صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و نهصد و پنجاه و هفت - ۳۰ مهر ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و نهصد و پنجاه و هفت - ۳۰ مهر ۱۴۰۴ - صفحه ۳

خبر

لغو یک دیدار لیگ برتری بسکتبال
نامساعد بودن شرایط میزبانی در سالن آزادی، باعث لغو یکی از دیدارهای هفته پنجم لیگ برتر بسکتبال شد.
رقابت‌های بسکتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور در حالی روز پنجشنبه (اول آبان) وارد هفته پنجم می شود که دیدار دو تیم پاس کردستان و پایش پارت شاهرود برگزار نمی‌شود. نامساعد بودن شرایط میزبانی پاس در سالن آزادی سنندج باعث تصمیم سازمان لیگ بسکتبال برای لغو دیدار این تیم برابر نماینده شاهرود شده است. این در حالی است که پاس طی چهار هفته گذشته فصل جدید لیگ برتر، در دو هفته و در همین سالن آزادی میزبان حریفانش بوده است.
بعد از این که پاس در هفته دوم لیگ برتر در سالن آزادی سنندج میزبان رعد پدافند هوایی بود، در هفته چهارم هم در همین سالن از طبیعت میزبانی کرد. با این حال سازمان لیگ به این تیم اجازه میزبانی در هفته پنجم را نداد. ۵ دیدار دیگر هفته پنجم لیگ برتر بسکتبال، طبق برنامه از پیش اعلام شده روز پنجشنبه (اول آبان) برگزار می‌شود.


پایان رقابت‌های آسیایی گلبال با درخشش ایران قهرمان شدیم
تیم ملی مردان گلبال ایران در فینال قهرمانی آسیا با شکست چین به مقام قهرمانی رسید.
رقابت‌های فینال گلبال قهرمانی ۲۰۲۵ آسیاپاسیفیک روز گذشته در اسلام‌آباد پاکستان برگزار شد و تیم ملی گلبال مردان ایران در آخرین دیدار خود در مرحله فینال به مصاف تیم چین رفت و با نتیجه ۴ بر ۲ این تیم را شکست داد و قهرمان این دوره از رقابت‌ها شد. گل‌های ایران را نعمت سرافراز (۳ گل) و علیرضا باقری (یک گل) به ثمر رساندند. تیم ملی گلبال مردان ایران پیش از این برابر تیم‌های عراق، تایلند، عربستان، استرالیا و ازبکستان به برتری رسیده بود و دیروز نیز در فینال موفق شد تیم چین را با نتیجه ۴ بر ۲ شکست دهد. تیم ملی گلبال ایران با کسب عنوان قهرمانی توانست سهمیه جهانی مسابقات گلبال را که خرداد سال آینده در هانگژو چین برگزار می‌شود، کسب کند.
 

 تخصیص زمین ورزشی به مجموعه هنری
اجاره مجموعه تنیس انقلاب برای تئاتر
زمین اصلی تنیس مجموعه ورزشی انقلاب که سال‌هاست مسابقات تنیس در آن برگزار نمی‌شود، برای اجرای تئاتر با آسیب‌ روبه‌رو شده است!
زمین اصلی تنیس مجموعه ورزشی انقلاب مدتی است برای اجرای تئاتر آسیب دیده است تا جایی‌که برای اجرای این برنامه دکور بسیار بزرگی با استفاده از جرثقیل در زمین نصب شده و اقدام به کندن زمین تنیس کرده‌اند! حدود ۲۰ سال است که شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی اقدامی برای بازسازی و بروز‌رسانی این زمین انجام نداده و هیچ مسابقه تنیسی در آن برگزار نمی‌شود اما مسئولان، این زمین را برای برگزاری برنامه‌های غیرورزشی به مبلغ چشمگیری اجاره می‌دهند.
برگزاری چنین برنامه‌هایی در زمین‌های تنیس در بیشتر کشورها امری رایج است اما این برنامه‌ها خللی در برگزاری مسابقات ایجاد نمی‌کند و برگزار کنندگان نیز حق ندارند هیچ آسیبی به زمین وارد کنند. از سوی دیگر عواید حاصل از این کار نیز در جهت بازسازی زمین‌های تنیس و بروزرسانی آنها هزینه می‌شود اما در مجموعه ورزشی انقلاب با وجودی که سال‌هاست زمین اصلی تنیس در اختیار فدراسیون تنیس قرار ندارد، این زمین محلی برای کسب درآمد شده و این درآمدها صرف بازسازی این زمین قدیمی نشده است.


ورزشگاه کریکت چابهار آماده بهره‌برداری 
احتمال اضافه شدن سپک تاکرا 
به کاروان ناگویا
شرایط حضور رشته‌های سپک تاکرا و کریکت برای حضور در فهرست بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا مورد بررسی قرار گرفت. کمیسیون تخصصی نظارت بر عملکرد فدراسیون‌های ورزشی روز گذشته نشست کارشناسی فدراسیون انجمن‌های ورزشی را به ریاست وزیر ورزش و جوانان برگزار کرد. این جلسه به بررسی وضعیت انجمن‌های سپک تاکرا، کریکت و لاکراس اختصاص داشت. سپک تاکرا و کریکت جزو رشته‌هایی هستند که در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا حضور دارند. بنابراین شرایط حضور این دو رشته برای حضور این در این رویداد مورد ارزیابی قرار گرفت. سپک تاکرا تاکنون در دو دوره از بازی‌های آسیایی (۲۰۰۶ دوحه و ۲۰۱۸) شرکت کرده اما توفیقی در کسب مدال نداشته است. طبق پیش‌بینی‌های مرکز نظارت بر تیم‌های ملی احتمال مدال‌آوری این رشته در بازی‌های آسیایی ناگویا نیز کم است. با توجه به این موضوع تاکنون سپک تاکرا نتوانسته در فهرست کاروان این بازی‌ها قرار بگیرد. در مورد کریکت نیز شرایط تقریباً به همین صورت است. این رشته تاکنون میدان بازی‌های آسیایی را ندیده است و مسئولان انجمن آن در تلاشند تا با رایزنی‌های لازم بتوانند سهمیه حضور در ناگویا را از سران آسیایی کسب کنند. از دیگر موضوعات مورد بحث در این نشست آماده سازی ۸۰ درصدی ورزشگاه اختصاصی کریکت منطقه آزاد چابهار بود که رئیس انجمن کرکیت از آن خبر داد. لاکراس دیگر رشته وارداتی نوباوه‌ای بود که کارشناسان حاضر به تحلیل درباره آن پرداختند. 

 

جستجو
آرشیو تاریخی