صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و نهصد و پنجاه و شش - ۲۹ مهر ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و نهصد و پنجاه و شش - ۲۹ مهر ۱۴۰۴ - صفحه ۶

اردوگاه سرخ

تصمیم عجیب در جلسه هیأت مدیره
هاشمیان در جلسه بعدی پاسخگو باشد!
نشست هیأت‌مدیره باشگاه پرسپولیس عصر دیروز  با افشین پیروانی برگزار شد.
در این نشست، سرپرست تیم گزارشی از وضعیت فعلی تیم، حواشی اخیر و برخی مشکلات گذشته ارائه داد و دیدگاه‌های خود را با اعضای هیأت‌مدیره در میان گذاشت.
با توجه به حساسیت موضوع و ضرورت بررسی فنی دقیق‌تر، مقرر شد در جلسه بعدی، کادر فنی نیز برای پاسخگویی به سؤالات و همچنین شنیدن دغدغه‌ها و انتظارات به حق هواداران از هیأت‌مدیره در خصوص عملکرد کادر فنی و عدم دستیابی به نتایج مطلوب حضور یابد تا تصمیم‌گیری‌های لازم برای بهبود وضعیت تیم انجام پذیرد. هیأت‌مدیره پرسپولیس بر اهمیت حفظ آرامش، تمرکز و همدلی در مسیر بازگشت تیم به جایگاه واقعی خود تأکید کردند.


هاشمیان همچنان در تمرین
سرخپوشان پایتخت طبق برنامه کادر فنی تمرین دیروز خود را از ساعت 11 به مدت ۶۰ دقیقه در دو گروه و در زمین چمن و سالن بدنسازی انجام دادند.
بازیکنان اصلی در دیدار هفته گذشته، در سالن بدنسازی حضور یافتند و به ریکاوری و زدن وزنه پرداختند.
سایر بازیکنان نیز در زمین چمن حضور یافتند و تمرینات متنوعی شامل گرم کردن، حفظ توپ و فوتبال در زمین کوچک را در دستور کار داشتند و در پایان نیز در سالن بدنسازی حضور یافتند و وزنه زدند.
در این تمرین وحید هاشمیان و دستیارانش حاضر بودند اما فضای تمرین تحت تأثیر شکست در خرم‌آباد و اتفاقات اخیر چندان طبیعی نبود. همچنین بازیکنانی مثل اوریه و سرلک که از لیست بازی قبلی خط خورده بودند هم بدون مشکل تمرین کردند تا شکاری تنها غایب تمرین باشد.


لشکری هم استعفا داد و رفت
مصطفی لشکری که در دوره سرپرستی مجید صدری به باشگاه پرسپولیس آمده بود اما طی سه سال و 9 ما اخیر با رضا درویش ارتباط بسیار نزدیکی داشت از این باشگاه جدا شد.
بعد از استعفای درویش به نظر می‌رسید لشکری هم از سمت خود استعفا کند که این اتفاق یکشنبه شب رخ داد و هیأت مدیره باشگاه هم بلافاصله با این استعفا موافقت کرد.بعد از انتشار خبر قبول استعفا هیأت مدیره باشگاه ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های ایشان در سال‌های اخیر، برای وی در ادامه مسیر آرزوی موفقیت کرد.
لشکری از مهرماه ۱۴۰۰ همکاری خود را با باشگاه پرسپولیس آغاز کرده بود. او در ماه‌های اخیر از سمت مدیر روابط عمومی ظاهراً انصراف داده و در نقش سخنگوی باشگاه پرسپولیس فعالیت می‌کرد.


درویش در جلسه هیأت مدیره نبود
عصر روز یکشنبه رضا درویش به ساختمان باشگاه پرسپولیس رفت که در لحظه ورود خوشحال و خندان به نظر می‌رسید و ظاهراً بار بزرگی از روی دوشش برداشته شده بود اما در لحظه خروج بسیار عصبانی بود و گفت بزودی با خبرنگاران مصاحبه خواهد کرد و حرف‌هایش را می‌زند.
البته حضور درویش در ساختمان باشگاه پرسپولیس شائبه حضور او در جلسه هیأت‌مدیره را مطرح کرد اما پیگیری‌ها نشان می‌دهد که او در جلسه‌ای شرکت نکرده چرا که اساساً اعضای هیأت‌مدیره به‌صورت کامل در ساختمان باشگاه نبودند. گفته می‌شود درویش برای برداشتن وسایل شخصی خود به ساختمان پرسپولیس رفته بود و بعد از دقایقی این محل را ترک کرده 
است.
 

تزلزل جایگاه هاشمیان پیش بازیکنان
حمید درخشان در واکنش به اینکه گفته می‌شود باشگاه پرسپولیس به هاشمیان اولتیماتوم داده که از دو بازی آینده باید شش امتیاز بگیرد، گفت: هنوز باشگاه در این مورد موضع رسمی نداشته و نمی‌دانیم این خبر درست است یا خیر. اگر مبنا را بر درست بودن این خبر بگذاریم، باید گفت که اولتیماتوم دادن به سرمربی تصمیم درستی نیست و این موضوع جایگاه هاشمیان را بین بازیکنان متزلزل می‌کند. باشگاه یا باید به این نتیجه برسد که سرمربی را برکنار کند یا اینکه تصمیم به ادامه همکاری بگیرد تا اگر در بازی‌های بعدی نتیجه حاصل نشد، تصمیم خودش 
را بگیرد.
وی در ادامه افزود: لزومی ندارد که شما به سرمربی بگویید دو بازی فرصت دارید و باید شش امتیاز را بگیرید. این بازیکنان هستند که در زمین بازی می‌کنند و البته نقش سرمربی هم روی نیمکت بسیار مهم است. هاشمیان در این شرایط باید وضعیت پرسپولیس را تغییر دهد که این کار البته اصلاً آسان نیست.


خروج پروین از شرکت پیشکسوتان
شرکت پیشکسوتان پرسپولیس با انتشار بیانیه‌ای، خروج علی پروین از این مجموعه را رسماً اعلام کرد.
در این بیانیه آمده است: با توجه به درخواست جناب آقای علی پروین مبنی بر خروج از شرکت پیشکسوتان پرسپولیس، پس از مذاکرات صورت گرفته و با تشکر فراوان از سال‌ها تلاش بی‌وقفه ایشان، این امر محقق و ایشان از این مجموعه جدا شدند. شرکت پیشکسوتان پرسپولیس ضمن قدردانی از زحمات آقای پروین، تأکید کرد: ایشان همواره به عنوان یک بزرگ و اسطوره باشگاه پرسپولیس، در بزنگاه‌ها و هر جا که نیاز باشد، مورد حمایت این شرکت خواهد بود. اصولاً شرکت پیشکسوتان با توجه به هدفگذاری خود از بدو تأسیس، در خدمت پیشکسوتان گرامی بوده و از این پس هم هر جا که نیاز باشد در خدمت ایشان یا هر پیشکسوت دیگری در حد توان خود 
خواهد بود.

جستجو
آرشیو تاریخی