صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و نهصد و چهل و هفت - ۱۹ مهر ۱۴۰۴
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و نهصد و چهل و هفت - ۱۹ مهر ۱۴۰۴ - صفحه ۶

اردوگاه سرخ

مجوز اوریه هنوز صادر نشده
با وجود اخباری مبنی بر حضور احتمالی سرژ اوریه در بازی با خیبر، هنوز ایفمارک مجوز بازی او را صادر نکرده و صحبت‌های اخیر باشگاه پرسپولیس با این نهاد پزشکی هم بی‌نتیجه بوده تا احتمال غیبت اوریه در دیدار با خیبر مطرح شود. سرژ اوریه که حق شکایت بابت افشای بیماری‌اش و حواشی پیرامون آن‌را برای خود قائل است، هنوز از این شکایت صرف‌نظر نکرده و ممکن است هراس از این موضوع هم مطرح باشد. به هر حال ایفمارک باید در روزهای آینده نتیجه نهایی وضعیت اوریه را اعلام کند چراکه با پایان مصدومیت او عملاً هیچ مانعی برای حضور این بازیکن در پرسپولیس وجود ندارد.


8 بازیکن آکادمی در تمرین
در دو سه روز گذشته چهره‌های ناآشنایی در تمرین پرسپولیس حضور دارند که همگی بازیکنان آکادمی باشگاه هستند. کادرفنی پرسپولیس به جهت غیبت هشت ملی‌پوش که شامل چهار بازیکن در تیم ملی بزرگسالان، دو ملی‌پوش در تیم ملی امید و دو بازیکن خارجی در تیم ملی کشورمان هستند، از هشت بازیکن آکادمی فوتبال باشگاه دعوت کرد و به جمع سرخپوشان پیوستند. امیررضا دوخائی، علی رحمان‌نژاد، سامان نقیبی، بنیامین دمیرچی‌لو، مهدی شجاعی‌نسب و مهران محمودی، شش بازیکنی بودند که از آکادمی باشگاه به تمرینات تیم اضافه شدند.

 
شکاری همچنان مصدوم
سرخپوشان پایتخت تمرین آدینه را دیروز صبح به مدت ۷۵دقیقه در مجموعه ورزشی آزادی برگزار کردند.
تمرین دیروز با گرم کردن آغاز شد و در ادامه عبور از موانع، ارسال از جناحین، تمرینات ویژه ضربات ایستگاهی، مرور کارهای تاکتیکی، راندو، شش به دو و فوتبال درون‌تیمی در یک نیمه از زمین با شرایط ویژه در دستور کار بود.
رضا شکاری به‌دلیل مصدومیت در تمرین دیروز غایب بود و چند روزی از تمرینات تیم دور می‌باشد. این در حالی است که گفته می‌شد استراحت سه هفته‌ای او تمام شده و از جمعه به تمرین تیم اضافه می‌شود. بر اساس آخرین اطلاع، به نظر فیزیوتراپ پرسپولیس شکاری مشکلی برای تمرین نداشته اما احساس درد او بعد از تمرین باعث شده تا دوباره شکاری از تمرین پرسپولیس خارج شود و دیگر تمرین نکند.

 
گزینه‌های میزبانی دربی
احتمال زیادی وجود دارد که دربی تهران بین پرسپولیس و استقلال در شهری خارج از تهران برگزار شود. از آنجا که در این دیدار پرسپولیس میزبان محسوب می‌شود، انتخاب محل برگزاری برعهده این باشگاه خواهد بود. طبق شنیده‌ها، سه گزینه اصلی برای میزبانی دربی مورد بررسی قرار گرفته‌اند؛ ورزشگاه امام رضا (مشهد)، ورزشگاه پارس (شیراز) و ورزشگاه امام خمینی (اراک). در این میان ورزشگاه امام رضا(ع) به‌دلیل امکانات مدرن و کیفیت زمین، گزینه‌ای جدی به‌شمار می‌آید، اما میزبانی مشهد منوط به صدور مجوز حضور بانوان در ورزشگاه خواهد بود. در غیر این صورت، احتمال برگزاری مسابقه در شیراز یا اراک بیشتر است.

 
خیال جمع از پاداش گندوز
در ادامه رقابت‌های مرحله نهایی جام جهانی ۲۰۲۶، تیم ملی الجزایر با حضور الکسیس گندوز دروازه‌بان فصل گذشته پرسپولیس موفق شد مجوز حضور در جام جهانی را به دست آورد. تیم ملی الجزایر در دیداری که گندوز را در ترکیب اصلی‌اش داشت با برتری سه بر صفر برابر سومالی با ثبت کلین‌شیت ارزشمندی برای دروازه‌بان سابق پرسپولیس، موفق شد به جام جهانی صعود کند تا اتفاق جذابی برای سنگربان فصل قبل سرخپوشان رقم بخورد.
بازیکنانی که در جام جهانی حاضر باشند به باشگاه‌های دو فصل آخر آنان پاداش پرداخت خواهد شد. به همین خاطر حالا باشگاه پرسپولیس اطمینان دارد که بابت حضور گندوز در جام جهانی از طرف فیفا مبلغی به این باشگاه خواهد رسید.

 
ضربه خوردن عالیشاه از اخراج اشتباه
هر چند هنوز رقابت‌های جام حذفی قرعه‌کشی نشده و پرسپولیس حریف اول خود در این رقابت‌ها را نمی‌شناسد اما به این تیم ابلاغ شده که برای بازی نخست در این جام یک محروم بزرگ دارد. طبق قانون، بازیکنی که در آخرین بازی فصل قبل این رقابت‌ها از بازی اخراج شده باشد در اولین بازی فصل جدید جام حذفی محروم خواهد بود و حالا به باشگاه پرسپولیس اعلام کرده‌اند امید عالیشاه در این بازی غایب خواهد بود. عالیشاه در بازی یک‌هشتم نهایی مقابل سپاهان با تصمیم بیژن حیدری از بازی اخراج شد آن هم در حالی که سرخ‌ها دو بر یک جلو بودند. بعد از آن اخراج بسیاری از کارشناسان اعلام کردند کارت قرمز عالیشاه سختگیرانه و اشتباه بوده اما کاپیتان سرخ‌ها باید تاوان آن اشتباه را بدهد.

 
اقدامات اولیه برای ساخت ورزشگاه
در روزهای پایانی تابستان امسال خبر رسید که کنسرسیوم بانکی مالک باشگاه پرسپولیس در نظر دارد تا ورزشگاهی اختصاصی با ظرفیت ۵۰هزار نفر برای سرخپوشان بسازد. همچنین این کنسرسیوم در نظر دارد تا به منظور اسکان سرخپوشان در کنار این ورزشگاه یک هتل اختصاصی ۵ستاره را نیز احداث کند. گفته می‌شود بعد از انتخاب محل احداث این ورزشگاه در حوالی وردآورد و اقدامات لازم برای اخذ مجوزهای اولیه ساخت ورزشگاه، حالا باشگاه پرسپولیس با ارسال نامه‌ای به بانک شهر متن پیش‌نویس‌های مربوطه برای اقدامات اجرایی را ارسال کرده و منتظر پاسخ کنسرسیوم بانکی ا‌ست.

جستجو
آرشیو تاریخی