همه اعضای تیم، برنامه معارفه انجام شود. معارفه با خوشامدگویی و آرزوی موفقیت افشین پیروانی، مدیر تیم، آغاز شد. وی همچنین بر تلاش بیشتر برای خوشحالی هواداران تأکید کرد. اوسما ویرا نیز خطاب به بازیکنان گفت: خوشحالم که دوباره در پرسپولیس هستم و اگرچه روی نیمکت نیستم اما در کنار شما هستم. پرسپولیس به قدری بزرگ است که همیشه مقابل رقبای بزرگش، حرف برای گفتن دارد و با توان بالای خود در میدان حضور پیدا می‌کند. در ادامه افشین پیروانی از پیمان حدادی خواست تا چند کلامی برای سرخپوشان صحبت کند. رئیس هیأت مدیره و سرپرست مدیرعاملی باشگاه نیز ضمن قدردانی مجدد از تلاش‌های وحید هاشمیان برای کادر جدید آرزوی موفقیت و ابراز امیدواری کرد تیم فوتبال پرسپولیس در ادامه رقابت‌های لیگ با کسب نتایج مطلوب، رضایت هواداران و دوستداران خود را رقم بزند.

جستجو
آرشیو تاریخی